Brak produktu zamówionego po skomplikowanym procesie weryfikacji, duże podejrzenie że jest to scam służący do wyciagania danych użytkowników na stronie same najnowsze produkty, po kontakcie z obsługą... Zobacz więcej
Fatalnie. Przedłużony proces weryfikacji, miał się skończyć w ciągu doby, po tym jak minęła druga sam zrezygnowałem. Zadzwoniłem na infolinię, usłyszałem że trzeba czekać i że czas pracy plenti kończy... Zobacz więcej
Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.
Polska
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Super sprawa, możliwość sprawdzenia sprzętu przed zakupem. Dzięki za zaoszczędzenie kilku tysi. Wynajęty sprzęt meta quest 3 super zabawa i wrażenia ale jednak nie dlamnie. Polecam. Mam już upatrzony kolejny sprzęt który chciałbym przetestować przed zdecydowaniem czy go zakupić.

Odpowiedź od Plenti
Polecam serdecznie, juz kolejny raz wyporzyczam sprzęt do przetestowania. Jest to super opcja bo już raz okazało się, że gdybym kupił drogi przedmiot dzis lezał by w szafie, a tak można wyporzyć i zobaczyć czy to dla nas

Odpowiedź od Plenti
polecam goraco dzieki plenti mozesz miec co chcesz

Odpowiedź od Plenti
Wynajmowanie sprzętu z Plenti to nie tylko wygodna alternatywa dla zakupu, ale także sposób na dostęp do wysokiej jakości urządzeń bez konieczności ponoszenia dużych kosztów.
Plenti oferuje ogromny wybór różnych urządzeń i narzędzi, które można wypożyczyć na krótki lub długi okres czasu. Niezależnie od tego, czy potrzebuje się sprzętu AGD do jednorazowego użycia, np. przed świętami, sprzętu sportowego na weekendowy wypad, czy też sprzętu elektronicznego czuwającego by somsiad złodziej nas nie okradł pod naszą nieobecność, zawsze można polegać na usługach wynajmu sprzętu, aby spełnić te potrzeby.
Kolejnym atutem wynajmu sprzętu z Plenti jest jakość i stan techniczny oferowanych urządzeń. Firma dba o to, aby ich sprzęt był regularnie serwisowany i sprawdzany, co gwarantuje, że otrzymuję sprzęt w dobrym stanie technicznym. To daje spokój umysłu, wiedząc, że można polegać na sprzęcie, który się wynajmuję, bez obaw o jego wydajność czy bezpieczeństwo.
Dodatkowym plusem korzystania z usług wynajmu z Plenti jest oszczędność miejsca i zasobów. Nie trzeba trzymać w domu zbędnego sprzętu, który rzadko jest używany, co pozwala zaoszczędzić miejsce i uniknąć konieczności ponoszenia kosztów jego przechowywania i konserwacji. Zamiast tego można po prostu wynająć potrzebny sprzęt, kiedy tylko go potrzebuję, i oddać po zakończeniu użytkowania.
Ogólnie rzecz biorąc, wynajem z Plenti to niezwykle wygodna i ekonomiczna opcja dla osób, które potrzebują dostępu do różnego rodzaju urządzeń i narzędzi na czasowo ograniczony okres.
Jedynym minusem usług Plenti jest fakt, że ich support nie potrafi śpiewać znanych utworów znanego polskiego rapera Zenona Martyniuka- ale myślę że nad tym popracują!

Odpowiedź od Plenti
Bardzo łatwy sposób wynajęcia sprzętu i szeroki wybór akcesoriów

Odpowiedź od Plenti
Przerobiłem już chyba 4 wynajmy przez plenti na różne okresy i nigdy nie byłem zawiedziony. Nawet jeżeli byly jakieś wątpliwości to obsługa zawsze rozwiązywała je praktycznie od ręki, zawsze na moją korzyść. Polecam każdemu.

Odpowiedź od Plenti
Podczas procesu zamawiania, po dodaniu danych karty kredytowej, zrezygnowałem z wynajmu. Teraz nie mogę usunąć danych mojej karty kredytowej z ich serwisu. Nie widzę nigdzie takiej możliwości. Takie działanie zakrawa o niezgodne z prawem. Jeżeli nie dostanę możliwości usunięcia danych mojej karty oraz konta - zgłaszam ich do odpowiednich instytucji. Boję się o swoje dane.

Odpowiedź od Plenti
Przygotowuje się do kupna i dlatego wypożyczyłem drona. Świetna obsługa.

Odpowiedź od Plenti
Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówno na krótki okres w celach testowych jak i na dłuższy jeżeli nie chcemy kupować sprzętu, bo cena jest dla nas za wysoka. Od niedawna Plenti umożliwia wykup sprzętu po pewnym okresie, co jest idealnym rozwiązaniem. :)

Odpowiedź od Plenti
Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogiej rzeczy, przed wydaniem całości kwoty na zakup. Często w takim wypadku nie decyduję się na zakup, gdzie urządzenie było przehajpowane. 2 razy jednak urządzenie było tak dobre jak mówił marketing, więc kupiłem.

Odpowiedź od Plenti
Z Plenti.app korzystam od ponad roku, tak więc przyszedł czas, abym wyraził swoje najszczersze podziękowania dla firmy Plenti oraz dla Obsługi Klienta, a w szczególności dla Pani Oli. Doświadczając wielu pozytywnych interakcji z Panią Olą, mogę śmiało stwierdzić, że jest ona profesjonalną i uprzejmą osobą, która zawsze służy pomocą i rozwiązuje wszelkie problemy klientów z uśmiechem na twarzy. Jej zaangażowanie i troskliwość sprawiają, że korzystanie z usług firmy Plenti jest niezwykle przyjemne i bezproblemowe. Gorąco polecam tę firmę i Panią Olę wszystkim, którzy cenią sobie wysoką jakość obsługi klienta. Dziękuję za wyjątkowe doświadczenia z wynajmu!

Odpowiedź od Plenti
Prosta i intuicyjna aplikacja, ekspresowe realizacje zamówień, niezawodny sprzęt oraz bardzo miła, życzliwa i pomocna z każdym problemem obsługa klienta, którą bardzo serdecznie pozdrawiam.
Korzystam z usług Plenti z czystą przyjemnością.

Bardzo fajna sprawa. Szybka dostawa, kontakt z firmą bardzo dobry. Polecam 😊

Odpowiedź od Plenti
Szyba odpowiedź i rozwiązanie problemu , dostałem nowy kod rabatowy polecam

Odpowiedź od Plenti
Bardzo polecam! Można sprawdzić sobie sprzęt na własnych warunkach przed jego kupnem, to najlepszy sposób żeby nie wydawać niepotrzebnie pieniędzy bez sensu a więc to sposób na oszczędność!

Szczerze polecam!
Firma dysponuje szerokim asortymentem, a strona internetowa jest bardzo wygodna w użyciu i intuicyjna. Obsługa precyzyjnie i zrozumiale odpowiada na wszelkie pytania. Z czystą przyjemnością korzystam z usług firmy .

Odpowiedź od Plenti
Rewelacyjna strona, super intuicyjna aplikacja, bardzo fajna załoga wsparcia, na pewno dowiecie się wszystkiego jeśli macie wątpliwości.
Wynajem bardzo fajny jak i przystępny cenowo.
Sprzęt praktycznie jak nowy z fabryki także nic dodać nic ująć.
Na pewno będę was polecać.