TV 2 Play Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Slut med at betale til noget der enten ikke virker overhovedet eller har problemer konstant med afspilninger, de har åbenbart ikke fattet at vi betaler for at kunne AFSPILLE deres bæ udvalg. Og nu... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har desværre begået den fejl, at have tillid til at tv2 plays offline funktion samt downloadet indhold kan tilgås uden internet. Det er definitionen på antibruger, at man skal logge ind via wifi fo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi er 5 i familien og 5 enheder er ALT for lidt! 4 TV, 4 pc, 4 smartphones og 2 ipad = normal familie i DK vil jeg tro. TV2 Play vil I ikke nok slippe løs på enheder og logge brug på IP eller... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dette er bondefangeri, tv2 play er et produkt med pris. Der overhovedet ikke hænger sammen. Jeg opgraderede til live, for et par måneder siden. Men 8 ud af 10 gange bliver mand mødt med enten en skær... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Usługa streamowania filmów

Napisane przez firmę

TV 2 Kundecenter yder support på TV2.dk samt alle undersiderne: TV 2 Play, go.tv2.dk, nyhederne.tv2.dk, vejret.tv2.dk og TV Tid mv. samt de dertil hørende apps.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 236

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Så Spillet i går og det gik konstant i…

Så Spillet i går og det gik konstant i stå. Kontakt til TV2Play er umulig og det er altid dit TV som ikke virker.

24 lutego 2026

Hej.

Det er træls når teknikken driller, især når man bare vil se noget godt tv. Det kan jeg sagtens forstå er irriterende.

Når en afspilning fejler, er der som regel en årsag. Hvis den årsag ligger her hos os, bliver det fejlmeldt og der kigges på det.
Men hvis vi ikke selv kan genskabe problemet på lignende udstyr, bliver vi nødt til at fejlsøge "kæden" ud til dig. For på den måde at kunne finde det led, hvor det opstår.

Her på Trustpilot kan jeg ikke se kontakt oplysninger på dig, så her er det ikke muligt at finde en evt. korrespondance.
Men jeg håber dog, at du fik en forklaring på, hvor problemet opstår. Ellers håber jeg du vil kontakte os igen.

Oceniono na 1 z 5

Ofte siger appen at der er for mange…

Ofte siger appen at der er for mange streams - selv når jeg fjerne alle enheder så der kun er en tilbage melder den om for mange streams

23 lutego 2026

Hej Kasper.

Ja det er da en noget irriterende besked at få, når du blot vil se tv.
Her på Trustpilot har jeg dog ikke nogle oplysninger på dig. Dette var for at kunne slå din data op, og på den måde se hvad der fejler.
Enten sker der en teknisk fejl når du afspiller, eller også er der nogen andre som har adgang til din TV 2 Play.

Uanset årsag, sidder vi klar til at hjælpe. Så jeg håber du vil kontakte os her i kundecenteret.

Ekstremt ringe app

Kan slet ikke anbefale tv2 play til nogen, de har simpelthen valgt at mit tv fra 2018 ikke længere kan afspille app'en.
Vildt at have dne holdning at tvinge folk til at købe nye fjernsyn.

Hej Jakob.

Jeg kan sagtens forstå frustrationen, især når tv'ets billede jo ikke fejler noget.
På TV 2 Play vil vi gerne sikre os, at kunder har en god oplevelse med TV 2 Play, at det kører flydende og at kvaliteten er i top.
Når vi gerne vil opretholde dette, bliver alle vi desværre nødt til at udfase de ældste enheder engang imellem.
De lidt ældre enheder, løber simpelthen tør for 'kræfter' under motorhjelmen.
Men selvfølgelig behøver du ikke købe noget nyt tv. En lille streamingboks til tv kan gøre det, og så virker det igen.

Forfærdelig dækning

Forfærdelig dækning under hele vinter-OL – både på mit TV, min telefon og min iPad. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse.
Jeg missede curling-finalen, fordi der konstant kom fejlmeddelelser på alle enheder.

