Paardenspullenshop Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

16 juli een bestelling geplaatst. Tot op heden niks ontvangen en ook totaal geen respons op mailtje en appjes die ik heb gestuurd. Wel een track en trace ontvangen die voor heel iemand anders bestemd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Heel erg jammer al vanaf 2021 bestel ik mijn vliegenmaskers bij paardenspullenshop. 1 keer eerder lang op bestelling moeten wachten contact gehad, ivm vakantie was er vertraging, daarna meteen bestell... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb laarzen besteld , ze hadden een leuke korting en ze werden zeer snel geleverd! Kreeg helaas geen contact maar ik was een beetje ongeduldig :)

Oceniono na 1 z 5

1e keer een bestelling gedaan maar producten werden niet geleverd, na lang wachten daarvoor me geld terug gekregen. Na een tijd opnieuw een bestelling gedaan maar weer de producten die eerder ook al n... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z fastrygami

Napisane przez firmę

Kleinschalige webshop met kwaliteitsproducten, we denken met uw mee en bieden graag hulp bij het vinden van het beste product voor uw wensen .

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 13% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 80

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Een bestelling gedaan

Een bestelling gedaan, maar niks ontvangen. Geen enkele manier kom ik in contact. Al geprobeerd te bellen, mailen en app. Geen reactie

19 listopada 2024

Odpowiedź od Paardenspullenshop

Bedankt voor uw feedback. Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden dat ik niet heb kunnen voldoen aan de verwachtingen die u van ons had.

Door de stormschade aan ons pand moesten wij onverwachts alle producten veiligstellen. Dit bracht niet alleen veel extra werk met zich mee, maar ook mentaal werd het mij even teveel. Hierdoor is het helaas niet gelukt om onze beloftes na te komen en ben ik tijdelijk niet bereikbaar geweest.

Ik begrijp dat dit erg frustrerend voor u moet zijn geweest en dat u meer van ons had verwacht. Dat spijt me oprecht. Ik werk er momenteel hard aan om alles weer op orde te krijgen en hoop na het weekend weer zoals gebruikelijk service te kunnen verlenen.

Uw feedback neem ik ter harte en ik zal mijn best doen om dit soort situaties in de toekomst beter op te vangen. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Als ik nog iets kan doen om het voor u recht te zetten, hoor ik dat graag.

Problemen emailverkeer

Update: Op 18 oktober een bestelling geplaatst en op 23 oktober per mail om de levertermijn gevraagd. Geen reactie gekregen op mijn mail. Echter bleek het emailaccount van het bedrijf niet goed te werken, waardoor uitgaande mail niet werd verstuurd. Op mijn mail van gister is wel adequaat gereageerd en is het probleem naar tevredenheid opgelost.

18 października 2024

Beste Jose,

Bedankt voor je review. Ik vind het erg vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. We hebben helaas te maken gehad met een storing in onze mail, wat we via onze sociale media hebben gecommuniceerd, maar ik begrijp natuurlijk dat je dit wellicht niet hebt gezien. We hadden verder geen andere contactgegevens van je, dus het spijt ons dat we je niet eerder hebben kunnen bereiken.

Ik zie dat je gisteravond een nieuwe e-mail hebt verzonden. Helaas was ik op dat moment niet meer aan het werk, dus ik kon niet direct reageren voordat je deze review hebt geplaatst. Ik heb je mail inmiddels beantwoord en hoop dat we het naar tevredenheid kunnen oplossen.

Tjarda

Een dankbare klant…

Een prachtige deken van Le Mieux besteld,super service en een stuk goedkoper.
Daarna een liner besteld ook binnen enkele dagen geleverd.
Hier een blij paard en een dankbare klant

Odpowiedź od Paardenspullenshop

hij staat ook echt prachtig op je paardje:)

Oceniono na 4 z 5

besteld en betaald, niets geleverd

14 dagen geleden besteld en betaald, niets ontvangen. Herhaaldelijk om n reactie gevraagd maar er wordt niet meer gereageerd.

**update** paardenspullenshop heeft contact met mij opgenomen over de storing en de vertraging van de bestelling, ze doen er alles aan om het te herstellen**

Beste Marjan,

Wat vervelend om te lezen dat je ervaring met ons niet positief was. We hadden helaas een storing met onze e-mail, en hebben dit via onze social media kanalen gemeld. Ik begrijp natuurlijk dat je dit wellicht niet gezien hebt.

Zodra de e-mail weer functioneerde, heb ik je om 22:58 nog een bericht gestuurd om het probleem toe te lichten en meteen ook op te lossen. Daarom vind ik het jammer dat er alsnog een negatieve review is geplaatst, maar ik waardeer je feedback en sta klaar om verder te helpen als je nog vragen hebt.

Tjarda

Oceniono na 5 z 5

Verdwenen deken keurig opgelost!

Heb 2,5 week geleden een super mooie deken besteld. Helaas is deze nooit afgeleverd door DPD. Waar heel veel sites het dan laten afweten, doet deze dat zeker niet! Mailtjes worden keurig beantwoord. Helaas was de deken echt zoek en is er een nieuwe deken opgestuurd. Vandaag heb ik deze mogen ontvangen. Heel erg bedankt voor de goede service, dit zie je niet veel meer. Ik ga hier zeker vaker bestellen! Met vriendelijke groet Clementina

15 października 2024

Helemaal top!!

Wat een fijne zaak! Echt een ontzettende lieverd die heel erg met je meedenkt, niet te vergelijken met de grote zaken waar een commercieel advies volgt. Voor mij nooit meer anders!

Oceniono na 5 z 5

Paardenspullenshop Daar moet je zijn!

Super snelle service en er word goed met je meegedacht. Goede kennis van zaken en altijd denkend in oplossingen die voor jou en je paard het beste zijn en ook nog een stuk vriendelijker voor je portemonnee 🤩
Echt top

1 października 2024

Een aanrader

Een aanrader! Ik bestel altijd mijn dekens hier omdat ik kwaliteit wil. Amigo en weatherbeeta. Altijd mooie prijzen en vaker goedkopere of bij andere sites. De donderdag besteld in de ochtend en de vrijdag late namiddag al geleverd. Als dat geen service is 🥰 ook staat ze altijd klaar met raad en daad.

19 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Al een aantal keren besteld

Al een aantal keren besteld, altijd op tijd geleverd. Goed contact met de verkoopster en vaak leuke aanbiedingen!

24 września 2024

Odpowiedź od Paardenspullenshop

Dankjewel:) veel plezier met de spulletjes :)

Oceniono na 5 z 5

Bestel hier regelmatig en nooit…

Bestel hier regelmatig en nooit problemen , snel verzonden en artikelen zijn zoals beschreven . Ook vaak leuke aanbiedingen.

24 września 2024

Bedankt ❤️

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldige service krijg je…

Wat een geweldige service krijg je daar, echt ongekend.ze reageren altijd via whatsapp misschien niet meteen maar altijd dezelfde dag. Ze denken met je mee ook en vooral als een product niet goed is laten ze je niet vallen. Dit maak je niet veel meer mee. Mijn complimenten.

13 września 2024

Odpowiedź od Paardenspullenshop

Bedankt Miranda 😊 ik ben blij dat we nog een vervangend product hebben kunnen vinden zodat je alsnog kunt genieten ervan . Fijn weekend ❤️

Oceniono na 1 z 5

22/05/24 & 24/05/24 besteld.

22/05/24 en 24/05/24 een bestelling gedaan. Nummers 12136 & 12147.

Op 29/05/24 1 bestelling ontvangen namelijk 12147. Helaas een verkeerde versie. Spring ipv vzh.

De eerste bestelling is nooit aangekomen.

Hierover op 29/05/24 een mail over gestuurd en op 07/06/24 ook. Geen antwoord gekregen helaas.
Op 07/06/24 ook via Facebook messenger een bericht gestuurd.
Daar kreeg ik wel antwoord via een automatisch bericht.
Hallo ******* ***** , bedankt voor uw bericht. We zijn momenteel niet aanwezig, maar we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tot op de dag van vandaag niks meer vernomen.

Update 18-12-2024
Screenshots gestuurd van betaling welke blijkbaar in haar systeem als onbetaald staat. Zou ze achteraan gaan. Tot op de dag van vandaag niks gehoord.
Voor een verkeerd geleverd product. In mijn e-mail staat de versie vzh en haar overzicht staat niks over maat/versie.
Ik blijf dit een hele bijzondere manier vinden van een webshop runnen.

Op een bericht op 28-11-2024 is nog steeds niet gereageerd.

