16 juli een bestelling geplaatst. Tot op heden niks ontvangen en ook totaal geen respons op mailtje en appjes die ik heb gestuurd. Wel een track en trace ontvangen die voor heel iemand anders bestemd... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Heel erg jammer al vanaf 2021 bestel ik mijn vliegenmaskers bij paardenspullenshop. 1 keer eerder lang op bestelling moeten wachten contact gehad, ivm vakantie was er vertraging, daarna meteen bestell... Zobacz więcej
Ik heb laarzen besteld , ze hadden een leuke korting en ze werden zeer snel geleverd! Kreeg helaas geen contact maar ik was een beetje ongeduldig :)
1e keer een bestelling gedaan maar producten werden niet geleverd, na lang wachten daarvoor me geld terug gekregen. Na een tijd opnieuw een bestelling gedaan maar weer de producten die eerder ook al n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kleinschalige webshop met kwaliteitsproducten, we denken met uw mee en bieden graag hulp bij het vinden van het beste product voor uw wensen .
Dane kontaktowe
Hoofdweg 2, 9695ak, Bellingwolde , Holandia
- 0641791863
- Info@paardenspullenshop.nl
- paardenspullenshop.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 13% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hele slechte service
Ik rijbroek besteld, na twee weken maar eens nagevraagd of deze al opgestuurd was. Het was moeilijk contact te krijgen met de klantenservice en uiteindelijk alleen via de app reactie, wat wel heel traag verliep.
Vervolgens meerdere malen geprobeerd duidelijkheid te krijgen of de broek al verzonden was. Elke keer een vage reactie of geen reactie. Ik dacht te zijn opgelicht, maar uiteindelijk kwam de rijbroek na een maand toch.
Inmiddels heb ik hem niet meer nodig, want ik had al een andere gekocht, maar durf hem ook niet meer terug te sturen.
Jammer, want deze webshop heeft wel leuke producten. Het is denk ik niet eens heel erg als de levering zolang duurt, maar wees daar dan transparant over.
De eigenaresse schrijft hieronder dat negatieve reviews kleine bedrijven kapot maken. Dat zal ongetwijfeld kloppen, maar zorg dan dat je duidelijker en transparanter communiceert met je klanten.

Odpowiedź od Paardenspullenshop
16 juni besteld nog steeds niks…
16 juni besteld nog steeds niks ontvangen bedrijf is niet te bereiken elke dag gebeld vm achtergelaten mails gestuurd graag een reactie of geld retour

Odpowiedź od Paardenspullenshop
Snelle levering, ook in het weekend!
Vrijdag besteld, maandag al in huis. Dat had ik echt niet verwacht! Mijn nieuwe rijjas paste perfect en zit heerlijk in het zadel.
Afhandeling retour
Na ontvangst van een deken deze helaas moeten retourneren.Terug betaling liet wat op zich wachten door een wat vertraagde reactie en miscommunicatie. Gelukkig is het nu door paarden spullen shop netjes opgelost.
Ik wacht al 3 weken op mijn spullen
Ik wacht al 3 weken op mijn spullen, krijg totaal geen reactie als ik er om vraag via de mail. Telefoon wordt niet opgenomen.
Slechte ervaring
Rijlegging besteld, na 2 weken eindelijk ontvangen maar in de verkeerde kleur. Het duurde een paar dagen voordat ik eindelijk contact kreeg met de klantenservice. Ik vond het erg onprofessioneel overkomen. Ze zouden de juiste kleur helemaal niet hebben en ik mocht de rijlegging evt. terugsturen, maar na de slechte reviews gelezen te hebben gelezen was ik erg huiverig of ik m'n geld wel terug zou krijgen dus ik heb de rijlegging uiteindelijk maar gehouden. Ik bestel hier in ieder geval niks meer.

Odpowiedź od Paardenspullenshop
Snelle levering, goede service!
Snelle levering, ook nog even telefonisch contact gehad. Bestel regelmatig hier, loont echt de moeite ivm leuke actieprijzen vergeleken bij andere shops, goed assortiment en voorraad!
Fan van de Montar vestjes, broeken en die zijn hier vaak voor leuke prijzen te koop!

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Ik wacht al een maand op mijn bestelling. Ik krijg bijna geen contact, 1x via whattsapp dat ze mijn bestelling gaat nakijken. Verder geen reactie!!!! Hier absoluut niet bestellen!!
Ik heb nog steeds niets binnen.
Nadat ik een review heb geplaatst en heb geappt dat ik mijn geld terug wil, krijg ik op dezelfde dag contact en zegt ze opeens dat ze weet waar mijn bestelling is. Ik wilde mijn bestelling niet meer en kreeg gelukkig mijn geld terug.
Zeer slechte ervaring!!!!
Zeer slechte ervaring!
Is vrijwel niet te bereiken,en ongeinteresseerd.
Had een bestelling geplaatst,het duurde ontzettend lang voor ik hem kreeg,toen bleek ook nog dat er iets niet bij zat.
Ben al weken aan t appen,mailen bellen etc.
Kreeg ik eindelijk n antwoord(zonder enige vorm v excuus),toen was t ineens niet meer op voorraad(????).
Als het opnieuw binnen was,zou ze het opsturen,maar hoor nu al weer n week helemaal niks van haar,dus heb maar weer n appje gestuurd,ben benieuwd wanneer /en of ik daar nu een antwoord op krijg...
Ronduit heel erg slecht dus.
Hele slechte bereikbaarheid / communicatie
3 weken geleden een cap plus extra liner besteld. Levertijd 1 tot 5 werkdagen. De cap is onlangs naar veel bellen appen en mailen bezorgd maar de extra liner niet. Weer gemaild en geappt maar geen reactie! Dus vind de klant vriendelijkheid ver beneden pijl. Kan best dat eens iets niet goed gaat of uitverkocht blijkt te zijn maar informeer de klant dan!
Geen contact
Heb vorige week zaterdag besteld en betaald. Niks meer gehoord ook via mail of Facebook geen contact te krijgen. Slecht!
Hele fijne webshop
Hele fijne webshop. Alles klopt: van bestellen tot levering, en zelfs daarna als je iets wilt retourneren of vragen hebt. Mijn stalgenoten bestellen hier nu ook!
Product niet ontvangen, maar wel betaald
Ik mis een product van mijn bestelling waar ik wel voor heb betaald. Op mijn mail is tot op heden niet gereageerd. Na telefonisch contact vanmiddag nog geen reactie ontvangen.
Ik wacht al 3 maanden op mijn geld
Ik wacht al 3 maanden op mijn geld, nadat ik de bestelde artikelen heb geretourneerd. Bestel hier niets!
Het hele proces, vanaf bestellen en ontvangen tot retourneren verliep dramatisch.

Schnelle Lieferung
Antwort auf Emailanfrage am nächsten Werktag mit Büroöffnungszeit. War letzter Artikel, Lieferung bereits zwei Tage nach Bestellung.

Ontgoocheling
In november een halster besteld, verkeerde naam op geborduurd. Nieuwe beloofd, tot op heden niets ontvangen. Was Kerstcadeau voor mijn dochter, zware ontgoocheling. Echt niet aan te raden.

Odpowiedź od Paardenspullenshop
Bestel, betaald, niets ontvangen en zijn niet bereikbaar
Op 12 maart een bestelling gedaan. Tot op heden geen product ontvangen. Geen enkele reactie op mijn bericht via de mail, whats app en FB. Telefonisch niet bereikbaar op de tijden die vermeld worden op de site.
Na een week eindelijk bericht. Het product is niet op voorraad. Geld is uiteindelijk teruggestort. Communicatie ontbreekt via deze site.
Deken besteld wordt niet geleverd geen…
Deken besteld wordt niet geleverd geen reactie op onze mail…

Odpowiedź od Paardenspullenshop
Wacht op geld van artikel wat ik wel betaald heb en niet heb gekregen!!
16 februari een artikel besteld en betaald. Het artikel bij dit bedrijf besteld omdat de bezorging binnen vier dagen zou zijn.
Wij hadden het ook met spoed nodig. Omdat ik maar niets hoorde via alle mogelijke manieren geprobeerd contact met het bedrijf op te nemen maar kreeg geen reactie.
Daarna mail gestuurd dat ik het geld terug wilde. Vrijdag 21-2 mail gekregen dat er privé omstandigheden waren waardoor zij artikel later konden sturen of geld terug konden storten. Vriendelijk gevraagd om geld terug te storten en tot dusver weer niets gehoord van het bedrijf en nog geen geld terug gestort gekregen.
Ik heb alle begrip voor privé omstandigheden maar vindt echt niet dat de consument er de dupe van mag worden.
Ik ben van plan als ik het geld deze week niet heb gekregen om acties te ondernemen.
Dit is zeker niet oké.

op 14-12-2024 besteld. NOOIT ontvangen
op 14-12-2024 een bestelling geplaatst en betaald.
Op alle mogelijke manieren contact geprobeerd op te nemen. Email, Facebook, telefoon, whatsapp. Wordt totaal genegeerd, of met een automatisch bericht afgedaan.
Ik hoop dat er aan de hand van die bericht actie wordt ondernomen. Andere ben ik genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.
Doświadczenie Trustpilot