Paula’s Choice heeft mijn grootste onzekerheid weggenomen. Ik had heel erg last van hormonale puistjes (op latere leeftijd, ik ben 30 jaar). Echt alles geprobeerd, tot de duurste behandelingen. Paula’... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na 20 jaar neem ik afscheid. Zo jammer dat een bedrijf na overname gaandeweg om zeep wordt geholpen. De echte beautypedia is weg. Er worden nu steeds meer producten aangeboden waarvan Paula Begoun alt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Naar een vervelende ervaring heb ik een fijn gesprek gehad met Kim waardoor alles naar tevredenheid is opgelost. Heel blij mee want ik blijf het zeggen Paula's Choice vind ik een heel fijn merk en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sedert slechts drie dagen gebruik ik nu verschillende producten van Paula’s choice voor mijn huid (reinigingszeep, exfoliant, nachtcrème en dagcrème met SPF 50). Ik ben verpleegkundige en had sinds C... Zobacz więcej
Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. ✔ 100% geur- en kleurstofvrij ✔ Niet op dieren getest ✔ Gratis verzending vanaf € 25 ✔ Niet tevreden = geld terug, binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Grote Koppel 7, 3813 AA, Amersfoort, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Eerlijk is eerlijk, ik ben al jaren zeer tevreden met Paula’s Choise producten zoals de niacinamide, retinol en aha. Vorig jaar wat gedoe gehad met de levering maar nu toch weer besteld en de bestelling de volgende dag in huis.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Ik had iets gekocht wat niet goed ontvangen werd door mijn huid. alles was binnen 5 minuten geregeld. idd. niks betaald. geweldig. zo zie je maar hoe het ook kan.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Mijn probleem is meteen opgelost.
Uitstekende service en fijne producten.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Ik gebruik inmiddels meerdere producten van Paula’s Choice Nederland en ben daar erg tevreden over. Mijn huid is in korte tijd zichtbaar verbeterd. Vooral de combinatie van de Exfoliating Toner en het Triple Active Total Repair Serum geeft bij mij echt mooie resultaten.
Wat ik ook sterk vind, is de uitgebreide uitleg die je na aankoop per e-mail krijgt over de producten en hoe je ze het beste gebruikt. Dat maakt het veel duidelijker om een goede routine op te bouwen.
Daarnaast had ik een vraag via de chat en ik werd daar heel snel en vriendelijk geholpen. Dat werd meteen goed opgelost, wat voor mij echt laat zien dat hun klantenservice serieus met klanten meedenkt.
Al met al een heel positieve ervaring met zowel de producten als de service.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Ik vind het zo fijn dat je gelijk met iemand contact hebt via de chat, en niet hoeft te mailen en wachten op antwoord . Dit is echt een top systeem 🙌

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Ontevreden over dagcrème. Wil gebruik maken van garantieregeling. Kan ineens niet, voldoet niet aan voorwaarden. Let hier goed op.
Klantenservicemedewerker kapt gesprek zelf gewoon af. Had beter verwacht van dit merk en hun service. Zonde dat ze hierdoor een slechte naam krijgen!
Ik kocht meer producten van ze maar op deze manier verliezen ze mij als klant.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Ik gebruik al jaren de producten van paula's choice en ben enorm tevreden. De producten doen wat ze beloven en zijn ook nog eens betaalbaar. Altijd snel geleverd,netjes verpakt en vaak met gratis samples
Ik ben verbaasd hier ook negatieve recencies te zien.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Goede producten en snelle levering, al een paar keer besteld en alle keren werd het de volgende dag geleverd. Ook de producten zijn erg goed

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Paula’s choice heeft mijn skincare routine veranderd vooral de exfoliate 2% BHA liquid ik zou die iedereen aanraden

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Ik ben heel tevreden zowel over de artikelen als over de levering. Nooit problemen ervaren.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Precies wat je nodig hebt voor het herstellen van je huid top producten waar voor je geld ik ben er blij mee

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
eerder al wat van paula’s choice besteld en daar was ik heel tevreden over. Net nog producten binnen gekregen dus ga die meteen uit proberen!

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Het Paula’s Choice Peptide Eye Serum voelt licht aan, trekt snel in en hydrateert goed zonder te plakken. Mijn huid rondom de ogen oogt frisser en gladder en fijne lijntjes lijken minder zichtbaar. Absoluut een aanrader!

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Huid is echt heel veel verbeterd sinds ik dit merk gebruik. Heb last van een acne gevoeligehuid, grofe poriën en littekens van acne en droge plekken in mijn gezicht. Daarbij ook nog een roodheid rondom de grofe poriën en littekens.
Gebruik BHA 2% waardoor ik geen last meer heb van acne en de roodheid in mijn gezicht ook minder is geworden en sinds een week 10%naicinamide olie en de grofe poriën
zijn nu al minder zichtbaar.
Ook zijn de droge plekken in mijn gezicht weg
Ook gebruik ik een toiner, gezichtsreiniger een oogcrème.
Crème volgt nog gebruik nog mijn oude merk.

Pro-Collagen Peptide Firming Eye Serum Zacht en verfrissend

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
De service is echt oprecht zo erg slecht! Mijn aller eerste bestelling en maar liefst 3 problemen in een bestelling. Eerst is mijn pakketje meer dan 2 weken zoek, vervolgens voor dat het pakket opnieuw werd opgestuurd werd mij verteld dat er een product was uitverkocht. Hoe bedoel je? Wanneer waren jullie precies van plan om mij hiervan op de hoogte te stellen? Waarom hoor ik dit nu pas, de eerste keer toen het pakketje onderweg was heb ik ook niets gehoord. Kers op de mijn pakketje komt eindelijk binnen na bijna een maand mis ik ook nog eens een product uit mijn bestelling. Gelijk gemaild, en gewoon geen reactie terug ontvangen na bijna een week wachten. Bij het bellen, niet eens een verontschuldiging of iets.. ja sorry maar dit is voor mij de eerste gelijk de laatste bestelling hier.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Op mijn bestelde producten staat een vage code en geen houdbaarheidsdatum. Een product blijkt in 2016 geproduceerd en een ander is compleet onvindbaar. Ik weet dat producten ongeopend langere tijd houdbaar zijn maar iets wat bijna 10 jaar oud is wil ik niet op mijn huid. Ik ben zeer benieuwd hoe dit opgelost zal worden.
Inmiddels heb ik een respons inmiddels Volgens Paula’s Choice hoeft wettelijk alleen een houdbaarheidsdatum op producten met spf te staan. Voor de overige producten staat er een onbegrijpelijke code op en kan je voor informatie over de houdbaarheid naar de klantenservice bellen.
Wél een code maar bewust geen houdbaarheidsdatum vermelden vind ik klantonvriendelijk en niet transparant. De vraag is ook: waarom hiervoor kiezen als in plaats van dat nummer de houdbaarheidsdatum vermelden met dezelfde handeling zou kunnen worden volbracht?
Ik denk dat hiermee maar één doel gediend wordt, en dat is niet de klant. Dat het zelfs kostbare klantcontact momenten en moeite mag kosten om de houdbaarheid niet te vermelden op producten waar dat niet wettelijk verplicht is, spreekt voor mij boekdelen. Erg jammer en voor wie producten zonder spf koopt: wees je hiervan bewust!
Ik moet er nu maar op ‘vertrouwen’ dat de datums die in de respons van de klantenservice staan inderdaad kloppen. Heel bijzonder allemaal en ook wel teleurstellend.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Ik wil een 1 ster review geven vanwege het feit dat Paula's choice webshop de SKIN RECOVERY
Softening Cream Cleanser gaat halen uit het assortiment. Deze gebruik ik al sind 2009.
Nu moet ik op zoek naar een vervanger wat niet makkelijk wordt omdat ik een droge, gevoelige rosacea huid heb

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland
Het zijn hele fijne producten die echt doen wat ze beloven. Zo heb je voor alle huid type wel iets wat je kan gebruiken. Mijn huid is echt nog nooit zo goed gevoed geweest.
Ik ben enorm tevreden en ik wil niks anders meer dan Paula’s choice