Paula's Choice Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Paula’s Choice heeft mijn grootste onzekerheid weggenomen. Ik had heel erg last van hormonale puistjes (op latere leeftijd, ik ben 30 jaar). Echt alles geprobeerd, tot de duurste behandelingen. Paula’... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Na 20 jaar neem ik afscheid. Zo jammer dat een bedrijf na overname gaandeweg om zeep wordt geholpen. De echte beautypedia is weg. Er worden nu steeds meer producten aangeboden waarvan Paula Begoun alt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Naar een vervelende ervaring heb ik een fijn gesprek gehad met Kim waardoor alles naar tevredenheid is opgelost. Heel blij mee want ik blijf het zeggen Paula's Choice vind ik een heel fijn merk en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sedert slechts drie dagen gebruik ik nu verschillende producten van Paula’s choice voor mijn huid (reinigingszeep, exfoliant, nachtcrème en dagcrème met SPF 50). Ik ben verpleegkundige en had sinds C... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z kosmetykami
  2. Producent kosmetyków
  3. Fabryka kosmetyków

Napisane przez firmę

Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. ✔ 100% geur- en kleurstofvrij ✔ Niet op dieren getest ✔ Gratis verzending vanaf € 25 ✔ Niet tevreden = geld terug, binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 50

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Nette oplossing, top producten.

Normaliter heel tevreden, echter door een fout nu een fullsize product misgelopen, een vertraging die is ontstaan tijdens de verwerking van het cadeau stond in beeld. Afgelopen zondag al voor gemaild, zowel telefonisch als via chat niet bereikbaar en tot op heden geen reactie op de mail. Normaal erg over te spreken en heb al veel bestellingen gedaan, maar dit valt voor nu tegen. De producten zijn top, zal ook blijven bestellen, maar het mislopen van een product, terwijl er een flink bedrag is uitgegeven op de website vind ik teleurstellend.

Uiteindelijk een nette oplossing ontvangen, blijkbaar door de sale was er sprake van enorme drukte. Om deze reden de review aangepast naar opnieuw vijf sterren, zoals normaal altijd het geval is bij Paula’s Choice.

1 czerwca 2025

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je bericht en je openheid. Wat vervelend dat dit zo is gelopen — we begrijpen goed dat het teleurstellend is om een fullsize product mis te lopen, zeker bij een grotere bestelling.

Vanwege drukte is onze chat- en telefonische klantenservice momenteel gesloten. We doen uiteraard ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen en waarderen je geduld daarin.

We hebben inmiddels al via de mail contact met je gehad en hopen dat de geboden oplossing passend is. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en dank voor je geduld en je vertrouwen in onze producten.

We waarderen je als trouwe klant en hopen je bij een volgende bestelling weer volledig tevreden te kunnen stellen.

Oceniono na 2 z 5

Geen compensatie bij vertraagde bestelling

Begin vorige week heb ik een bestelling geplaatst. Een dag later ontving ik een e-mail met de melding dat mijn bestelling vertraagd was vanwege problemen in het magazijn. In plaats van de volgende dag, werd het pakket pas vier dagen later geleverd.

Het zou klantvriendelijk zijn geweest als er in deze e-mail een kortingscode was aangeboden als tegemoetkoming voor het ongemak van de vertraging, of als er gratis samples aan de bestelling waren toegevoegd. Helaas was dit niet het geval. Ik ontving enkel het bericht dat de levering later zou plaatsvinden, zonder verdere compensatie.

Wat mij betreft een gemiste kans op het gebied van klantvriendelijkheid.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland

Hartelijk dank voor je feedback.

We begrijpen goed dat je teleurgesteld bent over de vertraging van je bestelling en het gebrek aan compensatie. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

In onze branche zijn we, naast onze eigen processen, ook afhankelijk van externe vervoerders en diverse logistieke planningen. In dit geval speelde er bovendien een tijdelijke situatie in ons nieuwe magazijn die helaas voor enige vertraging heeft gezorgd. We doen er alles aan om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Jouw feedback nemen we mee om onze communicatie en service waar mogelijk te verbeteren — waaronder het nadenken over passende manieren om klanten tegemoet te komen bij dit soort situaties.

Nogmaals dank voor je bericht en je begrip. Mocht je nog vragen hebben of als we verder iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Oceniono na 1 z 5

Heel teleurgesteld en ik bestel hier nooit meer!

Ik heb eind mei twee producten besteld en heb ze nog steeds niet ontvangen. Bellen en chatten is niet mogelijk. Ik heb gemaild, maar krijg geen reactie. Had ik de reviews maar gelezen voordat ik hier iets bestelde. Nooit meer!

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet direct hebt ontvangen — dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. Onze excuses voor het ongemak en de verwarring die dit heeft veroorzaakt.

We hebben inmiddels gezien dat er bij je bestelling per ongeluk een verkeerd e-mailadres is ingevuld. Daardoor heb je de track & trace helaas niet ontvangen, en leek het wellicht alsof er niets verzonden was. Het pakketje is naar een afhaalpunt gegaan en we begrijpen dat je het inmiddels zelf hebt opgehaald — fijn dat het zo toch is aangekomen!

We hebben je ook een e-mail gestuurd naar het juiste adres om dit verder toe te lichten.

Vanwege drukte is onze telefonische en chatservice tijdelijk niet beschikbaar, maar via e-mail doen we ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

We hopen je bij een volgende bestelling weer volledig tevreden te mogen maken.

Top!

Al een paar jaar gebruik ik met veel plezier de producten van Paula's Choice.

In het begin was het even zoeken naar de juiste producten en heb ik ook een keer mijn geld terug gekregen, omdat her product echt niet werkte voor mijn huid. De customer service nam toen ook de tijd om mee te denken welke producten dan wel goed zouden zijn. En nu heb ik hele fijne skincare die ook echr heel goed werkt voor mijn huid!

De producten werden altijd snel en tijdig geleverd.
Nu bij mijn laatste bestelling, ontving ik niet alle producten die ik besteld had (voor het eerst). Na een mailtje te hebben gestuurd, kreeg ik al vrij snel een reactie terug en werd het ontbrekende product meteen nagestuurd!

Kortom; de producten zijn erg fijn in gebruik, werken fantastisch voor mijn huid en de customer service is top! Voor mij geen andere producten meer!

2 czerwca 2025

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je al zo lang met plezier onze producten gebruikt! We begrijpen dat het in het begin soms even zoeken is naar de juiste combinatie, dus des te mooier om te horen dat je nu een skincare-routine hebt gevonden die écht goed werkt voor jouw huid.

Ook fijn dat je ervaring met onze klantenservice positief is verlopen, zowel in het verleden als bij je recente bestelling. We doen ons best om altijd snel en behulpzaam te reageren, en het is fijn dat dit zo wordt gewaardeerd.

Dank je wel voor je trouwe vertrouwen in Paula’s Choice — we hopen je nog lang te mogen helpen bij je skincare!

Oceniono na 5 z 5

Ondanks dat mijn ervaring niet goed…

Ondanks dat mijn ervaring niet goed was, heeft Kim deze nu helemaal goed gemaakt! Haar customer service was top! Te denken dat zij s’avonds laat nog reageerde op mijn e-mail. Ik had voor mijn Cruisetrip gezichtsverzorging besteld, ik was al bekend 2%BHA liquid, maar op vakantie gaande heb je net wat meer tijd dus ik had wat extra besteld om te proberen. Na een 5 dagen nog geen update dat mij bestelling verzonden was en voor mijn vertrek was mijn bestelling er nog niet. Dus was best gedreven/ boos dat ik zonder mijn travel sizes en andere gezichtsverzorging op vakantie ging en heb een plan B moeten vinden. Terug van vakantie bleek het te zijn geleverd en te zijn geretourneerd. Contact opgenomen per mail en daar antwoordde Kim s’avonds laat!!!!
Zij bood 2 opties of het pakket te retourneren overigens de mini die ik wilde was niet meer op voorraad of ander product, wat ook niet langer op voorraad was. Zij bood hiervoor wel wen goed alternatief Of optie 2 mijn geld terug te storten. Overigens kreeg ik een uitleg waarom het was misgegaan. Ik vond dat heel netjes. Ze werken aan een nieuw magazijn , dat verklaarde een hoop. Logistiek is het ergens misgegaan en vastgelopen. Ik heb mijn bestelling vandaag ontvangen, en super lief van Kim ik ontving een extra travel size en toilettasje. En de emailcorrespondentie was ook er leuk!
Kim heeft zelf mijn track en trace gevolgd en stuurde mij nog mailtje dat het pakket was afgeleverd.
Ik vertelde haar dat ik van 3x 19 naar 2 x 19 wilde, dat gaat nu hopelijk lukken.

Nogmaals dank Kim! voor je goede customer care en service.

30 maja 2025

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je – ondanks de vervelende ervaring in het begin – toch zo tevreden bent over hoe het is opgelost. Ik kan me goed voorstellen hoe frustrerend het moet zijn geweest om zonder je verzorgingsproducten op reis te moeten, zeker als je er zo naar had uitgekeken om ze te gebruiken.

Ik zal je bericht zeker doorgeven aan Kim. Zij vond het belangrijk om dit goed voor je op te lossen, en het is mooi om te zien dat je dat ook zo hebt ervaren. Dank je wel voor je begrip, je geduld en het delen van je verhaal.

Ik hoop dat je veel plezier hebt van de producten (en het extraatje 😊). Laat het gerust weten als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen!

Bestelling niet ontvangen

Ik heb op 4 mei een bestelling gedaan, maar tot op heden nog niets ontvangen. Wellicht is er iets mis gegaan met de bezorging, dat kan gebeuren, maar zorg er dan voor dat je bereikbaar bent. Bellen lukt niet, chatten lukt niet en verder ontvang ik nergens een reactie op. Graag zou ik in contact komen met Paula's Choice.

28 maja 2025

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is als je geen reactie ontvangt.

Ik vermoed dat je ons al hebt gemaild, maar met alleen de naam Nathalie kan ik je helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Zou je ons misschien nogmaals kunnen mailen op info@paulaschoice.nl met je volledige naam en ordernummer? Dan pakken we het zo snel mogelijk voor je op.

Op dit moment is het erg druk en zijn we helaas minder goed bereikbaar via telefoon en chat dan je van ons gewend bent. We doen ons uiterste best om iedereen per e-mail zo snel en zorgvuldig mogelijk te helpen.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor je geduld.

Product korte houdbaarheid

Product gekocht zonder duidelijke houdbaarheidsdatum. Navraag leert dat het product nog maar 7 maanden houdbaar is, terwijl het na opening 12 mnd houdbaar zou moeten zijn. Ik kan retourneren, maar dat ik er zelf achteraan moet om dit uit te vinden en terug te sturen enz, de klantenservice heel beperkt bereikbaar is en ik er niet op kan vertrouwen een langer houdbaar product te ontvangen vind ik echt erg. Let hier goed op, zeker als je bij een actie een poosje ‘vooruit’ koopt! Niet op elk product staat een datum.

27 maja 2025

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over de houdbaarheid van het product en dat de informatie hierover niet duidelijk genoeg was. We begrijpen dat dit extra zorg en moeite kost, en dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en volgen daarbij de geldende richtlijnen. De producten die je hebt ontvangen, zijn niet over de datum en hebben bij direct gebruik nog voldoende houdbaarheid. Wel begrijpen we dat dit, zeker als je vooruit bestelt, korter kan zijn dan je had gehoopt.

Niet alle huidverzorgingsproducten hebben een duidelijke houdbaarheidsdatum op de verpakking, omdat dit afhangt van verschillende factoren. Vaak wordt in plaats daarvan de PAO (Period After Opening)-symboliek gebruikt, die aangeeft hoe lang het product na opening veilig en effectief te gebruiken is (bijvoorbeeld 12 maanden). Daarnaast zijn veel cosmetische producten stabiel genoeg om meerdere jaren mee te gaan zolang ze ongeopend blijven. Daarom staat er soms alleen een productiedatum of batchcode op, waarmee de houdbaarheid achter de schermen kan worden vastgesteld.

Daarom bieden we altijd de mogelijkheid om (een deel van) je bestelling te retourneren, binnen onze reguliere retourtermijn. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, ook al zijn we momenteel door de drukte minder goed bereikbaar.

We nemen je opmerkingen serieus en gaan ermee aan de slag om onze communicatie en service te verbeteren.

Product nooit ontvangen!

Een tijdje geleden een product besteld. Deze ook betaald. Maar het product nooit ontvangen. Ik ben altijd zeer tevreden geweest met de producten van Paula’s choice. Ook over de service.
Via het telefoonnummer zijn ze niet bereikbaar. Via de chat ook niet!
Mijn diverse mails worden ook niet beantwoord. Jammer dit! Ik heb er toch voor betaald! Ik wens graag een terugbetaling of het product alsnog!!

18 maja 2025

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland

Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker als je altijd tevreden bent geweest over onze producten en service.

Ik zie inmiddels dat mijn collega al contact met je heeft opgenomen en dat jullie samen tot een passende oplossing zijn gekomen — fijn om te zien!

Door de huidige drukte zijn we helaas minder goed bereikbaar via telefoon en chat dan je van ons gewend bent. We doen ons uiterste best om iedereen per e-mail zo snel en zorgvuldig mogelijk te helpen.

Onze excuses voor het ongemak en nogmaals bedankt voor je geduld.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben sinds twee maanden compleet…

Ik ben sinds twee maanden compleet gestart met Paula’s choice!
Na alle dure crèmes de overstap durven maken en in 1 woord, wauw!
Ik heb een lastige huid waarin zonschade en oude littekens echt het probleem vormde, maar wat zie ik me huid opknappen zeg!!!

Beste klant,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo blij bent met je overstap naar Paula’s Choice! Het is geweldig dat je huid zo goed opknapt en dat onze producten voor jou het verschil maken.

Dankjewel voor je vertrouwen, en we hopen dat je nog lang mag genieten van een gezonde en stralende huid!

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen en fijne ervaring!

Ik bestel al jaren bij Paula’s choice en ben heel tevreden met de producten. Eindelijk een merk gevonden voor mijn huid die werkt. Verder heb ik nog nooit een probleem ervaren tot een tijdje terug. Mijn pakket was vertraagd en toen ik het binnen kreeg miste er producten en was er een product open gegaan met de post. Ik heb gemaild hierover en werd snel geholpen. De ontbrekende producten werken nogmaals opgestuurd net als het lekkende product. Erg tevreden en werd fijn en vriendelijk geholpen!

19 maja 2025

Beste Isa,

Dankjewel voor je mooie woorden en het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat onze producten zo goed voor je huid werken en dat we je snel en vriendelijk hebben kunnen helpen met de vertraagde en beschadigde bestelling.

We doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, ook als er eens iets misgaat. Fijn dat je zo tevreden bent!

We kijken ernaar uit je nog vaak te mogen verwelkomen.

Goede service!

Ik ben al jaren fan van de producten van Paula’s choice! Er waren deze keer problemen met de levering van mijn pakketje. Ik werd hiervan goed op de hoogte gebracht door Paula’s choice. Het kwam door een probleem in het magazijn. Het contact met de klantenservice was zeer prettig. Ik kreeg snel reactie op mijn mails met vragen en er werd meegedacht en gezocht naar oplossingen. Dit heb ik als persoonlijk en prettig ervaren.

13 maja 2025

Beste Willeke,

Wat fijn om te lezen dat je al zo lang fan bent van onze producten! Dank je wel voor je vertrouwen! We vinden het belangrijk om ook bij onverwachte situaties, zoals een vertraging, open en persoonlijk te communiceren. Heel fijn dat je dit zo hebt ervaren.

Dank voor je geduld en je mooie woorden over onze klantenservice. We staan altijd graag voor je klaar!

Producten zijn top!

Producten zijn top!
Door hun producten ben ik terug trots op mijn huid!
Ik ben en ik blijf trouwe klant!!!

24 maja 2025

Beste Mel,

Wat geweldig om te lezen dat je weer trots bent op je huid! Daar doen we het voor! Ontzettend bedankt voor je lieve woorden en je trouwe vertrouwen in onze producten.

We blijven ons inzetten om je huid de beste verzorging te geven. Fijn dat je bij ons blijft. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst weer van dienst te zijn!

Oceniono na 4 z 5

Een beetje geduld hebben, ze doen hun best.

Ik bestel al een aantal jaren bij paula's choice, omdat de producten van goede kwaliteit zijn en echt doen wat ze beloven, zonder poespas. Vorige week had ik voor het eerst een probleem met de bestelling, ik miste een mini. Ik kreeg daarna een, naar mijn idee automatische mail (die overigens in mijn spam belandde) waarin stond dat er technische problemen waren in het magazijn, en dat ik 20% korting zou krijgen bij de eerstvolgende bestelling. Ik vond die mail een beetje vreemd, en heb geprobeerd te bellen. Ik kreeg ook steeds het bandje te horen dat de telefoonlijn eruit ligt. Toen heb ik nog een mailtje gestuurd waarin ik had geschreven dat ik toch echt persoonlijk contact wil over het hoe en wat. Daarna kreeg ik gelukkig een mailtje terug waarin het probleem wat beter werd uitgelegd en kreeg ik een kortingscode waarmee ik bij de eerstvolgende bestelling mijn mini alsnog gratis kon bestellen. Ik ben blij dat, ondanks de vertraging in de communicatie, het zo opgelost is. Ik blijf gewoon bestellen bij Paula's choice, want ik ben voor de rest heel erg tevreden met de kwaliteit van de producten, en zie dit probleem als een tijdelijk iets. Overal kan weleens wat fout gaan, Paula's choice doet hun best om alles zo goed mogelijk op te lossen.

22 maja 2025

Beste Kim,

Hartelijk dank voor je eerlijke en begripvolle review. Wat fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent over onze producten én dat je ondanks de recente vertraging toch vertrouwen in ons blijft houden.

We begrijpen heel goed dat het vervelend is als er iets misgaat met je bestelling of als je ons niet meteen persoonlijk kunt bereiken. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, en jouw geduld en begrip betekenen dan ook echt veel voor ons.

Dank je wel voor je trouwe support! We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn!

Bereikbaarheid

Ik heb een giftcard ontvangen, maar kan deze onmogelijk verrekenen met mijn bestelling. Ben nu al weken bezig met bellen/mailen. Geen enkele respons. Telefonisch niet bereikbaar; wordt ook vermeld in voicemail, chat niet aanwezig en diverse mails niet beantwoord. Word er gek van. Vandaag weer geprobeerd met hetzelfde resultaat. WIL MEN NOG VERKOPEN??

22 maja 2025

Beste Hilde,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We begrijpen heel goed hoe vervelend is en dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

Op dit moment zijn we door omstandigheden minder goed bereikbaar via telefoon en chat. We doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te helpen en waarderen je geduld enorm.

Wat betreft je giftcard: om deze te gebruiken, kun je de code invoeren bij het betaalscherm tijdens het afrekenen. Let op dat je de giftcard niet in het veld voor promotiecodes invoert, want dan werkt het niet.

We hebben in ons systeem gezocht, maar kunnen geen e-mail vinden onder de naam Hilde Balk. Zou je ons daarom een e-mail willen sturen op info@paulaschoice.nl? Dan kijken we het direct voor je na.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Oceniono na 5 z 5

Altijd topservice – ook nu weer!

Ik bestel al jaren bij Paula's Choice en ben altijd ontzettend tevreden over de service, snelheid en kwaliteit. Deze keer was er een kleine vertraging in de levering — iets wat nog nooit eerder is voorgekomen — en toch werd ik weer super vriendelijk geholpen.

Wat mij betreft verdienen jullie alleen maar lof. Bedankt voor de goede zorgen en klantvriendelijkheid — ik blijf graag terugkomen!

21 maja 2025

Beste Willeke,

Wat een ontzettend fijne review, dank je wel! We waarderen het enorm dat je al jarenlang bij ons bestelt en dat je ondanks de vertraging ook nu weer tevreden bent over onze service.

Jouw loyaliteit en vriendelijke woorden betekenen veel voor ons. We blijven ons inzetten om je bij elke bestelling dezelfde kwaliteit en klantgerichtheid te bieden.

Tot snel weer!

Oceniono na 1 z 5

Heb het gekocht via iDeal en daarna…

Heb het gekocht via iDeal en daarna niks gekregen dit is niet eens grappig

19 maja 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je na je iDEAL-betaling niets hebt ontvangen. We begrijpen goed dat dit frustrerend is.

Helaas kunnen we via deze review geen gegevens van je bestelling inzien. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons een e-mail te sturen op info@paulaschoice.nl? Dan kunnen we je verder helpen. Controleer voor de zekerheid ook of het e-mailadres dat je tijdens het bestellen hebt ingevuld correct was. Soms zit daar per ongeluk een typefoutje in, en dan komt de bevestiging niet aan.

We staan klaar om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen!

Oceniono na 5 z 5

Ik had een verkeerde bestelling…

Ik had een verkeerde bestelling ontvangen en heb contact opgenomen, dit is super netjes opgelost!

Beste Henk,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat het probleem met je bestelling netjes is opgelost. We doen ons best om iedereen snel en correct te helpen, dus het is altijd leuk om te lezen dat dat gewaardeerd wordt.

Graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Mega fijn en goed geholpen

Mega fijn en goed geholpen! Nadat mijn product verkeerd geleverd is ben ik keurig geholpen en hebben ze mij het juiste product gestuurd. Het verkeerde product mocht ik als nog houden.

16 maja 2025

Beste Kaylee,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat alles naar wens is opgelost. We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel kunt rekenen op ons, ook als er iets misgaat.

Veel plezier met je producten, en we hopen je snel weer terug te zien!

Oceniono na 1 z 5

Eerste en helaas teleurstellende ervaring

Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst bij Paula's Choice. Na het bestellen kreeg ik een melding dat levering langer kon duren vanwege magazijnproblemen. Het zou netjes zijn geweest als dit vooraf duidelijk was gemeld.
Ik was blij verrast toen ik de volgende dag al bericht kreeg dat mijn pakket verzonden was en de dag daarna werd het inderdaad geleverd. Helaas bleek bij het openen van het pakket dat alleen de gratis giften erin zaten (beautytas + 2 mini's) mijn daadwerkelijke bestelde producten ontbraken volledig.
Omdat dit op een zaterdag was heb ik gelijk gemaild en wacht nog op antwoord. Op maandag en dinsdag heb ik meerdere keren op verschillende tijdstippen gebeld maar krijg alleen tape te horen dat telefoonlijn eruit ligt. Chatfunctie op de website is uitgeschakeld. Dit allemaal wijst op operationele problemen binnen het bedrijf.

Hopelijk krijg ik snel een reactie op mijn mail maar dit is helaas geen goede eerste indruk.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland

Hi! Hartelijk bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat je eerste ervaring met ons zo teleurstellend is verlopen. Onze excuses voor het ongemak en de verwarring rondom je bestelling.

Het klopt dat we momenteel kampen met operationele problemen, waaronder magazijnvertragingen en beperkte bereikbaarheid. Dat is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten, en we begrijpen heel goed dat dit geen goede eerste indruk geeft.

Ik zie dat je ons al gemaild hebt. We zorgen dat jouw mail zo snel mogelijk wordt opgepakt en dat je alsnog ontvangt waar je recht op hebt.

Nogmaals sorry voor het ongemak, en bedankt voor je geduld. We hopen het snel voor je recht te zetten.

Passief agressieve klantenservice

Ten eerste wil ik zeggen dat deze review niet geschreven wordt wegens de producten, maar de slechte service van Paula’s choice. Ik wacht al drie week tot mijn bestelling compleet is. Waarbij ik als antwoord krijg ja we hebben problemen in het magazijn. Telkens krijg ik geen duidelijkheid wanneer mijn producten komen. Nu krijg ik opeens als smoes ja post nl is je product kwijt geraakt. Na dreigen met een slechte review achter te laten kan ik opeens me geld terug krijgen.

Ik ga hier nooit meer wat bestellen. Er zijn namelijk prima en meer betaalbare alternatieve op de markt van bijvoorbeeld biodermal en The ordinary.

Odpowiedź od Paula's Choice Nederland

Hi Eliza, hartelijk bedankt voor je review.

Wat vervelend om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad met onze service. Dat spijt ons oprecht. We begrijpen goed hoe frustrerend het is om lang op je bestelling te moeten wachten, zonder duidelijke updates. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

Er zijn de afgelopen weken helaas problemen geweest in ons magazijn en bij de bezorging via PostNL, wat tot vertraging en verwarring heeft geleid. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je een heldere en tijdige terugkoppeling van ons had mogen verwachten. Onze excuses dat dit niet goed is gegaan.

In het e-mailcontact is er ook aangegeven dat dreigen met een negatieve review niet nodig is. We doen ons best om iedereen zo goed en eerlijk mogelijk te helpen. Natuurlijk staat het je altijd vrij om een review te schrijven, en we nemen je feedback serieus.

Mocht je toch ooit vragen of hulp nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej