Jag köpte deras julkalender i slutet av förra året, ett av örhängena var svår att stänga redan från början och till slut inte alls. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och erbjöd mig att v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Verkligen jättefina smycken. Kedjorna kan man välja i olika längd, och brukar välja den längsta och väldigt fina nätta kedjor. Har barnens namn på berlocker och använder de dagligen och håller sig lik... Zobacz więcej
Beställde ett halsband med bokstaven E efter att min dotter föddes. Det är Mitt absolut finaste och dyrbaraste smycke❤️ priset är så bra och kvaliten är toppen på smyckena. Har sedan jag fick halsb... Zobacz więcej
Jag har handlat mycket hos Pearls of Freja och jag har varit lika nöjd över produkterna varje gång. Deras service är helt otrolig och något jag aldrig upplevt hos något annat företag förut! De har... Zobacz więcej
Pearls of Freja är ett svenskt smyckesmärke med minimalistiska, personliga och feminina smycken.
Kungsporten 4A, 42750, Billdal, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Great pieces and quality and excellent customer service!
Superfina smycken till bra priser och snabba leveranser. Bra återkoppling i kundtjänst om man behöver hjälp.
Supernöjd 👌
Fick en defekt produkt. Fick ej reklamera, bara returnera. Nu svarar de ej och jag har lagt 500 spänn på ingenting
Snabb leverans o Fint smycke!
Min dotter blev väldigt glad för Födelsedagspresenten 😊

Odpowiedź od Pearls of Freja
Jag lämnade tillbaka mina produkter för flera månader sen och har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Dem svarar inte när man mailar heller. Så fruktansvärt dålig kundservice
halsbandet ser inte ut som på bilden och det är mörkt i färgen. Jag rekommenderar det inte, jag kommer aldrig att köpa det igen, det är ingenting värt

Odpowiedź od Pearls of Freja
Jag var tvungen att byta till en större storlek men det var mkt svårt att få tag på en retursedel.
Så nöjd med mina smycken.
Ser precis ut som på bilden.
Armbandet är to die for
Varorna plockas bort från ordern utan att informera kunden!
Deras personliga service är 10 av 10! Dem är alltid så hjälpsamma med allt & jag är alltid såååå nöjd när jag handlat hos dem. Deras smycke är jättefina och god kvalitet, kommer handla där fler gånger ☺️ Tack!
Undermålig kundservice!
Kontaktat dem fem gånger nu och fått svar en gång om att min order har skickats vilket den inte har. Undvik detta bluff-företag!
Riktigt dåligt från beställning till retur.
Köpte två halsband som skickades två veckor efter beställning fast leverans inom fem dagar utlovas.
En berlock kom inte med, information om att den var restad fick jag först när jag kontaktade företaget.
Obefintlig service helt enkelt, riktig bluff.
Betygen på hemsidan undrar jag vart man fyller i? De är garanterat fejk.
Leveransen som skulle ta 1-2 veckor tog 2 månader med väldigt dålig återkoppling och uppdatering från företaget

Odpowiedź od Pearls of Freja
Har inte fått beställa varor- skickat mail o inte fått svar!

Odpowiedź od Pearls of Freja
Jag fick ett halsband som var trasigt och skrev till kundtjänst som först inte frågade om jag ville ha ett nytt utan om jag ville ha lite avdrag. Jag fick aldrig frågan om något nytt utan fick skriva det själv. Tyvärr var det fel i produktionen på alla halsband med ”A” så det fanns inga hela halsband och skulle inte komma in nya heller. En sån besvikelse.