Optimal Solicitors Recenzje 1260

4,4

Jeśli ktoś szuka pomocy prawnej to gorąco polecam kancelarię Optima Solution, warto powierzyć swoje sprawy. Spotkałam się z profesjonalizmem i zaangażowaniem Pani prawnik Natalii Witkowskiej jej uprz... Zobacz więcej

Witam Bardzo polecam firmę ubezpieczeniowa optimal Solioctors zajęli się moja sprawa od początku do końca nic mnie nie interesowało bardzo mili ludzie prowadzący moja sprawę i pozytywnie wygrana za ni... Zobacz więcej

Bardzo dobry kontakt z ekspertami, znają sie na rzeczy,nie obiecują a podają konkrety. Nie byłem pewien w mojej sprawie czy mam jakiekolwiek szanse na odszkodowanie,a jednak wszystko dobrze sie skończ... Zobacz więcej

Generalnie jestem zadowolony z uslug Optimal Solicitors. Moja sprawa nie byla prosta i troche trwalo jej zalatwienie do konca.

1. Kancelaria
  2. Prawnik prawa cywilnego
  3. Prawnik – prawo rodzinne
  4. Prawnik – obrażenia osób

Optimal Solicitors is a modern, forward thinking and progressive law firm. We represent both private individuals and business clients, nationally and internationally. Excellent customer service and good sound legal advice are at the core of what we do. It's not every day that you instruct a solicitor, but if you do you need to know our team are there for you.

4,4

Doskonała

1 tys. recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jestem bardzo zadowolona bardzo miła i…

Jestem bardzo zadowolona bardzo miła i zawsze pomocna obsługa

13 lutego 2019

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Thank you for the 5-star rating! We truly love getting good feedback. Feel free to keep in touch by following us on Facebook or Twitter. If there’s ever anything else we can help you with we’d love to hear from you.

Bardzo dobra polska obsluga

Bardzo dobra polska obsluga.
Szybko zorganizowana i rozwiązana sprawa.
Polecam.

5 lutego 2019

Wspaniała załoga

Wspaniała załoga, za każdym razem miła i pomocna i oczywiście jak najbardziej skuteczna. Jestem bardzo zadowolona z załatwiania każdej z moich spraw. Dziękuję.

13 grudnia 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Dziękujemy serdecznie za tak wspaniałą ocenę naszej pracy. Moc pozdrowień od całego zespołu Optimal Solicitors!

Polecam firmę zajęła się wszystkim o…

Polecam firmę zajęła się wszystkim o każdym ruchu byłem powiadomiony i na bieżąco kontakt ludzie mili i pomocni.

8 grudnia 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowny Panie Mateuszu, dziękujemy serdecznie za tak przemiły komentarz! Pozdrawiamy serdecznie – Zespół Optimal Solicitors

Wszystko sprawnie, polecam !

7 grudnia 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowny Panie Lukaszu, dziękujemy serdecznie za pozostawienie komentarza i rekomendację!

Bardzo profesjonalna firma.Mila i…

Bardzo profesjonalna firma.Mila i kompetentna obsługa.Polecam każdemu. Pozdrawiam.

6 grudnia 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowny Panie Mariuszu, dziękujemy za docenienie naszego profesjonalizmu. Pozdrawiamy serdecznie – Zespół Optimal Solicitors

Polecam. Inna firma odmówiła, twierdząc ze mam mąkę szanse na odszkodowanie. Optimal tez twierdził, ze są małe szanse ale zajął się claimem i po 3 tygodniach wygrana :)

22 listopada 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowny Panie, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Polecamy się na przyszłość!

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm, polecam!

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowna Pani Anno, dziękujemy za docenienie naszego profesjonalizmu. Polecamy się na przyszłość - Zespół Optimal Solicitors.

Polecam.

Super podejście do klienta i pozytywne zakończenie trudnej sprawy. Bardzo dziękuje i polecam wszystkim.

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowna Pani Janino, bardzo dziękujemy za przemiły komentarz!

Fachowe podejście i pełen profesjonalizm !

Polecam wszystkim z czystym sumieniem. Załatwili całą sprawę bardzo fachowo. Poprzednia kancelaria z której korzystałem nie dała rady a im się udało. Pełen profesjonalizm. Raz jeszcze dziękuje.

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowny Panie Zbigniewie, serdecznie dziękujemy za tak piękny i życzliwy komentarz. Pozdrawiamy - Zespół Optimal Solicitors.

Zadowolony

Jestem zadowolony z pracy i obslugi firmy i polecam ja . Dziekuje za zalatwienie mojej sprawy .

15 listopada 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowny Panie Ireneuszu, dziękujemy serdecznie za tak miły komentarz.

Surprise

Jestem mile zaskoczony wspolpraca Jerzy

15 listopada 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowny Panie Jerzy, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie.

Polecam w 100%

Polecam w 100%. Zespół w pełni zaangażowany w mój przypadek. Bardzo dobra komunikacja. Udzielanie szczegółowych odpowiedzi na zadawane pytania. Była to moja pierwsza taka sprawa i byłem jak dziecko we mgle jednak zostałem poinformowany i pokierowany co zrobić, jak zrobić i kiedy.
Cały przypadek zakończył się sukcesem i jestem bardzo zadowolony z wyniku jaki wspólnie osiągnęliśmy.

13 listopada 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowny Panie Łukaszu, bardzo cieszymy się, iż tak pozytywnie wypowiada się Pan o naszej pracy. Dziękujemy za zaufanie.

Wery good service perfect I'm happy…

Wery good service perfect I'm happy Bardzo dobra praca Pani Katarzyna Toruńska o wszystkim informowała polecam tą firmę poprostu super . pozdrawiam

6 listopada 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Dear Mariusz, we are happy that you appreciate the high level of our services.

Bardzo polecam Optimal Solicitors

Bardzo polecam Optimal Solicitors. Szybka i bardzo mila obsuga. Firma pelna zaufania.

29 października 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowna Pani Joanno, serdecznie dziękujemy za Pani opinię!

Dobra firma

Dobra firma , pomocni pracownicy . Jestem zadowolony z ich pracy

25 października 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowny Panie Marcinie, cieszymy się, iż jest Pan zadowolony z naszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie!

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam, firma której można zaufać i powierzyć swoją sprawę bez żadnych obaw doprowadzą ją do końca z korzyścią dla klienta 🙂

22 października 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowny Panie Danielu, serdecznie dziękujemy za Pana komentarz i zaufanie jakim nas Pan obdarzył.

Super firma

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Optimal Solicitors i szczerze polecam tę firmę. Wywalczone odszkodowanie okazało się być wyższe niż się spodziewałam, a w toku sprawy mogłam się przekonać o pełnym profesjonalizmie pracowników kancelarii i wysokim standardzie obsługi klienta.

21 października 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowna Pani Magdo, serdecznie dziękujemy za pozostawioną opinię. To była czysta przyjemność pracować dla Pani. Pozdrawiamy serdecznie!

Bardzo dobra

Bardzo dobra, mila I szybka obsluga bardzo polecam:)

11 października 2018

Odpowiedź od Optimal Solicitors

Szanowny Panie Robercie, dziękujemy za rekomendacje!