Jeśli ktoś szuka pomocy prawnej to gorąco polecam kancelarię Optima Solution, warto powierzyć swoje sprawy. Spotkałam się z profesjonalizmem i zaangażowaniem Pani prawnik Natalii Witkowskiej jej uprz... Zobacz więcej
Witam Bardzo polecam firmę ubezpieczeniowa optimal Solioctors zajęli się moja sprawa od początku do końca nic mnie nie interesowało bardzo mili ludzie prowadzący moja sprawę i pozytywnie wygrana za ni... Zobacz więcej
Bardzo dobry kontakt z ekspertami, znają sie na rzeczy,nie obiecują a podają konkrety. Nie byłem pewien w mojej sprawie czy mam jakiekolwiek szanse na odszkodowanie,a jednak wszystko dobrze sie skończ... Zobacz więcej
Generalnie jestem zadowolony z uslug Optimal Solicitors. Moja sprawa nie byla prosta i troche trwalo jej zalatwienie do konca.
Optimal Solicitors is a modern, forward thinking and progressive law firm. We represent both private individuals and business clients, nationally and internationally. Excellent customer service and good sound legal advice are at the core of what we do. It's not every day that you instruct a solicitor, but if you do you need to know our team are there for you.
3rd Floor Oakland House, Talbot Road, M16 0PQ, Manchester, Zjednoczone Królestwo
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Godna polecenia firma !
Profesjonalna obsługa , miła i kompetentna :)

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Bardzo miła obsługa formalności szybko i sprawnie zalatwione

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Szybko, sprawnie i skutecznie!
Polecam wszystkim którzy potrzebują pomocy w sprawach prawnych

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Bardzo fajna i profesjonalna obsługa. Sprawnie i miło. Bardzo polecam.
Krzysztof

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Witam miałem okazje skorzystania z usług firmy Optimal Solicytors firma konkretna warta polecenia jestem zadowolony z usług pozdrawiam Tomasz Rybak

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Polecam firme Optima Solicitors. Pomogli mi w rozwiazaniu sprawy w pozytywny dla mnie sposob.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Profesjonaliści godni zaufania miła obsługa dziękuje za wszystko napewno polecę znajomym

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Bardzo profesjonalna firma.Super podejście do klienta oraz mila i kompetentna obsługa.Polecam każdemu. Pozdrawiam.

Bardzo profesjonalna obsługa!!!!
POLECAM!!!

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Bardzo dobra współpraca. Zawsze miła i profesjonalna informacja. Polecam.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Wszystko w należytym porządku, miła obsługa! Gorąco polecam!!!

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Z początku wydawało się, że nie ma szans, aby wygrać moją sprawę, a jednak! Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych! Firma ma najlepszych fachowców w swojej branży. Szybka i miła współpraca. Wszystkim bardzo polecam.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Profesjonalna obsługa i bardzo miła pani Natalia a takze pani Julita. Polecam bardzo ❤️
Very professional team, Mrs Natalia and Julita were very kind and helpful. Highly recommend ❤️

Szczerze polecam.
Obsługa w języku polskim, wzorowy kontakt z doradcą, profesjonalizm i pełne załatwienie sprawy.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
jestem zadowolona z usług firmy OPTIMAL SOLICITORS numer znalazłam internecie .bez wychodzenia z domu ..Bardzo miła i wachowa obsługa klienta bardzo szybko mialam spotkania z specjalistamy .i masaże .miałam uraz kregosłupa wypadek nie z mojej winy

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Bardzo dobra komunikacja i obsługa. Firma znakomicie zajęła się moją sprawą. Gorąco polecam wszystkim!

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Chciałabym podziękować za doprowadzenie mojej sprawy do konca, fakt trochę to się wydłużało, ale z pewnością nie był to błąd kancelarii, inne okoliczności opóźnialy cały proces. Cieszę się, że wam zaufałam. Rzetelne podejście firmy i profesjonalna obsługa. Super kontakt zwrotny, na kazde moje zapytanie otrzymałam pomoc i wsparcie. Przede wszystkim chciałam podziękować i pozdrowic Pania Aleksandre Jankowska która doprowadziła sukcesywnie moja sprawę do konca. Polecam z całego serca pomoc prawna i usługi Optimal Solicitors 👌😊🤝⭐⭐⭐⭐⭐

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Bardzo szybka i miła obsługa gorąco polecam