Zestaw ćwiczeń to bieda z nędzą - szkoda kasy. Nie kupujcie tego, lepsze ćwiczenia można znaleźć w sieci - od biedy AI wam podpowie lepsze ćwiczenia. Plan treningowy to przysiad wykroczny, liczba p... Zobacz więcej
Oglądając innych trenerów na YouTube miałem kontuzje i zero rezultatów. Po poradnikach Patryka leczę urazy i urosłem już kilka kg suchej masy mięśniowej. W ramach podziękowania kupiłem plany tren... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Prowadzenie online.Pomoc w uzyskaniu estetycznej sylwetki. Indywidualne plany dietetyczne i treningowe. Najlepszy Polski naturalny kulturysta. Patryk2703
Zjednoczone Królestwo
- patryk2703.com
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Warto skorzystać z rad Patryka…
Warto skorzystać z rad Patryka pozdrawiam
Dzięki Patryk za to co robisz
Dzięki Patryk za to co robisz na polskim YouTube. Oglądałem kilku szamanów którzy są na bombie i prawie sam sięgnąłem po witaminy, ale kiedy trafiłem na twój kanał dopiero zacząłem powoli, systematycznie ze świadomością budować masę mięśniową i osiągać dobrą jakościowo i wizualnie sylwetkę. Rob to co robisz, pozdrawiam
Oszust jakich mało
Oszust jakich mało. Bocian fujaro sam mówiłeś że trustpilot założyli ci hejterzy a sam baranie odpisujesz. Jesteś kiep na dietki kopiuj wklej wysyłanych przez kobyłę za 500zł i te treningi z pani domu.
Patryk przygotowuje diety oraz trening
Patryk przygotowuje diety oraz trening. Pomaga dobrać i zrealizować cel. Kontroluje postępy, nakierowuje i koryguje, ale nie pójdzie za podopiecznego na siłownię - ta część należy do Ciebie.
🔥 Perfect
extensive knowledge and a great approach to training 🔥
Chciałem żeby mi zwrócił kase za diete…
Chciałem żeby mi zwrócił kase za diete to mnie zablokował na social mediach

Odpowiedź od Patryk2703
Oszust na diety kopiuj wklej
Oszust na diety kopiuj wklej. Kazdy dostaje ten sam plan za 500 zl. Nie polecam

Odpowiedź od Patryk2703
Jeśli szukasz motywacji i wsparcia w drodze do lepszej sylwetki – współpraca z Patryk2703 to strzał w dziesiątkę! 💪🔥 Dołącz i zacznij swoją przemianę już dziś! Gorąco polecam!
W 100% z czystym sumieniem polecam Patryk2703! 💪 Korzystałem z jego planów treningowych, które kupiłem na stronie oraz z cookbooka z prostą dietą. Dzięki temu samodzielnie zrzuciłem aż 11 kg. Świetne materiały, proste wskazówki i realne efekty – naprawdę warto!

Odpowiedź od Patryk2703
Patryk to nie tylko trener
Patryk to osoba niezastąpiona. Jego wiedza, doświadczenie, pasja... To są składowe sukcesu. Dzięki trenerowi zmieniłem swoje życie, bez dopingu, bez oszukiwania siebie oraz innych. Ciężka praca to jest klucz do zmiany i tego uczy Patryk. Dziękuję i jednocześnie polecam każdemu współpracę.

Odpowiedź od Patryk2703
Jego plany są kopiuj wklej
Jego plany są kopiuj wklej, co zostało potwierdzone dowodami. Treść ebooków generowana z czatu GPT. 500 zł wyrzucone w błoto za plan, i prowadzenie, którego nigdy nie było bo nigdy nie odpisywał na wiadomości

Odpowiedź od Patryk2703
Zestaw ćwiczeń to bieda z nędzą
Zestaw ćwiczeń to bieda z nędzą - szkoda kasy.
Plan treningowy to przysiad wykroczny, liczba powtórzeń w serii i liczba serii. Bez opisu poprawnej techniki etc.
ps. Zaraz da wpis, że nigdy nie byłem jego klientem - to u niego standard.

Odpowiedź od Patryk2703
Same darmowe materiały na YouTube pozwalają osiągać cele sylwetkowe
W ramach podziękowania kupiłem plany treningowe i są proste ale skuteczne.
Polecam zarówno darmowe materiały na YouTube jak i plany treningowe Patryka każdej osobie, która chce się wziąć za siebie. Mogę się tylko domyślać jak dużo musi dawać indywidualna współpraca.
Youtube
Oglądam materiały są bardzo dobre. Widzę jak zmieniłem techniką z materiałów Patryka dużo lepiej czuje dany mięsień. Warte uwagi materiały ;)

Polecam. Przede wszystkim dba o zdrowie młodych adeptów kulturystyki 😀

Jestem zadowolony ze współpracy
Jestem zadowolony ze współpracy. Niedługo wracam po kolejną!

Polecam Patryka
Witam serdecznie polecam współpracę z Patrykiem.Posiada on ogromną wiedzę na temat kulturystyki naturalnej diety i zdrowego żywienia. Zwłaszcza dla osób początkujących nie znających tematu.ten człowiek lata ćwiczy naturalnie bez sterydów

Zdrowa redukcja
Pracuje z Patrykiem narazie 3 miesiące i jestem mega zadowolony , plan mam prosty ale skuteczny , sam próbowałem redukcji nie raz ale niestety efekty marne bo waga schodziła razem z mięśniami .Teraz czuje siłę ,energię ,lepsze samopoczucie i naprawdę polecam tego trenera bo ma gość wiedzę i długoletnie doświadczenie a techniki wykonywania ćwiczeń nikt tak nie tłumaczy jak on - Krzysztof

Odpowiedź od Patryk2703
Kupiłem ebooka “cookBook” a tam 8 stron…
Kupiłem ebooka “cookBook” a tam 8 stron i 5 dań z czego jedno to jajecznica z bekonem. Skasował mnie 100 zl. Nie polecam

Odpowiedź od Patryk2703
Dieta i plan są świetnie dopasowane, dzięki czemu łatwo trzymać się założonych celów.
Bardzo szybko odpowiada na pytania
w razie mojej nie wiedzy