Bij de eerste lamp was de aan/dim knop stuk. Na een telefoontje mochten wij deze lamp retour sturen, waarvoor ook onmiddellijk een retourlabrl gemaild werd. We mochten deze lamp gebruiken totdat er e... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een tijdje terug had ik voor ons nieuwe huis twee lampen besteld. We zijn uiteindelijk later verhuisd dan verwacht waardoor de lampen nog niet waren opgehangen. Helaas bleek een van de lampen niet h... Zobacz więcej
Snelle en correcte levering. Na 2 dagen was er een klein defectje aan de lamp; dit hebben ze snel gecorrigeerd door meteen een nieuw exemplaar te sturen en ervoor te zorgen dat we de defecte lamp grat... Zobacz więcej
Pakket leek niet aangekomen en status van bezorgdienst was niet actueel. Dus op vrijdag na 17 uur gebeld. Werd opgenomen en notitie van gemaakt. Maandag werd ik meteen gebeld: was pakket inmiddels te... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Schapendries 7, 4901 HH, Oosterhout, Holandia
- 0162429564
- info@online-lampen-winkel.nl
- online-lampen-winkel.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Goede informatie over levering.
Werd keurig op de hoogte gehouden over de vertraging in de levertijd en de reden daarvan dus geen zorgen.
Naast de snelle levering en goede communicatie was ook de snelle reactie toen een lamp licht beschadigd bleek heel prettig. Per ommegaande werd een nieuwe lamp geleverd.
lamp was niet direct leverbaar kreeg…
lamp was niet direct leverbaar kreeg keurig een tel dat het een weeek later zou worden
Het is daadwerkelijk een snoezig…
Het is daadwerkelijk een snoezig lampje. Enige opmerking: het heeft een draad en die was op de foto niet te zien. Ik meende dan ook een oplaadbare tafellamp te hebben gekocht. Maar ik houd ‘m toch!
Snelle levering zonder mankement9
Alles op tijd en correct
J’ai pas reçu ma commande de 690 euro…
J’ai pas reçu ma commande de 690 euro une lampe riva jusqu’à aujourd’hui pas de commande pas de réponse j’ai essayé à communiqué pas réponse !!!!!!
Booglamp
Werden goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.
Prachtige booglamp goede kwaliteit.
Is een aanrader.
Bestelde artikelen voldoen aan de eisen…
Bestelde artikelen voldoen aan de eisen en levering ook prima geregeld.
Ik kreeg de verpakking thuis geleverd
Ik kreeg de verpakking thuis geleverd, goed verpakt en nog voor de voorziene afleveringsdatum. Kwalitatief produkt. Bedankt hiervoor.
Snelle levering van het juiste product.
Keurig verpakt vlotte levering en goede service.
Keurig verpakt, een hele goede service , een vlotte levering kortom zeer tevreden over deze lampen winkel. Wij komen voor een volgend product zeker terug.
Heldere website, echte klantservice.
Heldere website, prima advies en ondersteuning zelf in de avond. Top.
Snelle levering!
Ga zo door
Ondanks de verhuizing naar een nieuw…
Ondanks de verhuizing naar een nieuw magazijn heeft u toch tijdig kunnen leveren. Heel fijn dat u ons op de hoogte heeft gesteld van een eventuele vertraging. Onze bestelling keurig en tijdig ontvangen.
Doświadczenie Trustpilot