Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Er was één hele negatieve review maar ik heb dat helemaal niet zo ervaren. De werknemers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Ik had via bol.com een anti diefstal accu slot gekocht. Deze is er voor m... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Lijkt heel wat, maar stelt niets voor. SEO check? Slechte copy and paste vanuit Pagespeed insights, website check niet correct, zoekwoordadvies zonder kijkje op de website. maw alles geautoma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer plezierig contact van begin tot het eind van de verbouwing. Wim en Corné zijn echte vakmannen. Kundig, altijd opgewekt, geen radio/gevloek of gescheld, meedenken, vooruitziend, probleemoplossend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben blij met het platform van Places.nl. Voornamelijk vanwege handige en bruikbare tools die zij je als ondernemer kleinschalig of grootschalig helder in kaart brengen en dus zichtbaar voor je kl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja marketingu internetowego

O Places.nl

Napisane przez firmę

Kijk voor actuele klanten reviews op ons Google Bedrijfsprofiel.

Places.nl heeft als doel om uw bedrijf optimaal online vindbaar én bereikbaar te maken voor jouw potentiële klanten en bestaande klanten. En dat proberen we op alle mogelijke manieren te realiseren.

Profiteer ook van alle diensten die Places u te bieden heeft en meld u nu aan op www.places.nl.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Dit bedrijf is tooper

Dit bedrijf is tooper
Doet zijn werk heel goed

21 lutego 2023

Hi Mootje,

Dank je wel voor je leuke review! We hopen je nog veel vaker te mogen helpen om je zichtbaarheid online te verbeteren.

Hartelijke groet,

Goede website

7 lutego 2023

Odpowiedź od Places.nl

Bedankt voor je positieve review, we hopen je nog veel vaker te helpen!

Hartelijke groet,

Top bedrijf

Fijn dat places alles checkt dan weet je zeker dat het goed zit

30 grudnia 2022

Odpowiedź od Places.nl

Dankjewel voor de fijne en positieve review!

Duidelijk en snel

Netjes. Ze reageren snel, zijn opletend.

11 listopada 2022

Hoi Liliane,

Bedankt voor deze leuke review! Wij hopen je in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn en wensen je veel nieuwe klanten toe.

Mike van Places.nl

Super!

Door Places.nl is mijn bedrijf beter vindbaar voor mijn potentiële klanten. Top!

8 listopada 2022

Beste Laura,

Fijn om te horen dat je bedrijf beter vindbaar is voor potentiële klanten! Bedankt voor je positieve review.

Oceniono na 5 z 5

Mijn bedrijf heeft echt een boost…

Mijn bedrijf heeft echt een boost gekregen door places, erg proffesioneel en zeer kundig. Ook altijd vriendelijk naar mijn cliënten toe. Mocht mijn massagepraktijk eens in een dip komen neem ik zeker weten weer een pakket bij Places!

7 listopada 2022

Beste Sanne,

Bedankt voor je positieve review. Wij vinden het erg fijn om te horen dat jouw bedrijf een boost heeft gekregen. Wij vinden het belangrijk om professioneel en vakkundig te werk te gaan. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog meer voor jou betekenen.

Geweldige Telefoonservice

Al paar maanden maken wij gebruik van telefonie diensten van Places.nl en het gaat super goed. Ze zijn hulpzaam en denken met je mee. Communicatie verloopt soepel. Met behulp van Places.nl zijn wij 6 dagen in de week bereikbaar voor onze klanten en worden onze klanten snel geholpen.

3 listopada 2022

Beste Neda,

Heel erg bedankt voor je positieve review. Erg fijn om te horen dat onze telefoondienst zo goed bevalt en dat jullie hierdoor 6 dagen in de week bereikbaar kunnen zijn voor klanten.

super fijne ervaring!

18 października 2022

Beste Jan,

Heel erg bedankt voor de positieve review!

Erg fijne antwoordservice

Met ons bedrijf Next Day Online maken we gebruik van de antwoordservice van Places. Hierdoor zijn we 24/7 bereikbaar voor vragen. Je krijgt een email van alle gesprekken die gevoerd zijn met daarin ook te lezen wat er besproken is. Daarna kun je zelf nog contact opnemen met de klant. De medewerkers van de antwoordservice zijn vriendelijk en behulpzaam. Een erg fijne dienst die ervoor zorgt dat bezoekers van de website altijd kunnen bellen.

29 października 2022

Beste Frans,

Heel erg bedankt voor de positieve en fijne woorden. Wij vinden het fijn om te horen dat onze dienst zo goed bevalt en dat jullie bedrijf hierdoor altijd bereikbaar is. We gaan er zeker voor zorgen om deze kwaliteit te waarborgen!

