Dzięki Patryk za to co robisz na polskim YouTube. Oglądałem kilku szamanów którzy są na bombie i prawie sam sięgnąłem po witaminy, ale kiedy trafiłem na twój kanał dopiero zacząłem powoli, systematycz... Zobacz więcej
Zestaw ćwiczeń to bieda z nędzą - szkoda kasy. Nie kupujcie tego, lepsze ćwiczenia można znaleźć w sieci - od biedy AI wam podpowie lepsze ćwiczenia. Plan treningowy to przysiad wykroczny, liczba p... Zobacz więcej
Pracuje z Patrykiem narazie 3 miesiące i jestem mega zadowolony , plan mam prosty ale skuteczny , sam próbowałem redukcji nie raz ale niestety efekty marne bo waga schodziła razem z mięśniami .Teraz... Zobacz więcej
Oglądając innych trenerów na YouTube miałem kontuzje i zero rezultatów. Po poradnikach Patryka leczę urazy i urosłem już kilka kg suchej masy mięśniowej. W ramach podziękowania kupiłem plany tren... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Prowadzenie online.Pomoc w uzyskaniu estetycznej sylwetki. Indywidualne plany dietetyczne i treningowe. Najlepszy Polski naturalny kulturysta. Patryk2703
Zjednoczone Królestwo
- patryk2703.com
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
POLECAM
POLECAM.
Szukając w necie trafiłem na stronę Patryka. Pomyślałem sobie że następny szaman który wciska kit i bierze kasę. Obserwując konta na fb insta... szybko przekonałem się że jednak ma wiedzę i umiejętności. Zdecydowałem się na współpracę. Naprawdę nie żałuję. Mimo że mam na karku grubo ponad 40 ale jednak przed 50 to dzięki niemu nauczyłem się dyscypliny. Siłownię traktuję dla lepszego samopoczucia i sprawności fizycznej. Ponadto powiem jedno zawsze łatwiej przychodzi objechanie kogoś niż wystawić pozytywną opinię. NAPRAWDĘ POLECAM WSZYSTKIM

Odpowiedź od Patryk2703
Patryk2703 jest trenerem profesjonalnym…
Patryk2703 jest trenerem profesjonalnym i sympatycznym, łatwo idzie się z nim dogadać jeśli chodzi o plan treningowy oraz bilans diety, ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń:)

Odpowiedź od Patryk2703
Pasja daje motywację do tworzenia…
Pasja daje motywację do tworzenia nowych rzeczy do rozwijania swoich umiejętności każdy rozwija w sobie indywidualne cechy których nie da się zmienić i nie da się podważyć według mnie jest jak najbardziej osobą niepowtarzalną jedyną w swoim rodzaju z tego serca Pozdrawiam najlepszy trener jakiego znam 💪

Odpowiedź od Patryk2703
Witam zakupiłem plan Vmax 2 zaczolem…
Witam zakupiłem plan Vmax 2 zaczolem ćwiczyć co będzie zobaczymy a co do kontaktu z Patrykiem i sama płatnością wszystko super pozdrawiam

Odpowiedź od Patryk2703
Polecam, fachowo, konkret i tyle w temacie. Posiłki mega, tak jak Patryk cały czas mówi forma na lata!

Odpowiedź od Patryk2703
Z tego co mi wiadomo to patryk ma…
Z tego co mi wiadomo to patryk ma sprawy w sadzie za nieuczciwe prowadzenie podopiecznych i wiele z nich oszukał na kase.

Profesjonalizm, konkretna i rzetelna wiedza - doświadczenie to wyróżnia Patryka
To co Patryk przekazuje na swoich materiałach to przede wszystkim konkretna, niezwykle precyzyjna i najbardziej rzetelna wiedza. Pomógł mi swoją wiedzą i radami zbudować dobrą sylwetkę z której jestem bardzo zadowolony. Wiedzę dostajemy nie tylko w materiałach instruktażowych ale również na transmisjach. Rzetelność i profesjonalizm jest przekazywany również w konsultacjach czy podczas rozmów. To trener z największą ilością potwierdzonych przemian. Do tego jest dobrym człowiekiem.

Odpowiedź od Patryk2703
Jestem podopiecznym Patryka 4…
Jestem podopiecznym Patryka 4 tydzień.To dość krótki okres,ale efekty już widać/spadek tkanki tłuszczowej/Do tego świetne materiały jak bezpiecznie i zdrowo trenować.Polecam Patryka jako bardzo dobrego trenera.

Odpowiedź od Patryk2703
Nigdy nie korzystałeś z moich usług, nie mam Cię w swojej bazie danych. Ktoś inny musiał Cię skrzywdzić i szukasz winnego na siłę zakładając multikonta.

Najwyższy poziom jaki istnieje
Nigdy nie znałem, nie znam, i nie poznam lepszego i bardziej doświadczonego trenera. Takich ludzi na świecie jest dosłownie garstka. Jak chodzi o dietę czy treningi jest to najwyższy poziom wiedzy jaki kiedykolwiek widziałem. Po wykupieniu cookbooka jestem w stanie samemu rozpisać sobie dietę bez żadnego problemu. Cookbook zawiera najcenniejsze informacje jakie są potrzebne do uzyskania mega formy. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i bardzo polecam. Patryk jest osobą bardzo szczerą i pomocną. Odpisuje każdemu kto do niego napisze z jakąkolwiek prośbą. Gdy wykupowałem prowadzenie u innych osób to miałem taki problem z dostaniem produktów że pół dnia szukałem produktów po sklepach, jeden posiłek to przygotowywałem jakieś 1,5 godziny. Doszlem do wniosku że robili to specjalnie by wyciągnąć tylko pieniądze i bym wiecej już do nich nie przyszedł. U Patryka dieta jest tak prosta, że same wykupienie cookbooka dało mi dużo więcej niż prowadzenie u jakiegokolwiek szamana. Patryk jest osobą która przestrzega przed dopingiem, martwi się zdrowiem młodych adeptów kulturystyki których nawet nie zna. Jest osobą o dobrym sercu. Kiedyś jak jeszcze nie znałem Patryka, oglądałem osoby typu " Minikox, Michał Karmowski, czy Radosław Słodkiewicz" to oni byli dla mnie praktycznie jak autorytet. Na szczęście pojawił się Patryk. Gdy obejrzałem jego pierwszy film, przez pierwsze kilka minut byłem negatywnie nastawiony, bo poruszał tematy Polskich kulturystów którzy byli przecież dla mnie autorytetem. Jednak wystarczyło jakieś 15 minut bym sobie uświadomił jak mądry jest to człowiek, od tamtej pory to Patryk jest moim autorytetem. Reszta szamanów to fałszywi naciągacze którzy namawiają do brania niebezpiecznych dla zdrowia i życia środków i szybko zdałem sobie z tego sprawę. Nie znam drugiej takiej wspaniałej osoby jak Patryk. Dzięki niemu zmieniłem myślenie o 360 stopni i dzięki niemu zaoszczędziłem sobie zdrowia. Jestem mu bardzo wdzięczny za to i za wszystkie informacje jakich dowiedziałem się na jego wszystkich materiałach, nie brakowało też dobrej zabawy. Polecam pod każdym względem i gwarantuje że nie ma drugiej tak szczerej osoby o takiej ilości wiedzy.

Odpowiedź od Patryk2703
Bardzo mi pomógł i wiele mnie nauczył…
Bardzo mi pomógł i wiele mnie nauczył polecam go i jego kanał na youtube
Uważam jest naprawdę godny zaufania dzięki jego ogromnej wiedzy i doświadczeniu

Odpowiedź od Patryk2703
Zwróciłem się do Pana Patryka z…
Zwróciłem się do Pana Patryka z zapytaniem . Odpowiedział bardzo szybko , doradził i wytłumaczył . Bardzo pomocna osoba która dobrze i normalnie wytłumaczyła . Pozdrawiam

Odpowiedź od Patryk2703
Prawdopodobnie jedyny kompetęnty trener…
Prawdopodobnie jedyny kompetentny trener w Polsce który zna sie na swojej robocie. Patryk to bardzo doświadczona osoba w świecie kulturystki zakupiłem od niego plan treningowy ok 2 tygodnie temu jestem z planu bardzo zadowolony i moge z czystym sumieniem polecić jego plany. Wkrótce zamierzam kupić rownież prowadzenie ponieważ Patryk to kopalnia wiedzy i napewno wiele sie od niego nauczę.
Pozdrawiam Serdecznie

Odpowiedź od Patryk2703
Jedyne uczciwe info w PL internecie
Od lat interesuje się siłownią i budowaniem sylwetki. Przez ten czas Patryk2703 to naprawdę JEDYNE rzetelne i uczciwe źródło informacji o treningu i diecie, jakie znalazłem na polskim internecie, dla normalnych, nie biorących sterydów, poczytalnych ludzi.
Dostajemy przede wszystkim info jaką pracę należy wykonać, na jakie efekty można liczyć i w jakim czasie. Bez tego okropnego pato-pruszkowo-januszexowego fałszu, jaki trawi 99% tej branży i niemożliwych sylwetek na sterydach.

Personalny Trener
Wspolpraca z Patrykiem jest droga do celu ! :)
Bardzo profesionalne podejscie jako trener.
Polecam z czystym sumieniem!

Najlepszy trener personalny
Oglądam Patryka już od wielu lat i widać po nim że gość ma niesamowite doświadczenie i wiedzę w tym co robi . Obecnie jestem na prowadzeniu już 3 miesiąc i jestem bardzo zadowolony z współpracy ,profesjonalne podejście do mnie szybkie odpowiedzi na każde pytanie ,dobre rady i przede wszystkim widzę po sobie że moja sylwetka wygląda coraz lepiej. Polecam każdemu kto chce zmienić swój wygląd i styl życia