29 maja 2024

Goedemiddag Miranda,

Ik vind het erg vervelend voor u dat dit gebeurd is, wel ben ik op 16 mei aan mijn ogen geopereerd daardoor een ruime tijd geen pc werk kunnen verichten, dit heeft op mijn site, mijn whattsap , social media en ook in de autoreplay mail gestaan. Ik heb hierna wel geprobeerd om zoveel mogelijk weer bij te werken en te beantwoorden maar ik zal dit dan gemist hebben. Mijn exuses hiervoor.

u heeft gisteravond met mij contact genomen weer rond half 11 in de avond, hier heb ik nog op gerageerd maar op den duur ga ik natuurlijk ook slapen, jammer dat u dan niet even tot vandaag wou afwachten maar om 20 voor 1 vannacht deze review hebt gezet.

ik heb u vandaag nog een paar vragen gestuurd om uw probleem te kunnen bekijken en op te lossen, in afwachting van uw reactie.

Oceniono na 1 z 5

Op 1 april een bestelling gedaan maar…

Op 1 april een bestelling gedaan maar nog altijd niks ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mail, whatsapp of messenger. Pure oplichterij

30 kwietnia 2024

Odpowiedź od Paardenspullenshop

Beste mischelle , zoals ook al bij bokt vermeld heb ik van 1 april geen openstaande orders . Ook schreef je op bokt dat de bestelling ongeveer 50 euro zou zijn , op 1 order na heb ik ook geen orders van dit bedrag en deze bestelling is geleverd en later teruggestuurd en terugbetaald. Dit was ook onder een hele andere naam dus ik denk niet uw bestelling . Ik heb bij Mollie alle transacties van deze datum nogmaals nagekeken ook welke mislukt waren of afgewezen waren door Klarna maar hier zie ik ook niets .

Heeft u wellicht bij een andere site besteld ???

Alles opgelost

Edit: Ik had contact via WhatsApp gehad en alles is gelukkig netjes opgelost. Het hooinet is opnieuw verzonden en kreeg het binnen 1 dag in huis. Dus helemaal super en ik weer blij 😀👍

Geen contact te krijgen. Ik zag via een dpd link dat mijn naam wel goed stond, maar een heeeel ander adres was aan de andere kant van het land. Dat had ik niet zo doorgegeven. Ik zou gister het pakket binnen krijgen. Maar niets ontvangen. Ik denk dat het een dropshipping webshop is. Het duurt allemaal erg lang. Via WhatsApp en via mail contact proberen te krijgen. Maar word wel gelezen, maar geen reactie terug. Kleine moeite toch? Het was een best bedrag dat ik moest afrekenen voor een groot hooinet. Dus dan verwacht ik dat het binnen een paar dagen binnen is. Maar niets is minder waar.... Via WhatsApp word er in een automatisch bericht gezet dat ze een oogoperatie heeft gehad in mei. Het is nu 23 Juli. Zou dan iemand regelen die je zaakjes op orde kan stellen. Kortom...... ik bestel hier nooit meer iets! Hoop dat het hooinet nog komt, anders eis ik mijn geld terug.

12 lipca 2024

Odpowiedź od Paardenspullenshop

Hoi Angelique, ik heb net een paar keer geprobeerd je te bellen. de leverancier die dit netje verzonden heeft heeft helaas jou order en die van een andere klant door elkaar gehaald waardoor er 2 pakketten naar zijn adres zijn verzonden blijkbaar. er komt zsm een nieuw netje naar jou adres.

Oceniono na 2 z 5

Paar x een bestelling gedaan prima

Paar x een bestelling gedaan prima. Nu is er wat kapot en krijg je er geen gehoor meer van. Weet niet wat ik hier van moet denken.

Nieuwe update
Na men review heeft paardenspullenshop contact met me opgenomen via de mail en netjes een nieuwe lijn op gestuurd! Top dat dit probleem als nog verholpen is

18 lipca 2024

Odpowiedź od Paardenspullenshop

Hoi Rachel, ik heb net geprobeerd je te bellen en je een mail gestuurd, kan je mij uitleggen wat er percies kapot is?

Oceniono na 1 z 5

Niets ontvangen en geen contact te krijgen

Op 22 mei een graasmasker besteld, maar deze tot op heden niet ontvangen. Afgelopen maand meermaals geprobeerd contact te krijgen via app, mail en bellen, maar nergens wordt gereageerd en telefoon niet beantwoord. Gebeld binnen de tijden dat ze bereikbaar zouden zijn.

10 lipca 2024

Odpowiedź od Paardenspullenshop

Hoi Evelien, ik probeer contact te krijgen omdat als het goed is de graaskap wel geleverd is na het laatste contact wat we hebben gehad, kan je mij een update geven??

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej