Jeg kendte ikke til Frans eller de pragtfulde plakater han fremstiller. Efter jeg ved et tilfælde faldt over dem, købte jeg tre. Jeg kan kun sige god kommunikation og service langt ud over, h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super hurtig levering, flot indpakning og fantastisk kvalitet. Modtog mine 2 skønne plakater forleden dag. Og opdager til min store glæde at jeg har fået en ekstra plakat med 😃 endnu en lækker pl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid super gode plakater, kommer næsten før jeg har bestilt🤭F.eks nåede jeg at få en EM plakat ( der jo sluttede den 1. Februar)til en fødselsdagsgave, den 4.Februar 👍 Tak for en ekstra hilsen med... Zobacz więcej
Det var en ok oplevelse har ikke noget alt gik fint.
Håndtegnede Kunstværker: Alle mine DOK plakater er nøje tegnet af mig Frans Barstad, jeg er en passioneret kunstner med en dyb kærlighed til at skabe smukke og meningsfulde kunstværker. Høj Kvalitet: Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten af mine plakater. Hver plakat er trykt på premium matte papir med livlige farver og skarpe detaljer, der vil holde i mange år. Personlige Citater: Mange af mine plakater inkluderer personlige citater, der bringer et smil på læben og varme i hjertet. Disse citater er nøje udvalgt for at fremkalde positive følelser og minder.
Dania
Fin service og hurtig afsendelse. Varen var helt intakt da jeg modtog den.
Tak for en ekstra hilsen med i min bestilling.
Hurtig levering og god kvalitet 🙂 Og en ekstra lille gave 🙂
Flotte billeder. God pris. Hurtig levering. Jeg har fået lavet personlige plakater hos Frans. Mit hjem er fyldt med Frans. Kan 10000000 % anbefale og gør det ofte. ❤️
Hurtig levering og dejlig overraskelse i form af ekstra lille plakat i ordren
Super hurtig levering, flot indpakning og fantastisk kvalitet.
Modtog mine 2 skønne plakater forleden dag.
Og opdager til min store glæde at jeg har fået en ekstra plakat med 😃 endnu en lækker plakat, med flotte illustrationer, fin teksttype og i lækker kvalitet.
De kom i ramme samme dag og op og hænge med det samme. Flere har allerede kommenteret positivt på dem.

Odpowiedź od Frans Barstad FgOt og DOK
Modtog plakaten hurtigt. Og som et ekstra plus, fik jeg en plakat gratis. En rigtig god handel.

Odpowiedź od Frans Barstad FgOt og DOK
Fantastisk service og super hurtig levering . De bedste anbefalinger herfra

Odpowiedź od Frans Barstad FgOt og DOK
For det første er det et fantastisk sødt produkt hurtigt afsendt og en gave følger med 😊 prisen er i den rigtige ende så man kan give en plakat i veninde gave i stedet for blomster 😊

Odpowiedź od Frans Barstad FgOt og DOK
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.