Die Firma Plakatsnedkeren ist absolut zu empfehlen! Wir kommen aus Süddeutschland und haben in unserem Dänemark Urlaub ein wunderbares Poster (Luftaufnahme von der Südmole in Hvide Sande) hängen geha... Zobacz więcej
Tønder Byferie: Billederne blev modtaget igår og de er nu igang med at blive hængt op i vores nye hotel værelser. De er simpelthen SÅ flotte og hvor er jeg glad for, at jeg tilfældigt, ved en søgning... Zobacz więcej
Stor anbefaling. Jeg bestilte, efter at have fået fin hjælp til at finde motiver på shoppen, et stort foto af Stevns Klint 140x100 med ramme. Det blev leveret hurtigt og godt indpakket direkte til... Zobacz więcej
Jeg har ønsket og fået en plakat, og derefter købt en selv. Nem og overskuelig hjemmeside, fantastiske billeder, rigtig hurtig svar på mit spørgsmålpr mail, hurtig ekspeditionstid, rigtig sikker pakn... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi har alle pletter på Danmarkskortet, som af forskellige årsager har en bestemt plads i vore hjerter. Med fotokunst fra PLAKATSNEDKEREN kan du, med en plakat af dit yndlingssted, sætte et personligt præg på din indretning.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Min bedste anbefaling
Virkelig flotte billeder i god kvalitet. Nem bestilling og hurtig levering.
Køber gerne igen.
Smuk plakat
Smuk plakat af vores yndlings sted - Tversted.
Flot billede i god kvalitet
Flot billede i god kvalitet. Ramme lidt "rokkelig".
Fantastisk motiv!
Fantastisk motiv!
Super smukt motiv, og god kvalitet.
Hurtig levering, ja der er faktisk ikke noget at sætte en finger på 👍🏻
Virkelig god service
Virkelig god service. Flotte og skarpe billeder.
Super flot plakat og ramme i god…
Super flot plakat og ramme i god kvalitet! Stor anbefaling herfra.
Vi har flere af jeres plakater på min…
Vi har flere af jeres plakater på min arbejdsplads, hvor der kommer børn med deres forældre. De smukke plakater udstråler ro og giver anledning til en hyggelig snak.
Billede så ud som forventet
Hurtig levering, billedet så ud som forventet, pæn ramme
Rigtig nem bestilling og hurtigt…
Rigtig nem bestilling og hurtigt levering!
Rigtig god gave idé til personer der har en relation til et bestemt område i Danmark, plakaten samt ramme er virkelig i god kavalitet, er ikke sidste gang vi køber her !
Super flotte plakater der pynter på…
Super flotte plakater der pynter på vores afdeling. Lækker kvalitet til en god pris
Let hjemmeside
Let hjemmeside, hurtig levering. Varen var lavet på bedre materiale end forventet. Kan kun anbefale at købe hos jer.
Plakatsnedkeren har nogle fantastisk…
Plakatsnedkeren har nogle fantastisk flotte billeder, og de rigtig god kundeservice. Plakaten kom hurtigt. Stor anbefaling her fra.
Super service og godt produkt!
hurtig og korrekt ekspedition
Bestilling og levering var upåklagelig
Bestilling og levering var upåklagelig, nemt og hurtigt. Dog synes jeg plakaten mangler skarphed i sit billede og kontraster.
Produktet levede fuldt op til…
Produktet levede fuldt op til forventningen.
Leveringen gik godt og servicen var god.