Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Utmärkt tjänst! Har hyrt lättare sulky inför sommarens resor och allt har fungerat utan bekymmer. Mycket bra kundservice, levererades på utlovat datum och vagnen såg nästan ny ut fast jag valde begag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har hyrt en resevagn över sommaren och är väldigt nöjd med allting. Leveransen skedde i tid, produkten var i mycket gott skick och servicen från Parentlys håll har varit strålande. Kan varmt rekommend... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Först blev det en ändring i vår beställning och tyvärr kom paketet inte i tid innan julen där leveransdatumet skulle har varit 22. December. Men i nya året hörde de av sig och fixade ny beställningen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Väldigt bra service! Smidigt att få hem vagn och tillbehör. Super om man vill testa på ha en vagn eller tillbehör. Är man intresserad är det inget problem att köpa ut för en rimlig summa. Går att välj... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla dzieci
  2. Roznoszenie ulotek

Napisane przez firmę

Parently är en cirkulär prenumerationstjänst av nya och återanvända premium baby och barnprodukter. Betala endast för vad du använder när du använder det.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

One month rent

It was easy to book the baby cariiage and baby chair for the car. Easy and fast to pick it up att the storage in Sollentuna. Nice personal. Reasonable price.

14 sierpnia 2025

Toppbetyg

Riktigt bra tjänst och personlig service. Fick snabbare leverans av resevagnen efter önskemål pga sista minuten resa. Väldigt nöjd!

23 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Kanonbra - rekommenderar starkt!

Supernöjd med både kvalitet på produkten jag hyrde och på servicen från Parently, de har varit tillmötesgående hela vägen och kommer definitivt att använda mig av dem igen. Toppenbra tjänst jag rekommenderar alla!

11 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Otroligt nöjd av den snabba servicen…

Otroligt nöjd av den snabba servicen jag fick , jag reserverade en vagn dagen innan jag skulle utomlands och de kunde ordna en vagn dagen efter. Ännu smidigare när jag skulle lämna tillbaka vagnen under midnatt, jag fick en kod som öppnade dörren till porten och där kunde man ställa vagnen. Kommer garanterat hyra vagn igen från er.

25 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Parently är en helt fantastisk tjänst

Parently är en helt fantastisk tjänst! 🤩 Vi har hyrt både en Moonboon och en Thule Sport-vagn och är supernöjda med hela upplevelsen smidigt, prisvärt och väldigt bekvämt. Rekommenderas varmt!

19 lipca 2025

Fantastiskt

Jag är glad att jag hittade Parently och att jag kunde korttids hyra bilbarnstolar till mina barnbarn som är tvillingar. Jag kan starkt rekommendera dem och kommer använda dem igen. Allt gick mycket lätt och smidigt.🌻☀️

5 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Hyrde en resevagn för flygresa

Hyrde en resevagn för flygresa. Fick mail några dagar innan att tyvärr fanns inte just den vagnen i lager men erbjudande om ett annat märke. Blev först besviken men när vi fick vagnen och har använt den så är vi väldigt nöjda. Både med varan och servicen hos Parently. Kommer absolut att vända mig dit igen.

23 maja 2025

Doona X

Jag hyrde Doona X babyskydd/barnvagn förra månaden. Jag var tveksam i början, men jag fick svar på alla mina frågor.
Jag är väldigt nöjd med produkten(qvalite, pris), jag fick produkten i tid innan en planerad resa.
Rekommenderar starkt!🙂

5 maja 2025

10/10 service

Använde Parently under en längre vistelse i Stockholm med vår dotter - suverän service! Vi hyrde resesäng och bilstol, båda kom i superbra skick. DHL strulade till det med leveransen men då levererade Parently’s team personligen produkterna direkt till adressen istället på en röd dag så att vi hann få dem i tid trots allt. Så smidigt att skicka tillbaka produkterna igen också. Rekommenderar starkt och kommer använda igen!

20 maja 2025

Fantastisk tjänst

Så nöjd med tjänsten! Hyr en syskonvagn en period då storebror troligtvis inte fortsätter åka vagn så länge till, så vi ville inte köpa en. Vagnen levererades även supersnabbt till vårt ombud och den är riktigt fin!

29 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastic service for parents!

Fantastic service for parents!

We rented a twin stroller bugaboo and we are absolutely in love with it!

We chose to rent a new stroller but it’s also possible to rent a used one but in a very good condition. Another great part is that you get help from the team very quickly - I had a couple of questions and got a response almost immediately!
We will definitely come back when we need to rent car seats when our girls grow up a little ☺️

Highly recommended!

8 kwietnia 2025

Jättenöjda!

Vi är jättenöjda både med vagnen och servicen! De svarar snabbt på frågor och är måna om att man som kund ska känna sig trygg och vara nöjd!
Rekommenderar verkligen!

17 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej