Phonelab.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Sikke dog et mareridt Min søns IPhone 14 Pro Max skulle have nyt batteri og vi gik lidt impulsivt forbi Phone Lab i Hillerød. Det ville koste 599 at skifte batteri og tage 30 min, så vi gik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Min telefons bagkamera var gået i stykker. De fortæller mig, at de sagtens kan lave det med en ny linse. Efter jeg har betalt opdager jeg, at kameraet stadig er i stykker, hvor jeg lidt efter går de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har fået fantastisk hjælp her ved flere lejligheder. Både ved skiftning af skærm på iPhone og iPad, men også ved køb af ny telefon samt tilbehør. Hurtig skift og hurtig betjening. Alle medarbejdere h... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Naprawa telefonów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi ligger lige ved Strøget (Valkendorfsgade 19, 1151 KBH K) -Toprated på Facebook -Markedets bedste reservedele -Erfarne teknikere (+12 års erfaring) -Walk-in Service -Central beliggenhed med Parkeringsmulighed

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

45 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Sikke dog et mareridt af en fuskerbutik

Sikke dog et mareridt

Min søns IPhone 14 Pro Max skulle have nyt batteri og vi gik lidt impulsivt forbi Phone Lab i Hillerød. Det ville koste 599 at skifte batteri og tage 30 min, så vi gik en tur imens.

Da vi kom tilbage sad han og så lidt undskyldende ud… han havde skiftet skærmen fordi han mente min søn nok havde tabt den en masse gange og at det havde forårsaget at han havde ødelagt skærmen da han skilte den af.

Der havde absolut ingen skader været inden og den var i cover og panserglas. Nu er telefonen så med uoriginal skærm og batteri og holder strøm endnu værre end før og skærmen er helt elendig. Vi fik “rabat” på 100 kr for skiftet , opdagede så at batteri skiftet aldrig havde kostet 599kr men altid 499!
Og kvitteringen viser intet om batteriet og skærmen, og min søn gik derfra helt overvældet.
Hold jer fra den uautoriserede fusker !

24 czerwca 2026

Flot service i Hillerød.

Jeg har lige været i Hillerød-afdelingen. Meget serviceminded medarbejder, som uden beregning rensede ladeporten på min Iphone. Jeg var ellers sikker på at jeg skulle have skiftet ladeporten. Men han fiksede det med en rensning. Min største anbefaling. 👍👍

8 czerwca 2026

Dårlig kvalitet og service

Fik lavet min skærm, da den var gået i stykker. Hver gang nogen ringede til mig blev bare skærmen sort og ikke engang to uger senere er skærmen pludselig flækket igen uden jeg har gjordt noget. Da jeg går ned i butikken i Hillerød for at spørge om hvad der kunne været sket, får jeg bare et nej selvom der står på hjemmesiden at der er to års garanti. Ikke noget hjælp bare at jeg skulle betale for en ny. Dårlig kvalitet og service!

11 maja 2025

Anbefaler ikke!

Efter jeg har betalt opdager jeg, at kameraet stadig er i stykker, hvor jeg lidt efter går der ind igen, hvortil de svarer at det ikke kunne laves alligevel. Dette havde de undladt at fortælle mig, da jeg hentede telefonen og havde betalt for “servicen”. Jeg fik ikke pengene tilbage.

16 grudnia 2024

SCAMER PHONELAB

🚨 SCAMER ALERT! 🚨Be aware of this Phonelab! A very unserious Company. They don’t pay invoices of received goods. Very unfair behavior and not honest people. Don’t make any business with them.

19 grudnia 2018

En SUPER oplevelse

En super oplevelse, efter besøg hos 1. Reparatør pris1.150 kr efter besøg hos 2. reparatør pris 650,00 kr, derefter hos Phonelap: ser på problemet, kom igen om 30 min. Pris og repereret for 0.00 kr, ikke kun prisen men phonelab ville se hvad der var i vejen, og ikke som de 2 første, kun ville sige hvad det ville koste.

3 kwietnia 2018

Great service

Came in a bit over close time, but they still let me in and was offered an excellent non stressful service. Would definitely recommend.

8 stycznia 2018

Super hjælp!

Jeg var inde og hente en pakke, og selvom jeg var sent på den var medarbejderen super sød og tændte for "pakke maskinen" igen, så jeg kunne få min pakke med inden jeg tog på ferie dagen efter...
Meget hjælpsom - og fik endda en kupon på 10% med :-) tak

19 grudnia 2017

I would go back

Quick, efficient, trustworthy

23 listopada 2017

Dear Peter,

Thank you very much for your kind review!
You are always welcome if you need any help again.

Team Phonelab

Oceniono na 5 z 5

En helt igennem positiv oplevelse - til priser hvor alle kan være med !

Min iPhone 6 var begyndt at slukke umotiveret og batterilevetiden var faldende. Under indstillinger fandt jeg en anbefaling om at få udført et Batteri service. Jeg oplevede meget store differencer i priserne hos firmaer der kunne tilbyde
APPLE CERTIFICERET PARTNER SERVICE
Mit valg faldt på Phonelab.dk som leverede en enestående god kundeservice, såvel ved indskrivning som ved udlevering. Alt fungerede tilfredsstillende efter reparationen, som blev tilbageleveret i samme perfekte stand som ved indleveringen.
Da opgaven samtidig blev udført meget hurtigt og til en fornuftig pris kan jeg,her umiddelbart efter reparationen er udført, klart anbefale Phonelab.dk

2 sierpnia 2017

Hej JR

Tusind tak for dit besøg og din varme anbefaling. Vi er super glad for at have så søde og glade kunder som dig.
Kom endelig igen, såfremt du har problemer med din Apple enhed.

Tip Top Service✌🏻

Skulle have nyt batteri i min iPhone 6. Kostede 399 og tog 30 min. Jeg er godt tilfreds😊 Thank you!🎈📱

14 lipca 2017

Hej Christina!

Oceniono na 5 z 5

Det bedste sted uden tvivl.

15 czerwca 2017

Virkelig god service

Virkelig god service, jeg gik ind, da min telefon ikke virkede og det eneste jeg skulle var at få telefonen godkendt på min bærbar men da der ingen skærm var på kunne jeg ikke, så jeg spurgte om jeg kunne låne en skærm for et lille beløb for at få det godkendt + jeg havde min bærbar med og der var der en virkelig sød medarbejder som hedder oliwia der gerne ville hjælpe mig med det.
Den service kan man virkelig ikke få andre steder!
Mvh shahin

24 maja 2017

Hej Shahin,

Virkelig god service!

Jeg har kendt til Phonelab.dk i meget lang tid, og hver eneste gang der har været problemer med min iPhone, har de fikset den ASAP! Der har aldrig været problemer, og telefonen bliver lavet imens man venter. Så god service!

Servicen er i top, og de finder altid gode alternativer til ens behov, og ønsker.

Jeg har i dag købt en ny iPhone til gave, og den service jeg fik, var udover det sædvandlige! Jeg fik hjælp til, at finde præcis det havde i tankerne, og til en super lækker pris.
Jeg ville personligt aldrig tage andre steder hen når det kommer til telefoner. De har styr på hvad de laver!

23 maja 2017

Oceniono na 5 z 5

Super, professionel og hurtig hjælp. Kan klart anbefales.

Hurtig skift og hurtig betjening. Alle medarbejdere har været flinke og professionelle, men vil gerne fremhæve Oliwia, der udover at være flink og venlig med humor, har ydet en tålmodighed, service og rådgivning ud over det sædvanlige. Fem velfortjente stjerner!

15 maja 2017

Oceniono na 5 z 5

Ordnede min telefon hurtigt!

Ordnede min telefon hurtigt, billigt og med god service på trods af, at de selv fandt ud af at fejlen var så lille det kunne ordnes på 30 min. til 100 kr.

Tak for super service!

2 maja 2017

Oceniono na 5 z 5

Superhurtig levering af min smartphone …

Superhurtig levering af min smartphone og venlig betjening og imødekommenhed.

29 kwietnia 2017

Team Phonelab :)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej