Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Er was één hele negatieve review maar ik heb dat helemaal niet zo ervaren. De werknemers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Ik had via bol.com een anti diefstal accu slot gekocht. Deze is er voor m... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Lijkt heel wat, maar stelt niets voor. SEO check? Slechte copy and paste vanuit Pagespeed insights, website check niet correct, zoekwoordadvies zonder kijkje op de website. maw alles geautoma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer plezierig contact van begin tot het eind van de verbouwing. Wim en Corné zijn echte vakmannen. Kundig, altijd opgewekt, geen radio/gevloek of gescheld, meedenken, vooruitziend, probleemoplossend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben blij met het platform van Places.nl. Voornamelijk vanwege handige en bruikbare tools die zij je als ondernemer kleinschalig of grootschalig helder in kaart brengen en dus zichtbaar voor je kl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja marketingu internetowego

O Places.nl

Napisane przez firmę

Kijk voor actuele klanten reviews op ons Google Bedrijfsprofiel.

Places.nl heeft als doel om uw bedrijf optimaal online vindbaar én bereikbaar te maken voor jouw potentiële klanten en bestaande klanten. En dat proberen we op alle mogelijke manieren te realiseren.

Profiteer ook van alle diensten die Places u te bieden heeft en meld u nu aan op www.places.nl.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 3 z 5

Communicatie was niet in orde.

Mijn ervaring met dit bedrijf! Niet heel erg enthousiast.
Toen was het zo. Nu misschien iets veranderd?
Geen idee.

15 marca 2024

Beste Hamdi,

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Jammer dat je in het verleden niet heel enthousiast was over onze dienstverlening. We zijn de afgelopen tijd flink bezig geweest met het verbeteren van onze producten en service, dus hopelijk kunnen we je een volgende keer wél positief verrassen.

Mocht je feedback willen geven of benieuwd zijn naar wat er is veranderd, neem gerust contact met ons op via info@places.nl. We horen graag van je.

Het team van Places.nl

aanrader…

Dit bedrijf bass-alu.nl is een aanrader voor iedereen die een probleem hebt met zijn schuifpui.
ze reageren snel zijn zeer kundig en hebben een geweldige service zowel administratief als uitvoerend.

12 marca 2024

Dag Gerard,

Bedankt voor de positieve review! Ik denk alleen dat je het verkeerde bedrijf voor je hebt. Wij zijn Places, een online marketingbureau. Ik zal je lovende woorden naar het desbetreffende bedrijf doorsturen!

Mooie professionele website

Ze hebben een hele nette website voor ons gemaakt, Heel erg bedankt hiervoor.

Wilkens Transport

11 marca 2024

Dag Déjan,

Bedankt voor je positieve review, en veel plezier met je nieuwe website!

Oceniono na 4 z 5

Afspraak gemaakt waren optijd en ze…

Afspraak gemaakt waren optijd en ze leverde mooi werk af .mij tuintje 54 meter ligt er mooi in er was veel slijpers maar toppie mannen dank jullie wel

8 marca 2024

Dag Rinus,

Prijs - kwaliteit prima

Vriendelijk, meedenkend, prijs kwaliteit prima

26 lutego 2024

Dag Jos,

Bedankt voor de goede review! We zijn blij dat we jou kunnen helpen met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid :)

Oceniono na 2 z 5

Lijkt heel wat, maar is slecht

Lijkt heel wat, maar stelt niets voor.

SEO check? Slechte copy and paste vanuit Pagespeed insights, website check niet correct, zoekwoordadvies zonder kijkje op de website. maw alles geautomatiseerd en dus slecht passend. Jammer.

Daarna ook nog een cold-caller aan de lijn. Niet eens de moeite genomen mijn website te bekijken. Treurig...

Daarnaast is data updaten op hun website niet mogelijk. Om te huilen....

Alleen handig voor "linkbuilding", daarom 2 sterren.

28 lutego 2024

Goedemiddag,

Bedankt voor je review. We waarderen je feedback. Onze gratis SEO-check is ontworpen om verschillende essentiële aspecten van je online aanwezigheid te evalueren, zoals de laadsnelheid van je website, de online vindbaarheid van je bedrijf, analyse van relevante zoekwoorden en je online reputatie.

Het is belangrijk op te merken dat, vanwege de gratis aard van deze service, het niet haalbaar is om de volledige SEO-check handmatig voor elke klant uit te voeren. We streven ernaar om onze klanten waardevolle inzichten te bieden op basis van onze analyses.

Daarnaast kun je gemakkelijk zelf je gegevens aanpassen door een account aan te maken op Places.nl. Wil je hier liever hulp bij? Dan zijn we slechts één telefoontje of e-mail van je verwijderd en passen we het graag voor je aan.

Oceniono na 1 z 5

Zijn all jaren klant met ons…

Zijn all jaren klant met ons tandartsenpraktijk- de nieuwe factuur van 1.02.24 op 4.02.24 voldaan- zij blijven mal herinneringen sturen. Heb de gelegenheid gepakt en de abonnement opgezegd. Daarvoor heb ik een bevestigingsmail ontvangen . De belofte brief is er nog niet binnen. Net nu de mail ontvangen dat zij alle diensten stop zetten ivm betalingsachterstand- waardeloos bedrijf om het te zeggen.

29 lutego 2024

Dag Ralph,

Wij vragen altijd aan onze klanten om tijdens de betaling het factuurnummer te benoemen in de omschrijving, zodat het systeem de betaling altijd aan de juiste factuur kan koppelen. Ik zie dat jij dit niet hebt gedaan, waardoor jouw betaling dus niet automatisch gekoppeld is. Het systeem denkt hierdoor dat de factuur nog niet is betaald en stuurt daarom automatisch betalingsherinneringen.

Ik heb zojuist geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen, maar kreeg helaas de voicemail. Ik zou graag nog in contact komen om het e.e.a. recht te zetten. We zijn blij dat we jou jarenlang van dienst hebben mogen zijn en zouden de samenwerking graag op een goede manier afsluiten. Ik heb jou daarom een mail gestuurd met daarin de vraag wanneer ik jou het best telefonisch kan benaderen.

Handig en perfect

25 lutego 2024

Dag Douaa,

Bedankt voor je positieve review! We werken graag met je samen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Oceniono na 1 z 5

Geen partner om zaken mee te doen

Heel slecht bedrijf, die hun eigen administratie en marketing niet eens kunnen runnen!

Na een overtuigende gesprek met heer x heb ik een pakket genomen bij hun voor mijn bedrijf.
Zodra je betaalt, gaat alles mis. Kunnen nix en is niet het geld waard. Wil je iemand spreken dan moet je 2 weken van tevoren inplannen enz. Heel lang wachten op de telefoon. VERSCHRIKKELIJK en super irritant.
Ik wil dit jaar geen gebruik meer maken van hun diensten. Op tijd netjes doorgegeven en alles. Toch krijg ik factuur, weer contact opgenomen met hun (super irritant). Zegt mevrouw oh sorry factuur is per ongeluk gestuurd. Ok, vandaag krijg ik mail dat ze een incassobureau gaan inschakelen. Succes haha!

Sjonge jonge jonge wat een bedrijf dit.
Nou eerst jullie eigen administratie en marketing goed in orde hebben, dan die van de ander.
Gewoon heel raar dit.
Update: je wordt ook al lastig gevallen door hun na de afzegging.
Tip: ga iets nuttigs doen mensen van places b.v.

13 lutego 2024

Beste Ashri,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring met ons niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

We begrijpen je frustratie met betrekking tot de ontvangen factuur. Het spijt ons voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We willen je verzekeren dat we onze interne processen zullen herzien om dergelijke fouten in de toekomst te voorkomen. Echter heeft een van onze collega's hierover telefonisch contact met jou opgenomen en alles op een nette manier afgehandeld.

Daarnaast willen we nogmaals benadrukken dat we geen toegang hebben gekregen tot je Google Bedrijfsprofiel, ondanks herhaalde verzoeken van onze kant. Dit heeft ons beperkt in onze mogelijkheden om onze diensten naar behoren uit te voeren.

We zijn vastbesloten om onze processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat communicatie en samenwerking soepeler verlopen in de toekomst. Jouw feedback helpt ons om dit doel te bereiken.

Fout op fout op fout

Waar moet ik beginnen om de drama met dit bedrijf op te noemen?
- Dat ze tot 3x toe hebben toegezegd het abonnement stop te zetten maar vervolgens aanmaningen blijven sturen en dreigen met incasso?
- Dat je telefonisch een bot krijg die je telkens een uur laat wachten en er vervolgens niets gebeurt?
- Dat ze geen prestatierapporten sturen en je dus geen flauw idee hebt of ze überhaupt wat voor je gedaan hebben?
Mijn advies: blijf zo ver mogelijk weg van dit bedrijf en bespaar je de drama

12 lutego 2024

Dag Mehmet,

Bedankt voor je review. Ik vind het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met Places.nl Ik zie dat er inmiddels contact is geweest en dat jouw opzegging verwerkt is. Je hebt hier op 16 februari een mail over gekregen.

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je inderdaad onze AI assistent Daan aan de lijn. Als je aan hem jouw vraagt stelt, wordt je doorgeschakeld met de juiste collega. Op deze manier willen wij al onze klanten goed en efficiënt te woord staan.

Daarnaast zie ik dat er in het verleden inderdaad problemen zijn geweest met de koppeling van jouw profiel waardoor het prestatierapport niet altijd goed verzonden werd. Mijn collega heeft deze toen handmatig nagestuurd via de mail. Ook kun je deze altijd inzien binnen jouw Places portal. We hadden graag van je vernomen als dit niet goed opgelost was, zodat we hier samen met jou naar hadden kunnen kijken. Helaas hebben we niks meer van je vernomen tot het moment dat je op wilde zeggen.

Bij Places werken we met een opzegtermijn van een maand bij het pakket dat jij hebt afgesloten. De openstaande facturen van voor de opzegging dienen dan echter nog wel betaald te worden, en van deze facturen heb je dan ook aanmaningen binnen gekregen.

Hopelijk heb ik je met deze uitleg kunnen helpen, en anders kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We lossen het graag met je op!

Sanne van Team Places.nl

Hij doet het goed

Hij neemt echt zijn tijd en doet zijn werk met liefde en respect

10 lutego 2024

Beste Lassana,

Dank je wel voor je positieve review over onze nummerinformatiedienst. Super om te horen dat je onze inzet voor kwaliteit en aandacht voor detail waardeert. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Met vriendelijke groet, het team van Places.nl

Oceniono na 1 z 5

Voor dat ik ga een abnoment kopen zijn…

Voor dat ik ga een abnoment kopen zijn telefoon nummer gewoon werk na het de betaling zijn telefoon werk niet de computer praat gewoon fk .irritant meer dan 3 uur gedacht nog niet gelukt vend heel jammer voor het bedrijf place .nl

31 stycznia 2024

Goedemiddag,

Het spijt me te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Het lijkt erop dat je problemen hebt gehad met onze klantenservice, wat inderdaad erg frustrerend kan zijn.

We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de frustraties en ongemakken die je hebt ervaren. Dit is duidelijk niet de klantervaring die we willen te bieden.

We zouden graag de kans krijgen om dit recht te zetten en je te helpen met het oplossen van je problemen. Zou je contact met ons kunnen opnemen via info@places.nl of 024 - 3555 299, zodat we deze kwestie kunnen onderzoeken en proberen een passende oplossing te vinden?

Easy to use

Easy to use. Good to communicate user experience with other potential users.

18 stycznia 2024

Odpowiedź od Places.nl

Thank you for your kind words and we appreciate your support! We're delighted to hear that you find our platform easy to use!

Kind regards,
Lieke from Places.nl

Oceniono na 5 z 5

zeer tevreden de website hebben ze…

zeer tevreden de website hebben ze gemaakt zoals ik vroeg en ze hebben hem gemaakt als een pro zeer vriendelijke mensen en duidelijk zekker een aanrader

9 stycznia 2024

Dag Goran,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de website die we voor je hebben gemaakt! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat je onze vriendelijke en professionele aanpak waardeert. Bedankt voor je aanbeveling!

Alles in 1 pakket van places

Ik heb een pakket van places alles in 1 voor 12 maanden en het heeft me tot nu toe letterlijk niets opgeleverd. Niet eens 1 potentiele klant en niet eens 1 klick naar de website. De verkoop praatjes doen ze wel echt goed, ze beloven artikelen te schrijven wat potentiele klanten aantrekt, nou wat ze schrijven is een paar zinnen. En je krijgt het pas te zien als je naar bedrijf googled dus heeft helemaal geen nut. Mijn ervaring is ook heel anders dan van heel veel andere mensen hier, maar het valt mij op dat de meeste mensen met sterren beoordeling ook maar 1 review hebben geplaatst.🤔🤔 misschien toeval? Of ze hebben zelf hun score naar boven gehaald. In iedergeval deel ik mijn oprechte ervaring.

22 grudnia 2023

Beste Tadas,

We vinden het vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt met Places.nl. We hechten veel aan de meningen van onze klanten en willen je graag alsnog helpen.

Het klopt inderdaad dat we elke maand een contentartikel geschreven hebben voor op jouw Googleprofiel als onderdeel van jouw pakket. Met deze artikelen trek je klanten op een organische manier naar jouw website.

Graag komen we met je in gesprek om jouw ervaring te horen en om er voor te zorgen dat je de komende maanden nog meer uit je pakket kunt halen! Je hebt een mail ontvangen om met ons een afspraak in te plannen.

Oceniono na 2 z 5

Er wordt niet goed gevraagd naar…

Er wordt niet goed gevraagd naar adres/telefoonnummer/emailadres als er doorgeschakeld wordt. Er wordt iets uit de historie gebruikt zonder de gegevens te verifieren. Ondanks tientallen keren dit probleem aankaarten wordt er niks mee gedaan.

19 grudnia 2023

Dag Wouter,

We vinden het jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over Places.

Graag komen we met je in gesprek om het probleem te bespreken en op te lossen. We vragen je daarom om rechtstreeks contact met ons op te nemen via ons klantenserviceteam.

We streven naar tevreden klanten en een goede service, dus lossen het graag met je op!

Sanne van places.nl

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej