Brak produktu zamówionego po skomplikowanym procesie weryfikacji, duże podejrzenie że jest to scam służący do wyciagania danych użytkowników na stronie same najnowsze produkty, po kontakcie z obsługą... Zobacz więcej
Fatalnie. Przedłużony proces weryfikacji, miał się skończyć w ciągu doby, po tym jak minęła druga sam zrezygnowałem. Zadzwoniłem na infolinię, usłyszałem że trzeba czekać i że czas pracy plenti kończy... Zobacz więcej
Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Zobacz więcej
Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Zobacz więcej
Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.
Polska
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
wszystko uporządkowane jednak dostępność sprzętu pod wynajem mocno ograniczona - mały wybór.np. PlayStation 5 jest 20 różnych wersji PlayStation 4 : 0 , PlayStation 3 : 0 , głośniki bluetooth mały wybór itp

Odpowiedź od Plenti
Bardzo dobra obsługa ze strony Pani Natalii. Wynajmuje od nich drugi telefon na testy. Początkowo dostalem pixela ale nie mieli danej pamięci jaka mnie interesowała więc zaproponowała mniejsza pamięć, jak zamówiłem to okazało się, że sami z siebie dali mi rabat. Potem zamówilem drugiego smartfona na testy i mogłem poczekać z wysyłka poprzedniego żeby móc sobie na spokojnie sklonowac telefon. Dla mnie jakość obsługi jak i sama współpraca z Plenti na 5! Maja też bardzo szybkie wysyłki i spory asortyment w dobrym stanie technicznym.

Odpowiedź od Plenti
Szereoki wybór asortymentu oraz łatwy i zrozumiały sposób zamawiania i zwrotu urządzeń. Można korzystać z urządzeń wtedy kiedy potrzeba za ułamek wartości.

Odpowiedź od Plenti
Jest okej, trochę słaby system płatności i straszenie kancelaria prawną po 6 dniach od nie zapłacenia, termin spłaty mam 2 dnia miesiąca a wypłatę 10 dnia miesiąca

Odpowiedź od Plenti
Wypożyczałem 2 produkty kierownice logitech g923 na 3 miesiące oraz oculus quest 3s pierw 1 miesiac teraz mam na 3 nie ma do czego się przyczepić support aktywny nie ma do czego się przyczepić

Odpowiedź od Plenti
Sama usługa wynajmu ok, ale fakt straszenia kancelarią prawną po 5 dniach zaległości w płatności (spowodowaną problemem z ich systemem płatności), zamiast bezpośredniego kontaktu ze mną informując o zaległości sprawia że niestety muszę odradzić wszystkim korzystanie z usług Plenti

Odpowiedź od Plenti
Jestem po wypożyczeniu pierwszego produktu od Plenti i mam bardzo pozytywne wrażenia. Wysyłka była szybka, aplikacja/strona działa intuicyjnie, a urządzenie dotarło w pełni sprawne. Dałbym 4,5 gwiazdki, ale niestety nie ma takiej opcji – więc zostaje 4.
Dlaczego nie 5? Ponieważ zamówiłem dodatkowe akcesorium, którego – jak się później okazało – nie mieli na stanie. Gdybym sam nie napisał do supportu z pytaniem, dlaczego przesyłka nie została wysłana w ciągu 24h (tak jak było napisane przy produkcie), to pewnie czekałbym dłużej bez żadnej informacji o opóźnieniu. Na szczęście udało się szybko ustalić zamiennik (kabel 10 m zamiast 3 m) i finalnie wszystko dotarło w porządku.

Odpowiedź od Plenti
Super sprawnie szybko tanio bez problemów polecam

Odpowiedź od Plenti
Pożyczyłem już cztery rzeczy z Plenti i postanowiłem w końcu napisać opinię. Moje doświadczenie jest pozytywne. Każdy jeden wynajem odbył się bezproblemowo, dwa razy dostałem nowy ofoliowany sprzęt. Przed wynajmem radzę zwrócić uwagę na czas wysyłki produktu podany w dniach roboczych, bo ja raz nie spojrzałem , że 4dni trwa wysyłka i siedziałem obrażony bo pierwsze zamówienie wysłali w 24h. Dopiero na 4 dzień zadzwoniłem do Plenti i okazało się że to moje niedopatrzenie. Co do wysyłki w każdym jednym razie była dostarczona na czas. Obecnie po ponad roku korzystania z Plenti straciłem kompletnie ochotę na kupowanie samemu drogiego sprzętu. Jedyne co bym zmienił to ceny za wynajem laptopów/komputera :)

Odpowiedź od Plenti
Mam wrażenie że firma działa coraz mniej sprawnie. Każde kolejne zamówienie kończy się większym opóźnieniem bez żadnej informacji dlaczego jak i po co. Obecnie po zamówieniu czekam bez absolutnie żadnej informacji na sprzęt z opóźnieniem z wiszącym statusem. Aplikacja jak i cały portal sugeruje że „wynajmij na krótko, dostawa jak najszybciej”, a w rzeczywistości to tylko mylne wrażenie poprzez brak jasnych informacji i braku konsekwencji trzymania się chociaż terminów wskazanych gdzieś głęboko w sekcji Pomoc.

Odpowiedź od Plenti
Szybko i sprawnie odpisują. Wysyłka jest też naprawdę szybka tylko trzeba trochę poczekać na weryfikację!

Odpowiedź od Plenti
Wypożyczyłem gogle VR i oceniam bardzo dobrze wynajem. Bardzo szybka i dobra obsluga klienta. Wiadomo długoterminowo nieopłacalne ale żeby coś wypróbować to super

Odpowiedź od Plenti
Bardzo żałuję, że muszę wystawić taką ocenę, ale inaczej się nie da. Minęły trzy tygodnie (!!!) od momentu, gdy zamówiłam telewizor w Plenti. Na stronie produktu wyraźnie napisano „do 7 dni roboczych”. Nigdzie, NIGDZIE na stronie nie ma informacji, że jest to orientacyjny czas oczekiwania i mogą wystąpić opóźnienia (TRZY TYGODNIE!!!). Dzwoniłam i pisałam do obsługi klienta, pytałam, ile jeszcze mniej więcej trzeba czekać i dlaczego podana jest informacja o 7 dniach, skoro to nieprawda – za każdym razem otrzymywałam tę samą odpowiedź: „nie wiemy, czekamy na odpowiedź od dostawcy”. O takich dużych opóźnieniach trzeba informować i ostrzegać z wyprzedzeniem.

Oszustwo na wykupie !200%
Po 12 mieś. Wynajmu Roborock S8 zaplacilem juz 4452zl! Chcąc wykupić oczekiwałem kwoty do 2k. UWAGA! Zobaczyłem propozycje tyle co za Robotocka s10 5.200sl!!! Przebitka 200% na zakupie produktu! BEZCZELNOŚĆ, wystrzegajcie sie!
Nie jesteście transparentni, nie było nigdzie informacji jaka bedzie kwota wykupu, wiem bo szukałem jej parę razy w apce. Oszustwo, zakrywacie kosztami firmy, co mnie to obchodzi jakie macie koszta, kradniecie od ludzi. To nie koszty tylko chęć zysku 2x sprzedam 1 sprzęt za te sama cene - o jakie sprytne i ponownie bezczelne. Niepowodzenia jeszcze raz!