bought foil helium, lasted ONE DAY. Bought the party city brand and brava brand. Party city brand was $2 more. Went back to return them and of course it was a no. My daughter’s birthday had deflated b... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Eigenlijk niet 1 ster waard! Wat een f#!* bedrijf versiering besteld voor 21e verjaardag dochter nou t is die 25 (30 inclusief bezorgen) ECHT NIET waard! Niet telefonisch bereikbaar enkel via ma... Zobacz więcej
Ho acquistato dei palloncini Elio e alcuni gadget per un addio al nubilato, ho avuto paura che non arrivassero nei tempi previsti da party-city perché il sito del corriere non si aggiornava più e quin... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Party City is an American publicly traded retail chain of party supply stores founded in 1986 by Steve Mandell in East Hanover, New Jersey.
Dane kontaktowe
Grasslands Rd 80, 10523, Elmsford, Stany Zjednoczone
- partycity.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Me da went up and had screenshots from…
Me da went up and had screenshots from THEIR website to show them and ask for help, the woman was very rude and unhelpful, he then went to other staff and the response was always the same. He didn’t have a clue what he was doing and just wanted help, if they even led him in a different direction it would’ve helped , but every one of them shot him down and he left very upset
It’s new years & 2 registers are…
It’s new years & 2 registers are open???? But lots of employees are just walking around or talking??
This is only because I cannot give it…
This is only because I cannot give it no stars. Ordered over 100 dollars of balloons to be delivered to my dying friend in the hospital....wanted to flood her room with color and Christmas balloons....they were all delivered uninflated. I am furious about this and when I called customer service she said I had to choose the option for delivery well obviously I did because they were delivered to a hospital and uninflated. what an ass I look like thank you party city.....NEVER AGAIN WILL I WALK INTO YOUR STORE!
Heel slecht te bereiken via de mail en…
Heel slecht te bereiken via de mail en telefoon dan zegt zo vrouw alle medewerkers zijn ingesprek en omdat het zo druk is je kan mij alles wijs maken maar niet de hele dag en ook niet reageren op de mail die je stuurt ik vind dit echt een slechte zaak en dat zo bedrijf er niet op aan gepakt wordt snap ik niet ik wij als klanten zijn ons geld kwijt en de dupe ervan zo bedrijf zo als dit wordt zo rijk van onze centen en ik moet er ook hard voor werken echt slechte zaak ik wil gewoon mijn geld terug of nieuwe handschoenen want eentje is stuk.😡😡😡😡😡😡😡
Onbetrouwbaar
Helaas heb ik niet van tevoren de reviews gelezen...Erg onbetrouwbaar, ze leveren veel te laat, reageren niet op mails en ik kon geen retourzending aanmaken omdat bestelnummer en bankrekening (met die ik al betaald had) niet herkent werd. Dus, ja.... opgelicht.
Zelfs 1 ster zijn ze niet waard
Artikel leveren ze vuil , je stuurt het artikel terug , je ziet u geld niet terug en op mails geven ze geen antwoord!!! Bende prutsers
Zeer slecht
Zeer slecht! Je kunt geen retourticket aanmaken want jouw bestelgegevens worden niet herkend. Op je mails met de vraag hoe het probleem opgelost kan worden, krijg je simpelweg geen antwoord! Geen telefoongegeven, je kunst dus niemand contacteren. Overigens moet je voor het terug sturen zelf de kosten betalen, dus dubbele verzendkosten. Kwaliteit van de artikelen: zeer slecht.
Please be aware of merchants such as this that are robbing their customers
Please be aware of merchants such as this. Share this information!!! I made a purchase at Party City on October 31st. Read the return policy. It must be returned by October 24th to get your money back or you will receive a store credit. But they sold it to me on October 31st!!! If it is NOT seasonal you have 30 days to receive a full refund!! I was forced to accept a store credit. Corporate backed it up!!!
Wat een slechte webwinkel
Wat een slechte webwinkel. 20 oktober wat bij hun besteld, 27 oktober kwam het pas binnen. Hun beloofde 2 a 3 dagen was dus al niet gelukt. Bij het openmaken bleek ook nog eens een hele verkeerde bestelling in te zitten. Mijn dochter was ontzettend teleurgesteld. En er is dus nog een gezin met teleurgestelde kinderen, aangezien er 4 kinderpakken in het pakket zaten. Meteen een retour ticket aangemaakt. Tot op heden nog niets van hen vernomen. 27 oktober heb ik ook een vraag bij hun neergelegd. Daar kreeg ik een automatische reply op dat het 4 tot 5 werkdagen kon duren voor ze konden antwoorden!! Op geen enkel andere manier zijn zij te bereiken... Het is nu 5 november en nog steeds geen antwoord gekregen! Ook geen reactie van ontvangst van de retour zending. Retour heb ik gedaan met track n trace, omdat ik het zaakje niet vertrouw. Ik zie dus dat ze de retour WEL ontvangen hebben. Overigens betaal je dus dubbel verzendkosten. Voor het bestellen, maar ook de retourzending! Ik ben benieuwd of ik mijn geld nog terugkrijg INCLUSIEF de verzendkosten!
Besteld
Besteld, maar ik hoor niks!
Helaas dus geen versiering voor de verjaardag van mijn dochter. Schandalig! Ze zijn namelijk de ik niet te bereiken
Hele slechte webshop
Hele slechte webshop! 3 weken niks gehoord na mijn bestelling en vervolgens sturen ze nadat ik meerdere helptickets had verstuurd via de website een incomplete bestelling in een kapotte doos die half open was. Ik wilde m’n bestelling annuleren omdat de artikelen voor een feestdag waren die al was geweest, had ze dus niet meer nodig. Maar dat kon niet want ineens was het al verstuurd. Geen verzendbevestiging ontvangen, niks. Hier nooit meer bestellen!
Wat een slechte mensen zitten…
Wat een slechte mensen zitten hierachter deze site. Alles wat ik besteld had, kwam 2 weken later in miniatuur aan. Geen bevestigingsmail ontvangen en nergens kan je contact leggen om je verhaal te doen. Bestel hier absoluut niets!!!!!
Je krijgt niks
Je krijgt niks. Er volgt een automatische terugbetaal mail zonder verdere uitleg. Customer care is niet bereikbaar. Oplicht webwinkel.
De artikelen die ik besteld heb zijn…van uitstekende kwaliteit
De artikelen die ik besteld heb zijn pas toegekomen na 2 weken, ik dacht ze niet meer te ontvangen nadat ik de reviews las en de iets langere levertermijn zonder tracking …en ook omdat de klantenservice quasi onbereikbaar is. Maar ik moet zeggen ik heb ze uiteindelijk toch ontvangen van Duitsland (niet Nederland!)… en verrassend genoeg waren de artikelen van uitstekende kwaliteit. Dus als je even kan wachten op je bestelling vind ik het alsnog een aanrader bij party city te bestellen.
Ware wie beschrieben 👍🏻
Habe freitags Nachmittag bestellt und darauf den Donnerstag kam es an.(DHL hatte einen Tag Lieferschwierigkeiten, wäre eigentlich Mittwoch gekommen)
Habe erst im Nachhinein die schlechten Bewertungen gelesen und hatte Angst, dass ich ebenfalls kein Paket kriege.
Ware ist wie beschrieben und ich habe nichts daran aus zu setzen.
Schandalig bedrijf.
Schandalig bedrijf.
Op moment van bestellen alles nog op voorraad. En zou 21-10 bezorgd worden. Maandag 24-10 gemaild waar mn bestelling bleef en kreeg ineens een mail dat er een bedrag van €20,49 teruggestort zou worden ivm niet voorradig ok kan gebeuren balen, vervolgens wederom een mail gestuurd waarom ik wel zo'n mail krijg maar waarom ik geen antwoord krijg op mn vraag wanneer het bezorgd wordt.
Nu 3 dagen later krijg ik weer een mail dat er wederom een bedrag teruggestort zou worden maar wederom zonder enig antwoord. Het is te hopen dat ik nu alles terug krijg anders ga ik er werk van maken.
NIET BESTELLEN HIER!!!!!!
levertijd 3 a 4 dagen .wacht nu al twee…
levertijd 3 a 4 dagen .wacht nu al twee weken maar geen reactie .
wel betaald.
Niet bestellen bij dit bedrijf
Heel erg Slecht
Slecht! Slecht! En nog eens slecht!
Ten eerste pakket werd veel later geleverd dan gezegd!
Ten tweede, wil ik het pakket retour sturen, lukt het niet via de site want kan dan geen gegevens terug vinden. Nu al meerdere malen een mail gestuurd en gewoon GEEN reactie!
Nooit meer iets bestellen!
Dat dit nog bestaat..
Geld ontvangen en gewoon niet leveren. Geen bereikbare customer service en er wordt al ruim 4 weken verstoppertje gespeeld. Helaas te laat gekeken naar reviews, maar wees dus gewaarschuwd..
Kein Stern
Eigentlich dürfte es nicht mal einen einzigen Stern geben.
Habe per Paypal die Ware bezahlt, damit das Kostüm für meine Tochter rechtzeitig ankommt. Bislang keine Versandbestätigung. Nicht mal eine Rückmeldung, dass es Lieferschwierigkeiten gibt. Pandemie hin oder her, der Kundenservice ist bescheiden. Ich habe den Shop auf drei Wegen schriftlich kontaktiert und irgendwann kam per Mail eine Rückmeldung - sogar mit einer Hotline-Nr., die auf der Website nicht zu finden ist und die mich auch nicht weitergebracht hat, weil niemand ran ging.
Doświadczenie Trustpilot