Met vriendelijk groet, Lina van Places.nl

Oceniono na 1 z 5

SCAM Ongevraagd een Google profiel…

Ongevraagd een Google profiel aangemaakt, wat ik jaren geleden al zelf gedaan heb. Wil NIETS met dit bedrijf te maken hebben. Eerst gebeld met een vaag verhaal en dan ongevraagd actie ondernemen. Ver weg blijven bij deze internet cowboys! Ze zijn gevestigd op de Groenestraat 294 te Nijmegen.

17 października 2022

Beste Manus,

Ondernemers registreren zich vrijwillig op ons platform. Als onderdeel van onze standaard kosteloze dienstverlening controleren we of het bedrijf in kwestie reeds een Google Business Profile heeft. Indien dit niet het geval is dan maken we een profiel aan waarbij de ondernemer direct als eigenaar wordt toegevoegd.

Waarom willen wij dit zo graag? Als premium partner van Google Business Profile (https://developers.google.com/my-business/business-partners/featured-partners) hebben we als uitdaging om ondernemend Nederland verder te helpen met Google Bedrijfsprofielen.

In een enkele uitzondering is er een tweede profiel aanwezig (dit kan bijvoorbeeld door een API wijziging vanuit Google waardoor de controle spaak loopt), deze is dan ook direct weer te verwijderen door ons. Een belletje of een ticket hiervoor is meer dan voldoende.

Mocht je nog meer vragen hebben of verdere uitleg nodig hebben laat het ons vooral weten!

Job van Places.nl

Oceniono na 3 z 5

Terug betalen is moeilijk

Maak al jaren gebruik van Places . Maar nu is het contact waardeloos.
Ben van af 01-07 bezig om mijn geld terug te krijgen
Er is door places een fout gemaakt in pakket . Dat kan gebeuren. Maar om dit hersteld en me geld terug te kringen is echt beneden peil .
Als je mail stuurt krijg je een antwoord door persoon 1 het volgende antwoord komt van persoon 2. Daarna 3 en dan 4 . Die zeggen allemaal dat ze het door spelen en het wordt opgelost. Niet dus
Dan bellen wordt je belooft terug gebeld te worden niet dus . Afgelopen maandag weer gebeld die jonge dame gaf aan er een spoed van te maken en ze zou de persoon doe mij moest bellen er persoonlijk op aanspreken. En wat denk je niks nada gebeurt er. Ben er helemaal
Klaar mee

20-10-2022 antwoord op uw vraag
Lina van Places.nl

er is nog niets veranderd wacht nog steeds op me geld en de credit facturen

12 października 2022

Beste,

Na telefonisch contact hebben we deze situatie voor jou opgelost. Onze excuses voor het ondervonden ongemak.

Met behulp van de feedback verbeteren we onze bedrijfsvoering zodat dit in de toekomst niet meer voor kan komen. We gaan ervan uit in de toekomst onze samenwerking zonder problemen voort te zetten.

Oceniono na 4 z 5

Places.nl is onze samenwerkende partner…

Places.nl is onze samenwerkende partner m.b.t. de vindbaarheid van ons Bedrijvencentrum BCGNijmegen.nl op google. Wij zijn hierover erg tevreden. De contacten met de medewerkers van Places zijn altijd prettig.

3 października 2022

Beste Ruud,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Wij vinden het goede contact met jou ook erg prettig! We hopen je in de toekomst even tevreden te houden!

Super!

Super geholpen in de tijd dat ik bij hun was en ik vragen had. Denken graag mee voor de beste oplossing.

26 kwietnia 2022

Odpowiedź od Places.nl

Heel erg bedankt voor de fijne review! Wij vinden het belangrijk om met iedereen mee te denken en vinden het dan ook fijn om te horen dat we tot een goede oplossing zijn gekomen!

Oceniono na 1 z 5

Zeer slecht

EINDELIJK hebben ze contact met me opgenomen en is mijn adres van de site verwijderd, het heeft heel wat voeten in de aarde gehad.

Zeer slecht! Mijn huisadres staat zonder toestemming op deze website. Al maanden ben ik bezig het eraf te krijgen, zonder resultaat. Telkens krijg ik deze foutmelding: Deze pagina werkt niet places nl kan dit verzoek momenteel niet verwerken.
HTTP ERROR 500

Ik kan dus ook geen verwijderingsverzoek indienen, hetzelfde resultaat. Ik ga hier werk van maken tot aan het hoogste orgaan!

14 stycznia 2022

Beste Erika,

In de regel reageren we binnen maximaal 3 werkdagen op verwijder verzoeken.

Onze excuses voor de ontstane verwarring. We komen graag in contact met je om te achterhalen waar het mis is gegaan met je verwijderverzoek.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej