Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Er was één hele negatieve review maar ik heb dat helemaal niet zo ervaren. De werknemers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Ik had via bol.com een anti diefstal accu slot gekocht. Deze is er voor m... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Lijkt heel wat, maar stelt niets voor. SEO check? Slechte copy and paste vanuit Pagespeed insights, website check niet correct, zoekwoordadvies zonder kijkje op de website. maw alles geautoma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer plezierig contact van begin tot het eind van de verbouwing. Wim en Corné zijn echte vakmannen. Kundig, altijd opgewekt, geen radio/gevloek of gescheld, meedenken, vooruitziend, probleemoplossend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben blij met het platform van Places.nl. Voornamelijk vanwege handige en bruikbare tools die zij je als ondernemer kleinschalig of grootschalig helder in kaart brengen en dus zichtbaar voor je kl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja marketingu internetowego

O Places.nl

Napisane przez firmę

Kijk voor actuele klanten reviews op ons Google Bedrijfsprofiel.

Places.nl heeft als doel om uw bedrijf optimaal online vindbaar én bereikbaar te maken voor jouw potentiële klanten en bestaande klanten. En dat proberen we op alle mogelijke manieren te realiseren.

Profiteer ook van alle diensten die Places u te bieden heeft en meld u nu aan op www.places.nl.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Fijne bedrijf

Fijne service. Denken altijd mee in oplossingen en reageren snel.

20 kwietnia 2025

Odpowiedź od Places.nl

Dank je wel voor je fijne review!

We vinden het belangrijk om snel te schakelen en echt mee te denken met onze klanten, dus het is mooi om te horen dat je dat zo hebt ervaren. We blijven ons iedere dag inzetten om ondernemers optimaal te ondersteunen.

Graag tot de volgende keer!

Oceniono na 1 z 5

Totaal niet waard voor je geld raad…

Totaal niet waard voor je geld raad niet aan

10 kwietnia 2025

Odpowiedź od Places.nl

Jammer om te horen dat je onze dienstverlening als niet waardevol hebt ervaren. Dat is uiteraard niet wat we nastreven.

We geloven in transparante communicatie en in diensten die echt bijdragen aan het succes van ondernemers. Daarom horen we graag wat er volgens jou beter kon, zodat we hiervan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Wil je jouw ervaring met ons delen? Neem dan gerust contact op via info@places.nl, we staan open voor feedback en helpen je graag verder.

Oceniono na 5 z 5

Sneller gevonden worden op internet?

Dit bedrijf helpt mij met een betere vindbaarheid van mijn rioolservice bedrijf. En het werkt! Sinds ik met Places.nl in zee ben gegaan, is mijn website veel vaker zichtbaar in de zoekresultaten. En dit zorgt voor meer werk en dus meer omzet. Top! Bedankt!

9 kwietnia 2025

Odpowiedź od Places.nl

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel voor deze mooie review! 💪

Wij zijn blij dat onze samenwerking zo'n positief effect heeft op de zichtbaarheid én omzet van jouw rioolservicebedrijf. Dat is precies waar we het voor doen: ondernemers helpen groeien door slimme inzet van online marketing.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of nieuwe doelen willen stellen, dan denken we uiteraard graag met je mee.

Op naar nog meer succes!

Een leverancier zoek naar TTCS BV

Een leverancier zoek naar TTCS BV, hij belt mij direct hierna op en verteld mij over de status van mijn bedrijf, Bij Places staat mijn bedrijf als permanent gesloten !!!
Ook krijg ik van onze klanten deze vraag.
Na contact op te hebben genomen via Wats-app wordt mij verteld dat ik alleen via een video gesprek dit kan wijzigen, dus met een (ga ik vanuit) een abonnement af te sluiten met dit bedrijf.
Wij schakelen nu onze bedrijfsrechtsbijstand verzekering in en zullen, een schadeclaim hier leggen.

20 lutego 2025

Dag Jack,

We zouden graag met jou in contact komen om dit verder te bespreken en om te kijken waar het is misgegaan. Een belgesprek kun je ook met ons inplannen, zonder bij ons een abonnement te hebben afgesloten. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via info@places.nl zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken?

Britt van Places.nl

Verschrikkelijk bedrijf!!!

Verschrikkelijk bedrijf!!!. ALS JE BELT KRIJG JE ZO STOMME ANTWOORD APPARAAT. MIJN EMAIL DOET NIET IK MOET STEEDS WACHTEN DAT HELPDISC MIJ TERUG BELT! VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF ZE BELLEN NIET TERUG EN ALS ZE TERUG BELLEN IS PAS NA EEN WEEK. SLECHTSE SERVICE OOIT!! JE BENT GENAAIT ALS JE MET HUN IN AANMERKING KOMT.

3 lutego 2025

Dag Koerdo,

Vervelend om te horen dat je onze service als onvoldoende hebt ervaren, dat is uiteraard niet onze bedoeling. We begrijpen dat het frustrerend is als je sneller geholpen wilt worden, maar zoals aangegeven kan het soms wat langer duren op drukke momenten. Ons team doet er alles aan om iedereen zo goed en snel mogelijk te ondersteunen. We hebben inmiddels contact met je gehad en het probleem is opgelost. Mocht je in de toekomst tegen iets aanlopen, dan kun je zoals aangegeven het best een afspraak inplannen op een moment wat voor jou gelegen komt, zodat we je sneller kunnen helpen.

Oceniono na 5 z 5

Na een telefoontje ben ik prima…

Na een telefoontje ben ik prima geholpen erg fijn voor de snelle service

12 stycznia 2025

Odpowiedź od Places.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed en snel geholpen bent. We staan altijd klaar om je te helpen.

Spam bedrijf

Begin ineens mailtjes te krijgen met “zogenaamde” leads waar ik mij nooit voor heb aangemeld. Er is geen optie om af te melden.

25 października 2024

Dag Fatih,

Bedankt voor je review. Je hebt je zelf ingeschreven bij Places.nl om je bedrijfsgegevens te wijzigen. De lead die je hebt ontvangen is een kosteloze dienst waar je gratis op kunt reageren.

In iedere mail zit de mogelijkheid om je af te melden, jammer dat je ons meteen een 1-sterren beoordeling geeft.

We hebben je account inmiddels verwijderd uit ons bestand.

Gaya van Places.nl

Oceniono na 1 z 5

Het verschrikkelijkste bedrijf wat ik…

Het verschrikkelijkste bedrijf wat ik ken, ze hebben ooit mijn bedrijf op Google gezet, zonder toestemming en ook nog zo dat mensen/ klanten online kunne. Afspreken!! Na 10 pogingen, 10 keer contact gehad beloven ze elke keer om het te verwijderen,maar ho maar.
Verschillende medewerkers aan telefoon gehad, ga het regelen. Nu zie ik mijn bedrijf er nog op staan. Kansloos dus.
Zeer teleurstellend, weet niet hoe ik het nu van Google af moet krijgen??

20 października 2024

Dag Simone,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. De gegevens die wij van jou hebben, zijn uit ons systeem verwijderd. Het kan echter enkele weken duren voordat dit ook in Google zichtbaar is. Laten we samen even controleren of alles klopt. Zou je contact met ons willen opnemen, zodat we zeker weten dat we de juiste informatie oppakken?

Evelien van Places.nl

Vlotte kleding

Leuke, vlotte kleding voor kleine prijzen! Vriendelijke verkoper!

3 sierpnia 2024

Dag Marion,

Bedankt voor je positieve review! Ik denk alleen dat je het verkeerde bedrijf voor je hebt. Wij zijn Places, een online marketingbureau.

Sanne van Places.nl

Snel en eenvoudig!

Snel en eenvoudig!
Tevreden.

3 sierpnia 2024

Odpowiedź od Places.nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze diensten, Eline! We zullen ervoor zorgen dat we deze kwaliteit blijven waarborgen.

Oceniono na 1 z 5

Moeten 4 maanden wachten tot we het…

Moeten 4 maanden wachten tot we het geld terug ontvangen, maar je dient wel gelijk geld te betalen als je je aanmeld. Hele slechte zaak!

Dag Liane,

Bedankt voor je feedback. Ik vind het vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met ons terugbetalingsproces. We begrijpen dat het frustrerend is om te moeten wachten op een terugbetaling.

Helaas kunnen wij niets doen aan de duur van de terugbetaling, in verband met de storneringsperiode. Daarnaast verloopt dit proces via de bank en ligt dit buiten onze directe controle. We willen je echter verzekeren dat we er alles aan doen om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We zouden graag met jou in contact komen om dit verder te bespreken en om te kijken of we je op een andere manier kunnen helpen. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via info@places.nl zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken?

Evelien van Places.nl

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden mee met Places zeker een…

Heel tevreden mee met Places zeker een aanrader om bekend te worden op de website!

12 czerwca 2024

Odpowiedź od Places.nl

Dag Janet! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met Places.nl en dat je het aanraad om bekend te worden op de website! :)
Lina van Places.nl

Oceniono na 5 z 5

Ik vind het prettig dat ze goed met je…

Ik vind het prettig dat ze goed met je meedenken en de tijd voor je nemen tijdens een gesprek. Gezien mijn werk, is het soms lastig om een vast tijdstip te plannen voor de gesprekken, gelukkig zijn ze flexibel en denken ze mee!

27 maja 2024

Odpowiedź od Places.nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze diensten Ivar! We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is fijn om te weten dat je dit ook zo ervaart :)
Sophie van Places.nl

Oceniono na 3 z 5

Mijn 1ste ervaring hier

Het is mijn 1e ervaring hier met deze Site, dus Review hierbij

⚖️ 🌞 ⚖️

Deze 1e ervaring is als prettig ervaren

⭐⭐⭐

Verdien Uw volgende Ster ⭐

Ik kijk er naar uit, succes.

Mvg, Gerrie

30 marca 2024

Odpowiedź od Places.nl

Wat een leuke en symbolische review, dank je wel voor je eerlijke eerste indruk! ⚖️🌞⚖️

We zijn blij dat je je eerste ervaring als prettig hebt ervaren en gaan natuurlijk ons best doen om die vierde ster ⭐ te verdienen. Mocht je vragen of wensen hebben, laat het ons gerust weten.

Op naar een volgende positieve ervaring!

Mooie producten

Mooie producten

20 marca 2024

Dag Tamar,

Bedankt voor deze positieve review! Wij zijn blij om te horen dat jij tevreden bent.

Oceniono na 5 z 5

Bedankt voor mijn goed gevoel

Het eerste contact met de medewerkster van Places was perfect.
Zij had een duidelijk verhaal, gaf een heel goed advies. Dit is de eerste keer dat ik met Places werk dus dit geeft direct een heel goed gevoel, waarvoor mijn dank!

19 kwietnia 2024

Odpowiedź od Places.nl

Dag Ingrid! Heel erg bedankt voor je fijne review! We streven ernaar om al onze klanten van duidelijke informatie en goed advies te voorzien, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking :)

Lina van Places.nl

Oceniono na 5 z 5

Een zeer deskundig bedrijf waarmee wij…

Een zeer deskundig bedrijf waarmee wij al 3 jaar met veel plezier mee samenwerken. Aardig en vriendelijk personeel dat snel reageert op mails en telefoons. Bijna één op één contact met de manager callcenter. Als wij wat vragen, wordt dat dezelfde dag nog gedaan.

Veel aanbod gehad van overige bedrijven, maar wij blijven bij Places. In 2021 een gokje gewaagd om mee samen te werken. Erg veel progressie geboekt jullie. Volhouden zo!!

10 kwietnia 2024

Odpowiedź od Places.nl

Hartelijk dank voor deze geweldige feedback! Het is fantastisch om te horen dat onze samenwerking al drie jaar lang naar tevredenheid verloopt. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen voldoen en dat de directe communicatie met onze manager callcenter effectief is. We kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking. Bedankt voor uw vertrouwen in Places.nl!

Snel

Snel, duidelijk en overzichtelijk. Wat wil je nog meer?!

Dag Ine,

Bedankt voor de goede review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze diensten :)

Makkelijke te vinden

Heel betrouwbaar

Dag Sonny,

Dankjewel voor de goede review! We zijn blij om klanten zoals jij te mogen ondersteunen bij hun online vindbaarheid en bereikbaarheid!

Team Placees.nl

Oceniono na 5 z 5

Altijd zeer tevreden met de service van…

Altijd zeer tevreden met de service van Places…. Een echte aanrader

29 marca 2024

Dag Geral,

Bedankt voor de goede review! We vinden het fijn dat je tevreden bent en zijn blij jou te mogen ondersteunen bij jouw online vindbaarheid en bereikbaarheid!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej