Er was één hele negatieve review maar ik heb dat helemaal niet zo ervaren. De werknemers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Ik had via bol.com een anti diefstal accu slot gekocht. Deze is er voor m... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Lijkt heel wat, maar stelt niets voor. SEO check? Slechte copy and paste vanuit Pagespeed insights, website check niet correct, zoekwoordadvies zonder kijkje op de website. maw alles geautoma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer plezierig contact van begin tot het eind van de verbouwing. Wim en Corné zijn echte vakmannen. Kundig, altijd opgewekt, geen radio/gevloek of gescheld, meedenken, vooruitziend, probleemoplossend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben blij met het platform van Places.nl. Voornamelijk vanwege handige en bruikbare tools die zij je als ondernemer kleinschalig of grootschalig helder in kaart brengen en dus zichtbaar voor je kl... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Places.nl
Napisane przez firmę
Places.nl heeft als doel om uw bedrijf optimaal online vindbaar én bereikbaar te maken voor jouw potentiële klanten en bestaande klanten. En dat proberen we op alle mogelijke manieren te realiseren.
Profiteer ook van alle diensten die Places u te bieden heeft en meld u nu aan op www.places.nl.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Goed te vinden op internet
Goed te vinden op internet. Praktische zakelijke benadering.

Super duidelijke site
Leuke site om het een en ander op te zoeken
Dat is zeer belangrijk in deze tijd

Odpowiedź od Places.nl
Leuk en duidelijk om een goed bedrijf…
Leuk en duidelijk om een goed bedrijf te vinden

Odpowiedź od Places.nl
Ik heb slechte ervaring met places.nl…
Ik heb slechte ervaring met places.nl want ze zijn opliichters want ik had gevraagd om op te zeggen maar places.nl doe heel moeilijk en ik heb opgezegt 123 opzeggen, maar places.nl niet stoppen en ze blijven facturen elke maand sturen en ze blijven dreigen dat we moeten betalen ,maar mijn bedrijf van places.nl werk niet en ik heb geen klanten gehad en daarom betaal ik geen facturen meer als ze komen.Ik werk nu van andere site webador en marktplaats

Wat een vreselijk bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf!
Ten eerste claimen ze al zonder toestemming je zakelijke google account, zodat je zelf niks meer kunt doen. Gelukkig heb ik die via google zelf weer terug kunnen claimen.
Nu heb ik 2 x een verwijderverzoek van mijn profiel en mijn account aangevraagd, maar ik heb geen enkele reactie, en het is ook nog steeds niet verwijderd. Ook heb ik geen enkele reactie gekregen op een bericht naar de klantenservice.
Ze negeren je gewoon. Verschrikkelijk.
Nooit mee in zee gaan, echt af te raden. Wat een flut site.

Verwijder verzoeken worden (uiteindelijk) ingewilligd
Tweemaal een verzoek ingediend tot het verwijderen van (gedateerde) informatie. Tot op heden nul response gehad (en de beloofde 3 werkdagen zijn ruim verstreken).
Update: na mail contact aan de hand van deze review is het verzoek ingewilligd. Feit blijft dat het formulier op de website zelf niet het beloofde resultaat biedt.

Odpowiedź od Places.nl
Overzichtelijk en makkelijk in gebruik
De site is heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik kon binnen nog geen 2 minuten een review schrijven en kreeg gelijk een duidelijke bevestigingsmail.

Odpowiedź od Places.nl
Stalking en omgaan met gegevens
Op de website liet ik mijn gegevens achter in de veronderstelling dat dit gratis was. Claim je bedrijf stond er op het moment dat ik mijn eigen bedrijf door Google gooide. Misschien wat naïef om te denken dat dit gratis was.
Als je dan je gegevens achterlaat ben je aan de beurt. Je wordt gebeld en er volgt een bombardement met mailtjes.
Met excuses van Places en het verzoek deze review te verwijderen had ik het gevoel dat het wel klaar was.
Helaas.. Ondanks mijn verzoek zijn er geen gegevens verwijderd en kreeg ik wederom mail.
Verzoek aan Places om mijn gegevens te verwijderen is dus niet gevolgd.
TIP: Laat geen gegevens achter op places.

Zeer klantvriendelijke Team
Ik ben blij met het platform van Places.nl. Voornamelijk vanwege handige en bruikbare tools die zij je als ondernemer kleinschalig of grootschalig helder in kaart brengen en dus zichtbaar voor je klanten.
Als Ondernemer (Personal Based Online Marketing Agency) maak ik gebruik van de bedrijftools van Places.nl waardoor ik dus mijn doelgroep sneller bereik. Dank jullie wel Team Places.nl

Odpowiedź od Places.nl
dat ze hier echt hun best doen om je te helpen.
heel goed geholpen ze hebben er veel energie in gestoken alle lof

Odpowiedź od Places.nl
koos.nl geeft net als places.nl klanten…
koos.nl geeft net als places.nl klanten en bedrijven een kans om te kunnen laten oordelen en de ervaring te delen, en een bedrijf te laten groeien. Of het klein is of groot zijn, het is altijd mooi om te lezen wat de mensen er van vinden en dan noem ik het netjes reactie op hoe het bedrijf ook de mensen doen en kunnen benaderen. En de mooie zin dat luid; Groot zijn door klein te blijven.

Odpowiedź od Places.nl
Onprofessioneel flutbedrijf. Spijt dat ik jaren gebruik van hun diensten gemaakt heb.
Een aantal jaren gebruik gemaakt van jullie diensten. Ik was tevreden totdat ik vorig jaar augustus een mail heb gestuurd om het jaarlijkse contract te stoppen. Vanaf die tijd tot heden blijf ik maar de jaarlijkse factuur krijgen die nog niet voldaan is. Vele malen telefonisch en mail contact met Places.nl gehad. Ook in begin stadium een mail gehad dat de factuur niet betaald hoeft te worden en alles afgerond is, maar geen Creditfactuur!? De aanmaningen en ondertussen bedreiging dat het naar een incassobureau doorgestuurd wordt blijven doorgaan. De juiste verantwoordelijke krijg je ook niet aan de telefoon!!! Ik kan alleen maar zeggen dat het een onprofessioneel flutbedrijf is.
Spijt dat ik jaren gebruik van hun diensten gemaakt heb.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.