20 lutego 2026

Hej.

Øv det er jeg ked af at høre. For sådan skal det selvfølgelig ikke være.
Her på Trustpilot, har jeg ikke nogle kontakt informationer på dig. Så jeg ved ikke om du allerede har været i kontakt med os.
Det håber jeg ihverfald. Hvis ikke hører vi meget gerne fra dig, så vi kan få dig godt videre.

Helt vild dårligt app

Helt vild dårligt app, forbindelse forsvinder en gang i mellem. Så kan nogen gange gå over på et andet tv2 program, så er der ingen problemer.

21 lutego 2026

Hej Jesper.

Det lyder aboslut ikke helt godt. Det kan jeg sagtens forstå er frustrerende.
Når jeg kigger din streamingdata, ligner det at dit tv kortvarigt mister internetforbindelsen. Herefter fejler afspilningen. Men at der starter et helt andet program lyder mystisk.

Hvis det kommer igen, håber jeg du vil kontakte os. Så kan vi sammen med dig få fejlsøgt på det.

Oceniono na 1 z 5

Besked på Samsung TV skærm. Ingen TV2 Play. TV er fra 2017?????

Pludselig fik vi besked på vores Samsung tv-skærm, at der ikke mere var noget, der hed TV2 Play.
Årsagen var, at vores Samsung TV var fra 2017.
Vi fandt fakturaen, hvor det var oplyst, at TV'et var købt i 2021.
Vi kan oplyse, at vores TV-forbindelse til TV2 Play og andre programmer var upåklagelig.

Vi tog til en TV-forhandler for at få en snak om dette. De oplyste, at det havde de også været udsat for ved andre kunder. Men at et tv var 4 år gammel, da vi købte det, havde de ikke tidligere hørt om.

Vi kunne købe en nyere chromecast eller en anden form for 'boks' for at oprette forbindelse på en anden facon. Samtidig blev det oplyst, at disse bokse ofte udgik - og man skulle købe nyt udstyr.

Vi valgte derfor - efter 4 år - at investere i et nyt TV. Det er ganske uforståeligt, at et 4 år gammelt Samsung TV, der fungerede upåklageligt, ikke mere kunne anvendes til TV2 Play!!!!!

11 lutego 2026

Hej Lissi.

Det lyder mig noget mystisk. Jeg håber da I tager det op, med den virksomhed der solgte jer tv'et i 2021. For noget kunne tyde på, at der er sket en fejl i forbindelse med det salg.
Om forhandleren har solgt et ældre tv, eller Samsung har brugt "gammelt" indmad, skal jeg ikke kunne sige.
Desværre identificeres jeres tv som værende en 2017 model.

Bokse udgår ikke hurtigere end så meget andet, så det er lige så fin en løsning som nyt tv.

Men jeg er glad for at høre, at I fandt en løsning til sidst.

Oceniono na 5 z 5

WAUW for Henriette .. TAK FOR DIG…

WAUW siger jeg/vi bare… Henriette opgav os IKKE… Henriette guidede os HELE VEJEN igennem med afinstalleringen og installeringen så vi kunne komme i gang med app’en “TV 2 PLAY” og alt mulig andet som Yousee IKKE kunne, og det er selvom vi har købt TV 2 PLAY gennem Yousee. SÅ TUSIND TUSIND TAK FOR DIG HENRIETTE.. DU er GULD værd .. og hvis vi kan kåre dig som årets medarbejder ville vi STRAKS stemme på dig og give dig lønforhøjelse. For hold da op en tålmodighed og professionel og venlighed du havde/har.. så endnu en gang TAK FOR DIG…. Knus fra Claus og Iben

18 lutego 2026

Hej Iben.

Det er dejligt, at min søde kollega fik jer godt igennem. Hun giver ikke op, uanset hvor lang tid det tager. :)

Jeres fine roser og ord, er delt på kontoret, og jeg skulle hilse.

Oceniono na 1 z 5

Tv2 play kan ikke huske hvor man er…

Tv2 play kan ikke huske hvor man er kommet til når man ser serier.
Når man skal ind og se den serie man er igang med, så hopper den 2 afsnit tilbage og starter fra begyndelsen.
Er så træt at tv2 play. Så har afmeldt

15 lutego 2026

Hej Mikkel.

Det lyder mystisk. Hvilken jeg godt kan forstå er et stort irritationsmoment.
'Se videre' funktionen, skal selvfølgelig ikke opføre sig sådan.

Kontakt os meget gerne her i kundecenteret, hvor vi sammen kan finde årsagen til det du oplever.

grusomt ingenting fungerer

grusomt ingenting fungerer. og ekstremt dyrt. sinnsykt frustrerende. og kundeservice bare sier masse tull istedet for å fikse ting

13 lutego 2026

Hej.

Det lyder absolut ikke optimalt.

Dog kan jeg ikke læse mig til, hvad der fejler og fra hvilken enhed. Dertil at jeg heller ikke har nogle oplysninger på dig, til at kunne slå din streamingdata op.

Derfor håber jeg du vil kontakte os her i kundecenteret. Sammen kan vi kigge teknikken igennem, og finde frem til årsagen.

Pengegrisk

Jeg har haft et standart abonnent hos tv2 play i længe, for nogle måneder siden opgraderet jeg til den fulde pakke via en af deres samarbejdspartnere, men så finder jeg ud af de stadig trækker penge fra standart abonnetet, dvs jeg betaler 2 gange for samme service, jeg ringer til tv2 play, for fat i en arrogant kundeservice medarbejder som siger at det er mit eget ansvar at skulle have sagt det første op? - og det står i deres betingelser, og at deres samarbejdspartner skulle have gjort mig opmærksom på det, meget vel det står i jeres betingelser, men ikke noget jeg stødte på ved første øjekast,
Nu har jeg kigget anmeldelser og set en stor klage sang fra netop tv2 play om det er for dyrt at deres kunder førhen har delt streaming tjenester, vel det er os en meget fair udtalelse, men så når man oplever det her, så ryger min sympati helt op gulvet efter hvad jeg har oplevet,
Det er sku for pengegrisk og tydeligt for min opfattelse at det er noget i står i ofte med de udtalelser jeres ansatte kom med i telefon,
Udover ovenstående brude i forbedre jeres tv app, den fejler, kører langsomt, jeres kvalitet at billedet på streaming er virkelig dårlig kvalitet til tider,

Kun jeg give 0 stjerner vil jeg ha gjort det

13 lutego 2026

Hej Jeppe.

Det er selvfølgelig frustrerende, når der er så mange pakker at holde styr på.
Årsagen til man kan have abonnement begge steder, er at der er forskel på det indhold der er adgang til, alt afhængig om man er partnerkunde eller kunde direkte her hos os.

Vi forsøger at gøre opmærksom på det. Når man opretter TV 2 Play igennem an partner, sender vi automatisk en mail omhandlende dette. Her vil der stå, at man skal huske der allerede ligger et eksisterende abonnement, som skal håndteres.
På vores kundecenterside, har vi også artikler, som passer til hver partner. Du kan læse mere om din her:

Oceniono na 2 z 5

Så bliver dette abbonoment opsagt da…

Så bliver dette abbonoment opsagt da det som den eneste streaming app ikke virker længere på mit tv.
Mit tv kan tage 4k video men er for gammelt ifølge TV2 play, så de får lov til ikke at levere til mig som kunde mere. Til grin.

11 lutego 2026

Hej Daniel.

Vi er selvfølgelig kede af, at miste dig som kunde.
Da vi nu og ikke mindst i fremtiden, gerne vil sikre vi kan levere en god streamingoplevelse, bliver vi desværre nødt til at udfase de ældste enheder fra tid til anden.

Husk du behøver ikke købe nyt tv, men kan nøjes med en lille streamingboks.
Du kan læse mere her:

På forhåbentlig gensyn.

Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig og frustrerende app

Virkelig dårlig app, og jeg er meget skuffet over oplevelsen. Den er slet ikke brugervenlig eller intuitiv at navigere i. Søgefunktionen er ekstremt begrænset, og det er næsten umuligt at finde indhold, man tidligere har set eller gerne vil fortsætte med, medmindre man allerede kender den præcise titel. Der mangler en ordentlig oversigt eller historik, hvilket gør det frustrerende at bruge appen. Samlet set virker den dårligt gennemført og ikke særlig gennemtænkt.

Hej.

Mange tak for din feedback. Den sætter vi pris på.

På TV 2 Play, skulle du meget gerne have en 'Se videre' liste. Her kommer der frem, hvis der kommer nye afsnit i en serie du er i gang med. Ligeledes foreslås der titler som passer til det du ser.
Men hvis der er noget du ikke kan søge frem, eller søgefunktionen fejler, hører vi meget gerne fra dig.
Så kontakt os meget gerne her i kundecenteret. Så kigger vi på det.

Oceniono na 1 z 5

Nu er vores TV (efter tv2 s mening) …

Nu er vores TV (efter tv2 s mening) pludselig for gammel til tv2 Play og der lukkes for signalet. 🥵 Jamen så går vi da bare ud at køber et nyt 🥵. Det er godt ment at tage sådan en beslutning for tv2 og så lade forbrugerne betale gildet.

Hej Bjarne.

Ja vi bliver desværre fra tid til anden, nødt til at udfase de lidt ældre enheder. Her går det desværre ud over LG og Samsung tv fra 2016/17.
Dette er for vi i fremtiden, kan levere en stabil og god app på smart tv.
Ud over alderen, virker dit tv jo fint. Så en lille streamingboks kan du tilslutte, og så kan du se TV 2 Play igen.

Oceniono na 1 z 5

Kan ikk se det på mit TV mere da de…

Kan ikk se det på mit TV mere da de mener det er for gammelt. Viaplay, Netflix, HBO, Amazon, Disney + har ingen problemer med at få det til at fungere men tv2 Play kan åbenbart ikk da de mener det for “dyrt”. Så jeg skal ud og købe en anden enhed men abonnement prisen er stadig det samme.

Hej Dexter.

Fra tid til anden bliver streamingtjenester inkl. TV 2 Play, nødt til at udfase de ældre enheder. I dette tilfælde LG tv fra 2016/17 og Samsung tv fra 2017.
Det er tværtimod ikke for at genere, men for at kunne sikre en stabil app på disse smart tv.
Jeg håber du finder en lille streamingboks, eller har en anden enhed du kan se det på.

En god app NEJ

En god app. Men hvordan pokker får man opsagt sit dyre abonnement på den side. Nu har jeg prøvet i en time og jeg bliver mere og mere gal. Det var det samme sidste gang at jeg brugte tv2 play. Nu kan jeg simpelthen ikke opsige mit abonnement.
Hold jer langt fra tv2 play!! Nu tjener de penge ved mig da jeg ikke kan opsige mit abonnement. Tak for l...

6 lutego 2026

Hej Henrik.

Du kan opsige dit abonnement lige her: mit.tv2.dk

Skulle du få brug for det, har vi lavet en guide lige her:

Og skulle du få brug for assistance, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Min mormor Liderlige Lone

Jeg sad en kold fredag og så TV2 Play, et program der hed E45 som handlede om motorvejen og lige pludselig så jeg min mormor kører mindst 230 mens hun lyttede til heavy metal lige pludselig kaster hun en booster ud af vinduet og råber 67!!!!!!! så kom politiet og prøvede at stoppe hende men hun gad ikke hun fortsatte og pludselig kørte hun galt og mødte Putin som lå i vejkanten og så Landmand søger kærlighed fedt program

26 stycznia 2026

Hej Mads.

Dejligt at høre, du kan lide vores programmer, og tak for de fine stjerner.

Det bliver de glade for at høre på redaktionen.

Absurd ringe app & service

Absolut dårligste service på markedet ! Absurd man kan levere så dårligt et produkt !!

Hej Nicolaj.

Det er jeg ked af at høre, hvis dit TV 2 Play ikke virker efter hensigten.
Nu beskriver du ikke hvad der fejler, så derfor håber jeg du vil kontakte os her i kundecenteret.
Vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Oceniono na 1 z 5

Vi er som så mange andre et ægtepar der…

Vi er som så mange andre et ægtepar der deles om udgifterne til husholdningen og dermed også udgifterne til TV2 Play. Men hvis jeg sidder derhjemme og min kone sidder i toget eller i vores sommerhus, så kan vi ikke begge to se den samme håndboldkamp - eksempelvis. Så skal vi blive enige om hvis tur det er i dag. Det er simpelthen for dårligt at der ikke er adgang til to streams af samme kanal, da vi jo er to der betaler. Det er en meget stor forringelse af hvordan det var tidligere - uden at prisen er blevet sat ned. Prisen er tværtimod siden den ændring - steget. Jeg er med på at det ikke skal være 5 streams som det var tidligere - men én er simpelthen én for lidt. Og nu skal du ikke skrive det at man godt kan være mere end to enheder på, som du svare så mange andre - for det gælder ikke når det er den samme kanal. Øg det nu for pokker til to, I sælger sgu ikke to abonnementer alligevel i de her situationer- jeg tror tværtimod at I mister mange kunder fordi I gør det sådan her. Håber I lytter for en gang skyld.

Hej Jan.

Abonnementsdeling har i alt for lang tid været et enormt stort problem i hele streamingbranchen.
Dette sker især under sportsbegivenheder, som er de dyreste rettigheder at indkøbe for os.
Så for efterhånden 3 år siden, introducerede vi denne ændring, hvor man skal være på samme net/IP adresse, for at kunne se samme live kanal på 2 enheder samtidig.
At det rammer mange husstande uheldigt, kan jeg kun beklage. Lige som det rammer jer.

Oceniono na 2 z 5

Så lukker TV2 på mit LG tv.

Så er der 2 uger til at det er slut med at TV2 understøtter app på mit tv.
Det kan godt være at 8 år er gammelt for et tv, men når det nu virker fint?
Det er bare ikke det samme at skulle streame fra telefon, eller bruge google TV.
Så det er bare smide ud.
TV2 kunne sende en Google TV streamer til berørte kunder.

Hej Henrik.

Som du helt selv skriver, fejler dit tv som så ingenting. Det er blot blevet indhentet af sin alder.
Streaming er i konstant udvikling, og vores kunder forventer en god og flydende oplevelse med TV 2 Play, og streaming generelt.
For at vi kan levere dette, kræver det noget af modtagerudstyret.
Og her kommer ældre enheder til kort, og vi bliver da løbende nødt til at udfase de ældste.

Forfærdelig app

Forfærdelig app. Alle live sport udsendelser er et par minutter efter og det hakker. Sådan har det været i årevis. Ufatteligt man ikke kan få det ordnet

Hej Jesper.

Live tv vil på streaming have en forsinkelse, på mellem 1 til 2 minutter. Dette svinger ligt, alt afhængig af hvilken enhed du afspiller fra. F. eks. kan der være forskel på, om du afspiller fra en telefon eller et smart tv.
Selve processen bag streaming, og alle de formater der understøttes, gør at denne forsinkelse forekommer.
Om der kommer et skift i denne teknologi, eller hvornår, skal jeg selvfølgelig ikke kunne love.

Hvis udsendelsen hakker, er det derimod noget helt andet. Og det skal vi have kigget på.
Derfor håber jeg du vil kontakte os her i kundecenteret. Vi sidder klar til at kigge på dette, sammen med dig.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej