TV 2 Play Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Slut med at betale til noget der enten ikke virker overhovedet eller har problemer konstant med afspilninger, de har åbenbart ikke fattet at vi betaler for at kunne AFSPILLE deres bæ udvalg. Og nu... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har desværre begået den fejl, at have tillid til at tv2 plays offline funktion samt downloadet indhold kan tilgås uden internet. Det er definitionen på antibruger, at man skal logge ind via wifi fo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi er 5 i familien og 5 enheder er ALT for lidt! 4 TV, 4 pc, 4 smartphones og 2 ipad = normal familie i DK vil jeg tro. TV2 Play vil I ikke nok slippe løs på enheder og logge brug på IP eller... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dette er bondefangeri, tv2 play er et produkt med pris. Der overhovedet ikke hænger sammen. Jeg opgraderede til live, for et par måneder siden. Men 8 ud af 10 gange bliver mand mødt med enten en skær... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Usługa streamowania filmów

Napisane przez firmę

TV 2 Kundecenter yder support på TV2.dk samt alle undersiderne: TV 2 Play, go.tv2.dk, nyhederne.tv2.dk, vejret.tv2.dk og TV Tid mv. samt de dertil hørende apps.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

5 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 236

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Alt for mange reklamer og alt for mange…

Alt for mange reklamer og alt for mange restriktioner.
Det er svært at forstå, at det ikke kan køre lig så fleksibelt som andre streamingtjenester.

13 stycznia 2026

Hej Simon.

TV 2 er reklame -og abonnementsfinansieret, så reklamer vil altid være en del af sendefladen.
Dog prøver vi altid at finde balancen, omkring mængden.
Dertil har vi også en pakke på TV 2 Play, som er uden reklamer.

Ligeledes med mængden af reklamer, skal balancen også findes i restriktioner.
Restriktioner er desværre også en del af TV 2 Play. Alt for mange deler deres abonnement, men personer uden for husstanden. Og dem vil vi gerne lukke ned for, jf. de omtalte restriktioner.
Vi ved de kan virke trælse, men er desværre en nødvendighed.

Tak for din anmeldelse, hvor jeg sørger for at sende din feedback videre.

Oceniono na 5 z 5

Mit danske TV-hjem! Altid noget at se.

TV 2 Play er simpelthen uundværlig for mig. Jeg elsker at kunne indstille min egen sendetid og se de store danske shows som 'Stormester' og 'Den Store Bagedyst' lige når det passer mig. App'en kører upåklageligt på både tv og tablet, og kvaliteten er altid skarp. Især deres egenproduktioner og de danske nyheder i direkte transmission er pengene værd. Et must-have for enhver dansk husstand!

Hej Ian.

Mange mange tak for de fine ord.

Jeg ved, at der bliver lagt mange kræfter i, at levere kvalitets indhold. Så det er dejligt at høre, at det bliver vel modtaget.

Jeg sørger straks for at sende dine roser videre.

Virker endnu ikke

Ja kunne man gi - 10 var det ikke engang nok.
Magen til inkompetente it folk der har lavet den app og streamingen det lagger og hakker og hjælp fra kunde service er simpelthen en by på månen. Og ja alt udstyr her virker og er opdateret osv men sjov nok er TV2 Play den eneste app der er problemer med ?

Og spar os alle for et råddent standard svar her men i stedet for se at få løst problemet ved jer selv og i sær når folk betaler i dyre domme for det.

10 stycznia 2026

Hej Robin.

Mange tak for din anmeldelse.
Når jeg læser den, kan jeg sagtens forstå din frustration. Det er enormt irriterende, når teknikken driller og det ikke virker efter hensigten.
Ud fra dine kontakt oplysninger her på Trustpilot, finder jeg dig desværre ikke i systemet, og kan ej heller finde din korrespondance med os.
Så når du ikke lige beskriver hvad du oplever, fra hvilken enhed eller hvilke fejlretningsforsøg der er gjort, kan jeg desværre ikke gøre andet end bede dig ringe til os.
Vi vil gøre alt for at opklare hvor udfordringen ligger, eller give gode råd til hvad du kan gøre.

Falsk reklameDet værste ever

Det værste ever. Ser en film og hver femte minut standser den ogopdaterer. Og det er under enhver kritik og snyd med folks penge.
Givmig mine penge tilbage

3 stycznia 2026

Hej.

Det kan jeg godt forstå, er en noget frustrerende måde at se tv på.
Og det skal vi da helt klart have kigget på, sammen med dig.
Kontakt os meget gerne her i kundecenteret, så får vi kigget på årsagen.

Hallo, taler jeg med Ebberød Bank??😆😂

Jeg har nu i nogen tid abonneret på TV2 Play Favorit og er, som det fremgår af denne ene stjerne, MEGET 😦 utilfreds med dem!!
Som værende folkepensionist får jeg penge sidste bankdag i måneden, og det fortalte jeg i går mandag d. 29/12-2025 den unge, mandlige medarbejder, som tog telefonen.
Og det har jeg før fortalt dem!!
Først var der lang ventetid, så jeg ringede op senere.
Jeg havde nemlig modtaget en e-mail,
som på en fjollet måde fortalte mig, at jeg mangler at betale mit abonnement for januar 2026!
Jeg betalte sidst d. 1/12-2025.
Jeg er halvt sydlænding, så jeg hævede stemmen, men jeg sagde ingen grimme ord, kritiserede bare deres 0-service!!
Han sagde dog, at alt var i orden!
Men nogle timer senere kom der en ny påmindelse om, at pengene ikke kunne trækkes på min konto!!
Mon han måtte tage en tudekiks efter vores samtale?? 😂
Så problemet er enkelt:
elendig kundeservice pga. et elendigt it-
system!!!
Derudover kan jeg fortælle, at jeg tit har svært ved at starte en udsendelse forfra, så det tekniske halter også!!
Disse problemer falder i DEN grad tilbage på TV 2, og det kan de ikke være tjent med!!!
Få det SÅ lavet eller sælg jeres firma til mennesker, som ved, hvordan man behandler os kunder, og som er dygtige teknikere!!!!

29 grudnia 2025

Hej Ingrid.

Jeg kan godt forstå hvor du kommer fra, især når vi i mange år har været vant til at betale vores regninger d. 1 i måneden.
Flere og flere tjenester, offentlige ydelser m.m. betales nu på andre tidspunkter på måneden. Dette af forskellige årsager.

På TV 2 Play har man altid betalt pr. 30.dag, fra den dag man opretter sit abonnement, eller opgradere pakken.
Dette er for, at alle betaler det samme, uanset hvornår på måneden der oprettes. Så vi ikke skal til at kræve "skæve" beløb. Dette giver nemlig endnu mere forvirring og henvendelser hertil.
Du kan læse mere her:

Her på Trustpilot, har jeg desværre ikke nok oplysninger på dig, til at kunne finde din korrespondance med os. Så hvis du oplever tekniske problemer, håber jeg du vil kontakte os.
Din betalingsfrekvens, kan vi ikke gøre noget ved, men tekniske problemer kan vi hjælpe med.
Kontakt os meget gerne her i kundecenteret, og husk den gode rolig tone, så er det en meget mere rar oplevelse for alle parter.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har selv en pakke hvor jeg kan se…

Jeg har selv en pakke hvor jeg kan se flow. Min søn har tv2 plsy. Hold da op jeg blev skuffet, men ikke overrasket. For hvis du vil se tv 2, så må du betale. Det koster kastanjer.

24 grudnia 2025

Hej Ib.

TV 2 er en betalingskanal, og udelukkende finansieret igennem reklamer -og abonnementssalg.
Derfor skal man desværre, som du oplever, betale for vores kanaler og TV 2 Play,

Dårlig oplevelse igennem lang tid

Dårlig oplevelse igennem lang tid
Farvel det værste penge spild

27 grudnia 2025

Hej Carsten.

Øv, det er jeg ked af at høre. For sådan skulle det nu helst ikke være.

Når jeg søger på dine kontaktinformationer, finder jeg ikke, at du har haft en korrespondance med os ang. disse problemer.
Derfor håber jeg du vil kontakte os. Så skal vi nok hjælpe med de udfordringer du oplever.

Oceniono na 1 z 5

App’en hakker og stopper konstant

App’en hakker og stopper konstant. Alle andre streamingtjenester fungerer upåklageligt.

27 grudnia 2025

Hej Mette.

Det kan jeg sagtens sætte mig ind i er utrolig irriterende, når du blot gerne vil se noget tv.
Når jeg kigger din streamingdata igennem, kan jeg godt se at afspilningen ikke kører helt optimalt.
Derfor håber jeg du vil kontakte os her i kundecenteret. Så skal vi nok hjælpe med at finde årsagen.

Viaplay tilbyder studierabat

Så fik Viaplay studierabat men i tilbyder det stadigvæk ikke. Hvorfor gør I ikke det?

22 grudnia 2025

Hej Hugo.

For nu er det desværre ikke muligt for os, at tilbyde studierabat. Men til gengæld tilbyder vi det igennem en masse partnere, hvor du kan opnår en rabat i en pakke.
Partnere kan du læse mere om her:

Skam jer

Betalende kunder kan ikke se programmer som streames gratis på tv2nords hjemmeside(er der nogle) dette er en TV station som er “landsdækkende” okay fair at skulle betale for ikke at se reklamer - men det SKAL være gratis at se live tv da der er reklamer - og tale om en TV station der modtager penge fra licensens. SKAM JER.

17 grudnia 2025

Hej Lars.

Jeg kan godt forstå din undren, og jeg vil prøve at forklare grunden bag.

TV 2 regionerne, er selvstændige virksomheder der, ligesom DR, modtager driftsmidler fra staten.
De råder også over rettighederne til det indhold de producere.
Når man er TV 2 Play kunde direkte her hos TV 2, har vi rettighederne til at vise regionsindhold. Men er man kunde igennem en partner (teleselskab, tv udbyder mfl.), har vi desværre ikke rettighederne til visning.

Helt korrekt, kan man se indholdet "gratis"(det er betalt via skatten), på regionens egen hjemmeside eller app.

En generel misforståelse er, at TV 2 også modtager støtte fra staten. Det har vi ikke modtaget i mange år.

Rigtig god jul.

Mads - TV 2

Danmarks dårligste app

Danmarks dårligste app. Jeres app chrasher efter nogle minutter på pause, og går over på reklamer. Jeg prøver at caste igen men så kan jeg igen igen ikke caste. Det er sket lidt for tit. Alle andre app fungere og har on demand m.v. Men i har bare en meget dårlig app

9 grudnia 2025

Hej Bjarne.

Ja det lyder så absolut ikke nogen rar måde, at se tv på.

Jeg har desværre ikke nok info på dig, til at kunne tilgå din streamingdata, for på den måde at give mit besyv med.
Derfor håber jeg du vil kontakte os her i kundecenteret.
Da vil vi sammen kunne finde frem til årsagen.

servicemeddelse hvis tv2 ikke vidst det

servicemeddelse hvis tv2 ikke vidst det

virkelig smart ikke at kunne se en liveudsendelse når iOS 26 afspiller den på samme tid. iOS 26 er den enhed jeg prøver at se det fra så den kan ikke blokere min mulighed for at se liveudsendelsen.

7 grudnia 2025

Hej Gustav.

Ja det lyder da noget mystisk. For hvis man er på samme ip adresse/netværk, skal det være muligt at kunne se den samme live kanal på 2 enheder.

Kontakt os meget gerne her i kundecenteret, så finder vi frem til hvad der sker ude hos dig.

Oceniono na 1 z 5

Så får man igen et svinsk svar fra en…

Så får man igen et svinsk svar fra en nulbon ingen gider kommunikere med.

3 grudnia 2025

Hej Søren.

Som tidligere skrevet er jeg ked af, hvis du har haft en dårlig oplevelse med TV 2 Play.
Dog beskriver du ikke forløbet i din anmeldelse, og jeg har stadig ikke mulighed for at finde dig i vores system.

Derfor håber jeg, at du vil kontakte os her i kundecenteret.

Oceniono na 1 z 5

Får ikke det man betaler for

Betaler det dyreste abonnement, men får ikke det jeg betaler for. Ville se en gammel “Business Class” mens der var håndbold, men fik besked om jeg allerede havde 2 streams kørende. Loggede derefter alle enheder ud, men det ændrede intet. Nu kan jeg i stedet bruge tiden til at skrive en anmeldelse. I sin tid var TV2 et brud på monopolet. Nu er det en del af monopolet. En kommerciel virksomhed kan da ikke leve med så dårlige anmeldelser. Er man totalt ligeglad eller er der en indsats for at gøre det bedre?

Hej Thomas.

Det kan jeg sagtens følge, må være irriterende.
Når jeg kigger din streamingdata igennem, kan jeg godt se på pågældende dag, at nogle uden for din husstand brugte dit abonnement.
Når du logger alle af, går der op til 24 timer inden alle er logget af.
Så fra nu, skulle du meget gerne have det for dig selv. Hvis ikke, håber jeg du vil kontakte os.

Kunne jeg give 0 stjerner

Kunne jeg give 0 stjerner, ville jeg gøre det. Den staller hele tiden og kan ikke opdaterer abbonements ændringer på apple tv. Dårlig dårlig oplevelse. Det er ærgerligt at den største familie-julekalender kører på så ringe en service

Hej Marianne.

Det kan jeg levende sætte mig ind i, kan være en noget træls oplevelse.

Om du lige er logget på en forkert bruger på dit AppleTV, kan jeg desværre ikke se ud fra din beskrivelse. Men noget kunne tyde på det.

Skulle det stadig fejle, håber jeg du vil kontakte os her i kundecenteret. Vi sidder klar til at hjælpe alle dage.

Oceniono na 2 z 5

ALT for mange reklamer

ALT for mange reklamer, og især spilreklamer. Det kan forventes at en dansk tjeneste er dyrere end de internationale (for nøj de må slikke sig om munden med tv2’s priser) men come on hvor er der mange reklamer hvis man ikke vil give ekstra for at undgå dem. Citronen bliver presset for adgangen til det ellers gode indhold.

29 listopada 2025

Hej Kenneth.

Jeg er glad for at høre, at du synes om vores indhold.

TV 2 er udelukkende abonnements -og abonnementsfinansieret. Så reklamer vil altid være en del af sendefladen.
Mængden er reklamer og placering af disse, er selvfølgelig altid en balancegang. En balance vi prøver på at finde, når man tager forretningen i mente.

Men jeg hører hvad du siger, og sender straks din feedback videre.

Værste app nogensinde!

Værste app nogensinde!

Normalt er jeg ikke en person der har behov for at klage, men TV2 Play er seriøst den værste streaming-tjeneste i Danmark!

Man betaler så mange penge, bare for at for eksempel fodbold, krimier, julekalender, og hvad der ellers er derinde, og man skal betale endnu mere for ikke at have 3-8 minutters reklamer for hver evig eneste ting man vil se

Det kan ikke være rigtigt, at TV2 Play kan finde ud af at blive opdateret så tit, når de ikke engang kan finde ud af at fikse simple problemer som den intense mængde af lag og andre tekniske problemer mange af os møder.

Det er jo forfærdeligt. TV2 er en dominerende TV-kanal i Danmark og at nogen som DR1 (som stadig har nogle tekniske fejl til tider) alligevel er 1000 gange bedre and TV2 er. Og DR er gratis guys! Gratis!!

Helt seriøst, TV2! Vær sød at fikse jeres problemer!! Det er ikke altid vores fjernsyn, chromecasts m.m som der er noget galt med; det er jeres app, kvalitet, udvalg og priser der fuldstændigt går i den forkerte retning

Hvis ikke I kan ændre problemerne, som alle andre af jeres seere også ser ud til at have, skal prisen enten nedsættes dramatisk eller blive gratis - step up your game!! Se på anmeldelserne, og tag dem seriøst!

28 listopada 2025

Hej Maya.

I modsætning til DR, som via vores allesammens skat modtager små 4 milliarder årligt, er TV 2 reklame -og abonnementsfinansieret. Derfor vil du opleve reklamer på TV 2s platforme. Skulle ens temperament ikke være til reklamer, kan man som du nævner, betale sig fra mange af dem.

Det er ikke rart at høre, at du oplever problemer med TV 2 Play. For sådan skal det selvfølgelig ikke være, for hvis de tekniske krav til TV 2 Play er opfyldt, skal det også virke.
Her på Trustpilot har jeg desværre ikke nok information på dig, til at se om du har været i kontakt med os.
Men jeg håber du vil række ud til os her i kundecenteret, og så skal vi nok finde frem til årsagen.

Oceniono na 1 z 5

Manglende fokus på kunden - mere fokus på sig selv

Senest har de valgt at selvom man er én husstand kan man ikke se TV flere steder samtidig med mindre man skal igennem login hver gang et af stederne. Reelt skal man købe 2 abonnementer selvom man netop er én husstand. Netflix har lavet det meget smartere. De kommer til at miste mig - gider ikke betale to gange for det samme. Tåbeligt lavet - ødelægger kundeoplevelsen for eksisterende kunder.

24 listopada 2025

Hej René.

Abonnementsdeling er et enormt stort problem, ikke kun hos os, men i hele streamingbranchen.

Man behøver ikke 2 abonnementer dog. I sommerhuset kan man bede om midlertidig adgang. Og hvis man er der i længere tid, kan man overtage 'Husstanden'. Når man så kommer hjem igen, kan den 'flyttes/overtages' tilbage til helårsboligen.

Alt dette kan jeg sagtens forstå kan virke frustrerende, men desværre en nødvendighed.

Oceniono na 1 z 5

Streaming giver stadig flere problemer

Jeg har i over en time forsøgt at forbinde til min Google Chromecast, men TV 2 appen kan ikke se, at jeg har sådan en.
Den bliver ikke vist, når jeg vælger cast.
DR-sppen finder den uden problemer, og når jeg vælger "screen cast" på telefonen, kommer den også med det samme.
Derefter kan jeg ikke streame nogen af TV 2's programmer mere.
Der kommet bare en intetsigende fejlmeddelelse.

- Jeg har stoppet appen under "administration", slettet cache, startet den igen. Det hjalp ikke.

En klage til TV 2 besvares af en automatisk AI med standardsvar om at slette appen m.m.
Det løser jo ikke deres problem med, at appen låser for almindelig brug af deres tjeneste.
(F.eks. kan man heller ikke forlade udsendelsen, der bliver streamet til tv, og imens tage den med i eks. køkkenet på en tablet uden først at stoppe streamingen og derved miste noget af programmet)

26 listopada 2025

Hej Erling.

Det lyder ikke ikke godt, hvis den ikke kan få forbindelse.

Men trods alt rart at høre, at du har været i kontakt med os.
Det er helt korrekt, at vi benytter en mail bot ved henvendelse via email. Skulle svaret man får ikke være nok, må du meget gerne besvare mailen, og den bliver straks sendt videre til en af os i kundecenteret.
Jeg kan dog se, at du har fået det til at virke igen.

Skulle det imod forventning blive et problem igen, må du endelig gerne ringe, skrive eller chatte med os.

Oceniono na 3 z 5

Jeg oplever jeg betaler for INGEN…

Jeg oplever jeg betaler for INGEN reklamer, men der sniger sig stadig reklamer ind. Der er ikke i orden!

23 listopada 2025

Hej Jens.

Når du ser live tv, som jo er et direkte signal af kanalen, vil der være de sædvanlige reklameblokke, som ligger imellem udsendelserne.
Hvis du derimod vælger en on demand udsendelse, vil du ikke opleve nogle reklamer.

Du kan læse mere her:

Mads - TV 2 Play

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej