Köpet gick smidigt med snabbt svar om leverans och högtalaren kom fram ganska snabbt. Tyvärr inte nöjd alls med ljudet från högtalaren. Har försökt att kontakta butiken på olika sätt i snart 1 vec... Zobacz więcej
Jeg ville ønske, at jeg havde hørt om enklSound, før jeg købte mine lidt dyrere Bluetooth højtalere af andet mærke. Det her er et virkeligt godt produkt, fuld af lækker lyd og god bas! Jeg ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har lige købt to af de mindste højttalere i hvid og koblet dem sammen til stereolyd. Jeg afspiller fra min smartphone via bluetooth og det fungerer perfekt. Lyden er super, kraftig og rummelig og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilling og levering helt som forventet. Har lige taget højtaleren i brug: Nem at betjene God lyd Pænt design Kan bruges som lyd til fladskærmen Alt i alt et godt produkt. ENKL appen ti... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Enkl Sound Copenhagen er en dansk lyd- og innovationsvirksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle bærbare højtalere, hvor design, teknologi og bæredygtighed går hånd i hånd. Virksomheden blev grundlagt med en ambition om at forbedre det eksisterende og give mennesker den ultimative frihed til at nyde musik – når som helst og hvor som helst. Alt design og teknologi bliver udviklet internt i Danmark, med fokus på både form og funktion. Hos Enkl Sound Copenhagen forenes lydentusiasten med designelskeren. Produkterne er skabt til moderne mennesker, der ønsker kraftfuld og smuk lyd, uanset om det er til indendørs brug eller udendørs oplevelser. Særligt den ikoniske ES1-højtaler er et bevis på denne filosofi: designet af et prisvindende dansk designstudio, produceret i genanvendelig plast og op til 3-7 gange mere energieffektiv end traditionelle højtalere. Den har en batterilevetid på hele 80 timer og kan spille med op til 125 dB – svarende til lydniveauet fra en livekoncert. Virksomheden lancerede sine første højtalere på markedet i januar 2023 og har siden høstet stor anerkendelse for sin kombination af æstetik, brugervenlighed og lydkvalitet. Det mindre ES2-modul kombinerer fleksibilitet og mobilitet med hele 24 timers batteritid og 103 dB lydstyrke – perfekt til livet på farten. Enkl Sound har også udviklet en app til både iOS og Android, som blev lanceret i 2023. Med appen kan brugerne tilpasse equalizer-indstillinger, forbinde flere højtalere til ét samlet system, dele kontrol mellem flere brugere – og endda bruge telefonen som mikrofon. Bæredygtighed spiller en central rolle hos Enkl Sound. Ved at anvende genbrugsmaterialer og energieffektive løsninger arbejder virksomheden aktivt for at reducere sit klimaaftryk – uden at gå på kompromis med lyd eller æstetik. Kunderne tilbydes 30 dages returgaranti og adgang til en dedikeret kundeservice, der er klar til at hjælpe med alt fra spørgsmål til teknisk support. Enkl Sound Copenhagen inviterer alle til at dele deres oplevelser og feedback – og være en del af en bevægelse, hvor lyd og design mødes i perfekt harmoni. Velkommen til Enkl Sound Copenhagen.
Gratis levering i Europa
Gratis levering i Europa
Fruebjergvej 3, 2100, Copenhagen Ø, Dania
- contact@enklsound.com
- enklsound.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 71% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Flot tidløs højtaler med god lyd
Den lyder rigtig ringe ud af boksen…
Den lyder rigtig ringe ud af boksen sammenlignet med andre produkter i den prisklasse.
Hvis man nørder lidt med eq, kan man dog få den til at lyde ok.
Problemet er bare at man skal ind og aktivt vælge sin egen eq hver gang man logger på, og ydermere returnerer den automatisk til custom eq hver gang man benytter skru op/ned knapperne. Så hver gang du justerer volumen skal du ind i appen og vælge din egen eq.
Hvis ikke der er et fix på dette område returnerer jeg min.
Det virkede ellers lovende og jeg er varm tilhænger af aux in muligheden, som faktisk var det der tændte mig på dette produkt, men når lyden ud af boksen er så ringe, synes jeg bestemt ikke det kan anbefales.
Jeg har beskæftiget mig med lyd i 50 år som professionel musiker, og er egentlig ret nem at gøre tilfreds.
Der mangler også en compare mulighed i eq delen, og måske man kunne have inkluderet et par Factory presets, a la : Movie, Music, speech, loudness, etc.
Produktet virker gedigent, men softwaren er elendig.
God kundebehandling
Köpet gick smidigt med snabbt svar om…
Tyvärr inte nöjd alls med ljudet från högtalaren.
Har försökt att kontakta butiken på olika sätt i snart 1 vecka för att få skicka tillbaka högtalaren , men fortfarande inget svar.
Skulle vara 60 dagars returrätt, men svårt när man inte kan komma i kontakt med butiken..
Alt i alt et godt produkt
Bestilling og levering helt som forventet.
Har lige taget højtaleren i brug:
Nem at betjene
God lyd
Pænt design
Kan bruges som lyd til fladskærmen
Alt i alt et godt produkt.
ENKL appen til højtaleren - Kan ikke rigtig se hvad den udviklede ENKL app skal bruges til, det virker ikke som man får adgang til funktioner eller lettere brug.

Virkelig et godt produkt
Virkelig et godt produkt - jeg er meget glad for mine to nye højttalere, og stereo funktionen er fantastisk.

En fed højtaler
En fed højtaler, der er pænt at have stående og dejlig lyd samt god bas og diskant.
Jeg er fuld tilfredse med den 👍😊

Odpowiedź od Enkl Sound Copenhagen
Ordre behandlet som lovet og iorden.
Ordre behandlet som lovet og iorden.
Virkelig et godt produkt af en stand alone højtaler, er meget tilfreds.

Odpowiedź od Enkl Sound Copenhagen
Fantastisk højttaler og rigtig god…
Fantastisk højttaler og rigtig god service 🥳
Kan varmt anbefales!

Odpowiedź od Enkl Sound Copenhagen
Enkelt att beställa och en snabb…
Enkelt att beställa och en snabb leverans enligt plan.

Fantastisk rumklang
Sikke en helt fantastisk rumklang jeres højtaler har :) Jeg er så overrasket over kvaliteten og vi bruger den flittigt herhjemme både på terrassen og i badet.

Det var en gave
Det var en gave. Men modtageren synes at lyden er super god, og det er et flot design.

Odpowiedź od Enkl Sound Copenhagen
Enkl sound 2 højttalere er ikke noget…
Enkl sound 2 højttalere er ikke noget specielt, er faktisk rimelig skuffet. Købte dem for at kunne spille lidt højere og få bedre lyd, men mit mini anlæg fra pioneer spiller EN DEL bedre, og kan ikke finde ud af at parre dem🤔 så har fortrudt at jeg købte dem.

God lyd
Hurtig behandling og modtagelse af højtaler. God lyd og pæne at have stående fremme. Kan let tage den/dem med ind i et andet rum.

Odpowiedź od Enkl Sound Copenhagen
Lækker lyd til lille pris
Det her er et virkeligt godt produkt, fuld af lækker lyd og god bas! Jeg har bestilt endnu en. Stor anbefaling herfra.
MEN:
Deres ellers meget simple app er til gengæld ikke noget at råbe hurra for. Der relativt mange fejl/ikke logiske handlinger i fort. Det begrænsede antal af funktionaliteter.
Men som skrevet: Stor anbefaling herfra.

Odpowiedź od Enkl Sound Copenhagen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.