Jeg var forbi PhoneLCD i Roskilde for at købe et cover, og jeg havde samtidig et vigtigt papir med fra Færdselsstyrelsen om min kørekortsansøgning. Jeg lagde papiret ved siden af mandens compu... Zobacz więcej
Fantastisk kundeservice! Alle kunder mødes med et smil, og man får altid en virkelig god (og tålmodig) rådgivning. Der er næsten ingen ventetid, og reparationerne er perfekte. Det er den eneste but... Zobacz więcej
Jeg kører stadig til Roskilde med alt omkring min mobil, selvom jeg nu bor i København, da jeg oplever en fantastisk service og har høj tillid til PhoneLCD. Jeg skulle denne gang have skiftet højtaler... Zobacz więcej
fik min telefon batteri fikset her for et par måneder siden. manden der fikset det havde et smil på læben fra sekundet jeg kom til sekundet jeg gik. han forklarede endda alt han havde gjorde i simple... Zobacz więcej
Vi reparere din smartphone, iPhone og din tablet.
Allehelgensgade 2, st.th , 4000, Roskilde , Dania
Imødekommende og meget venlig person i butikken - og en superhurtig udskiftning af batteri.

Odpowiedź od Phonelcd
Super service med at få sat panserglas på 😊😊
Super sød fyr der stod bag kassen, kan klart anbefale phoneLCF😍😍😍
Jeg købte nyt Panzer glas til min I Phone.
Tilbud om påsætning. Det kostede intet.
God service-og betjening.

Odpowiedź od Phonelcd
Meget fin, kompetent, venlig og hurtig betjening.
Tak Andreas.
Hilsen Susanne
God vejledning, god forklaring, hurtig betjening - top service💪🏼
Fantastisk service..utrolig flink personale.og på 10 min havde jeg tlf.igen kan kun anbefales.frank.

Odpowiedź od Phonelcd
jeg fik ordnet min tlf virkelig hurtigt og billigt

Odpowiedź od Phonelcd
Fantastisk service. Jeg havde fået en ny telefon og skulle have sat panserglas på.

Odpowiedź od Phonelcd
Hurtigt og nemt. Virkelig god betjening og vejledning ;-) vil klart anbefale.

Odpowiedź od Phonelcd
Verdens bedste og billigste service kommer helt klar tilbage!😍

Odpowiedź od Phonelcd
Jeg fik straks udskiftet glas, opklaret, hvad de havde gjort galt i den butik, der skiftede glasset for under 1 måned siden, og skaffet et billigt cover, der løser det problem, de skabte. Top service 😊👍

Odpowiedź od Phonelcd
Jeg har brugt “PhoneLcd” flere gange og jeg synes de er den bedste og billigste i Byen. Kan varmt anbefales :)