Dzięki Patryk za to co robisz na polskim YouTube. Oglądałem kilku szamanów którzy są na bombie i prawie sam sięgnąłem po witaminy, ale kiedy trafiłem na twój kanał dopiero zacząłem powoli, systematycz... Zobacz więcej

Zestaw ćwiczeń to bieda z nędzą - szkoda kasy. Nie kupujcie tego, lepsze ćwiczenia można znaleźć w sieci - od biedy AI wam podpowie lepsze ćwiczenia. Plan treningowy to przysiad wykroczny, liczba p... Zobacz więcej

Pracuje z Patrykiem narazie 3 miesiące i jestem mega zadowolony , plan mam prosty ale skuteczny , sam próbowałem redukcji nie raz ale niestety efekty marne bo waga schodziła razem z mięśniami .Teraz... Zobacz więcej

Oglądając innych trenerów na YouTube miałem kontuzje i zero rezultatów. Po poradnikach Patryka leczę urazy i urosłem już kilka kg suchej masy mięśniowej. W ramach podziękowania kupiłem plany tren... Zobacz więcej

1. Trener osobisty

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Prowadzenie online.Pomoc w uzyskaniu estetycznej sylwetki. Indywidualne plany dietetyczne i treningowe. Najlepszy Polski naturalny kulturysta. Patryk2703

4,0

Dobra

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jeszcze nie byłem podopiecznym Patryka

Jeszcze nie byłem podopiecznym Patryka, na tą chwilę ćwiczę planami i ćwiczeniami jakie są u niego na kanale bądź i na live są ciekawe tematy związane z treningami, wszystko wytłumaczone i poparte badaniami itp, polecam bardzo serdecznie.

18 lutego 2024

Odpowiedź od Patryk2703

Chciałem serdecznie podziękować Ci za niezwykle pozytywną opinię, którą napisałeś na moim koncie Trustpilot. Twoje słowa są dla mnie niezmiernie ważne i bardzo mnie cieszą.

To dla mnie ogromna radość czytanie takich komentarzy od zadowolonych klientów, a Twoje miłe słowa naprawdę dodają mi motywacji do dalszej pracy. Cieszę się, że mogłem wspomóc Cię w osiągnięciu Twoich celów fitnessowych i przyczynić się do poprawy jakości Twojego życia.

Dziękuję również za zaufanie, jakim obdarzyłeś mnie jako swojego trenera personalnego. To dla mnie zaszczyt być częścią Twojej drogi do zdrowszego i bardziej aktywnego życia.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz dodatkowej pomocy, zawsze jestem do Twojej dyspozycji. Jeszcze raz dziękuję za Twoją opinię i za możliwość współpracy z Tobą.

Prowadzenie online - opinia

Z Panem Patrykiem współpracuje online już od kilku miesięcy, wspólnie przeszliśmy pomyślnie przez okres redukcji a teraz wkraczamy na wyższą kaloryke aby zbudować wymarzoną sylwetkę. Jestem zadowolony z diety oraz treningu, to była moja najlepsza redukcja w życiu. Pan Patryk odpowiada na zadane pytania dotyczące planu, pilnuje progresu i wprowadza niezbędne poprawki. Zauważyłem wzrost siły, a przy dobrej suplementacji i diecie, lepiej się wysypiam i regeneruje co ma bezpośredni wpływ na wyniki i progresje wykonywanego planu.

17 lutego 2024

Pozdrawiam serdecznie

Dałbym 0 albo -1 jakby była taka…

Dałbym 0 albo -1 jakby była taka możliwość. Gość nie zna się na anatomii człowieka co świadczy o tym że skończył podstawówke. Od jego techniki wznosów bokiem dostał garba, youtube powinien usuwać takie szkodliwe materiały

30 grudnia 2023

Odpowiedź od Patryk2703

Nigdy nie korzystałeś z moich usług, nie mam Cię w swojej bazie danych. Ktoś inny musiał Cię skrzywdzić i szukasz winnego na siłę zakładając multikonta.

Hipokryta i kłamca

Hipokryta i kłamca, wciska ebooki skopiowane z czatu gpt. Nazywa innych kulturystów oszustami bo reklamuja odżywki mimo że sam promuje swoje suple z reflinków

Odpowiedź od Patryk2703

Zakupiłem ebooka na stronie i nie…

Zakupiłem ebooka na stronie i nie pobrało pliku. Napisałem maila o problemie to powiedział żebym się bujał. Oszust jakich mało

Odpowiedź od Patryk2703

Nie polecam. Umówiłem się na trening personalny, przyjechał lekko nietrzeźwy, w połowie treningu, czyli po jakichś 30 minutach powiedział że musi kończyć bo ma następnego klienta. Bardzo nieprofesjonalne podejście.

1 stycznia 2024

Odpowiedź od Patryk2703

Jestem niezwykle zadowolony z usług…

Jestem niezwykle zadowolony z usług Trenera personalnego Patryk2703! To niezwykle kompetentny, zaangażowany i profesjonalny specjalista, który zawsze stara się dostosować swoje treningi do indywidualnych potrzeb klienta.

Patryk2703 nie tylko posiada szeroką wiedzę z zakresu fitnessu i zdrowego stylu życia, ale także potrafi przekazać ją w przystępny i motywujący sposób. Jego podejście do pracy sprawia, że treningi stają się nie tylko skuteczne, ale także przyjemne. Zawsze gotów do odpowiedzi na pytania i udzielenia wsparcia, co dla mnie jest niezwykle ważne.

Dzięki jego planom treningowym i dietetycznym zauważyłem znaczące postępy w mojej kondycji fizycznej i ogólnej witalności. Patryk2703 potrafi zmotywować do ciężkiej pracy, a jednocześnie dba o to, aby proces ten był dostosowany do indywidualnych umiejętności i celów klienta.

Jestem wdzięczny za profesjonalizm, zaangażowanie i pozytywne podejście Trenera personalnego Patryk2703. Zdecydowanie polecam jego usługi każdemu, kto pragnie osiągnąć swoje cele fitnessowe i poprawić jakość swojego życia. Dzięki niemu trening stał się dla mnie nie tylko częścią rutyny, ale także sposobem na zdrowe i aktywne życie.

Polecam zapoznać się

Polecam zapoznać się z materiałami Michaela Sroki na temat profesjonalizmu patryka

14 grudnia 2023

Bardzo elegancko

8 października 2023

Pozdrawiam serdecznie

Polecam, bardzo rzetelne informacje dużo się można nauczyć

10 września 2023

Połyk2703

Oszust i kłamca. #Bocianlogic

17 lipca 2023

Odpowiedź od Patryk2703

Oglądam od jakiegoś czasu i solidny z…

Oglądam od jakiegoś czasu i solidny z ciebie gość 👍🏽 fajnie wyjaśniasz tych napompowanych pacjentów 😀

29 czerwca 2023

Pozdrawiam serdecznie

Polecam. Wiedza i doświadczenie.

I recommend. Knowledge and experience.

1 maja 2023

Patryk robi najlepszą pracę

Patryk robi najlepszą pracę. Chroni młodych, a także i starszych przed agresywnym i skorumpowanym sportowym światem. Dziękuję za Twój wkład.

25 czerwca 2023

Dzięki radom Patryka

Dzięki radom Patryka, również w postaci Atlasu Ćwiczeń, wróciłem po latach do treningów siłowych. Progres siłowy i sylwetkowy już jest zauważalny. I to co mnie cieszy najbardziej, bez kontuzji!

1 czerwca 2023

Polecam.
Gejzer wiedzy i merytoryki.
Bardzo pomocny i rzetelny człowiek.

8 czerwca 2023

Mentor

Mój mentor w sprawie żywienia i treningu, gorąco polecam

31 maja 2023

Szczera opinia

Nie kupowałem nic od Patryka, ale niedawno trafiłem na jego kanał i przejrzałem sporo treści. Jedyny słuszny gość jeżeli chodzi o temat kulturystki. Otwiera oczy i przede wszystkim konkretnymi argumentami niszczy tych którzy wciskają nam kit i którym sam do niedawna wierzyłem. Uważam ze takich ludzi powinno być w tym środowisku więcej!

29 maja 2023

Patryk na prezydenta !

Patryk prowadzi najlepszy kanał o kulturystyce na polskim YT !

14 maja 2023