Sikke dog et mareridt Min søns IPhone 14 Pro Max skulle have nyt batteri og vi gik lidt impulsivt forbi Phone Lab i Hillerød. Det ville koste 599 at skifte batteri og tage 30 min, så vi gik... Zobacz więcej
Jeg har lige været i Hillerød-afdelingen. Meget serviceminded medarbejder, som uden beregning rensede ladeporten på min Iphone. Jeg var ellers sikker på at jeg skulle have skiftet ladeporten. Men han... Zobacz więcej
Min telefons bagkamera var gået i stykker. De fortæller mig, at de sagtens kan lave det med en ny linse. Efter jeg har betalt opdager jeg, at kameraet stadig er i stykker, hvor jeg lidt efter går de... Zobacz więcej
Har fået fantastisk hjælp her ved flere lejligheder. Både ved skiftning af skærm på iPhone og iPad, men også ved køb af ny telefon samt tilbehør. Hurtig skift og hurtig betjening. Alle medarbejdere h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi ligger lige ved Strøget (Valkendorfsgade 19, 1151 KBH K) -Toprated på Facebook -Markedets bedste reservedele -Erfarne teknikere (+12 års erfaring) -Walk-in Service -Central beliggenhed med Parkeringsmulighed
VALKENDORFSGADE 19, 1151, København K, Dania
- +45 60 40 39 20
- INFO@PHONELAB.DK
- phonelab.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
VI var inde torsdag den 24 september, og blev betjent af en ung fyr ved navn Rasmus. Vi kan varmt anbefale Phonelab, god, professionel service og virkelig rimelige priser. Vi kommer helt sikkert tilbage i lignende situation
Vi kan anbefale jer varmt!
Per og Helene Frederiksen.

Det virker
Indlevere 17-08 min iphone 6 med skræm der var gået i stykker, skærmen blev skiftet til ny inkl. beskyttelse. pris 1.898,- en pris jeg gerne vil betale.
Det viste sig desvære at den nye skærm var defekt, hvilket betød at sagde lyde når man talte i telefonen, meget irriterende. jeg var ned i Phonelab og klage over dette, de skifte skærmen uden problemer.
Super kompetent og god service.

Odpowiedź od Phonelab.dk
Phonelab ligger lige rundt om hjørnet fra mit job, så det var naturligt, at jeg stak hovedet ned til dem, for at få repareret min datters iPhone 5S, hvor skærm, frontkamera og batteri var itu. Jeg fik en god betjening med forklaring på, hvad der burde skiftes og hvad det kostede, og at mobilen kunne være færdig på et par timer. Prisen var OK, og jeg fik oven i købet et "panserglas" gratis med. Da jeg hentede mobilen til aftalt tid, var den klar, og Phonelab havde tilmed skiftet bagcoverets øverste og nederste del gratis, idet det nederste også var i stykker, og Phonelab havde et sæt brugt, de kunne sætte på - og uden beregning. Flot. Der handler jeg helt sikkert igen.

Odpowiedź od Phonelab.dk
Jeg har fået min iPad Air 1 repareret hos PhoneLab fordi jeg havde en ridse i den.
Jeg faldt over deres tilbud hvor man sparet 20% dvs. 499KR istedet for 599KR. Da jeg så det så tænkte jeg nu slår jeg til. Reparationen to lidt over 2 timer normalt tager det 1-2 timer da de havde overskredet deres tid fik jeg tilbudt et panserglas til iPad´en det sagde jeg ja til og jeg fik det gratis, deres normalpris er 100KR.
Den butik kan virkelig anbefales. De har nogle konkurrencedygtige priser.

Dybt inkompetent og usandfærdig
Jeg skulle have skiftet min skærm på telefonen og PhoneLab.dk ligger lige ved min mands arbejde, så han bestiller en ny skærm hos dem og de skulle kunne skifte den på en times tid.
1. indlevering (6/7 - '15)
Min mand tager telefonen med og får skiftet skærmen. Jeg vil ikke udlevere koden, da jeg har emails og andre følsomme oplysninger på den, men de siger det er fint at teste den når når min mand henter den, så han kan taste koden.
Imidlertid ser det ud til at skærmen sidder forkert og min mand pointerer det overfor dem, men de holder stålsat fast på, at sådan skal den se ud. Da det ikke er hans telefon er han ikke 100% sikker og tager den derfor med hjem til mig. Det er fuldkommen tydeligt for mig at der er kommet en høj kant mellem skærm og paneler, som skal rettes. Jeg tager ikke telefonen i brug og sender den med min mand igen.
2. indlevering (8/7 - '15)
Min mand går hen og får rettet skærmen. Her skifter de til de gamle paneler, som de i øvrigt har ridset, da de tog dem af.
Da jeg får telefonen igen sender jeg et par sms'er og det virker fint, men da jeg skal ringe fra telefonen virker mikrofonen ikke.
Jeg ringer nu til dem og er meget utilfreds. I denne samtale mener ekspedienten ikke at det er deres fejl og lyver flere gange overfor både mig og min mand. Han vil dog gerne se på telefonen, men nu er det min mands fridag, så vi må bruge flere timer på at tage derind med telefonen, da jeg simpelthen ikke stoler på dem til at vente med indleveringen længere end højst nødvendigt.
3. indlevering (10/7 - '15)
De retter fejlen og nu virker telefonen. Vi får sølle 10% rabat på prisen.
Jeg synes det er en dybt urimelig behandling og kan på ingen måde anbefale dem.

Odpowiedź od Phonelab.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.