I Did attend to my best friend's wedding ( Massimo & Line) at this wonderful place and what a day and night it was. Amazing venue with decor and food to awesome service. Big thanks goes to the c... Zobacz więcej
Tænk at man kan have så lav moral at man bevidst dobbeltbooker bryllups selskaber. Få dage før den store dag opdigter man en historie om at man er gået konkurs og har mistet sin alkoholbevilling, og r... Zobacz więcej
Bedste bryllupsfest i årevis på OC ifølge vores gæster: Vi kan på alle måder varmt anbefale OC til bryllupper, store fester, firmafester, runde fødselsdage, dåb etc etc. WAAAUUUW et team OC -... Zobacz więcej
Vi havde en perfekt dag, aften og nat i fede omgivelser med super engageret personale. God mad og vin og ikke mindst dj og cocktails, super bryllupskage, super fotograf og en fest vi og vores g... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Elendig mad
Jeg har ALDRIG oplevet så elendig mad i Københavnsområdet. Vores besøg var en lang surrealistisk oplevelse. Hold dig langt væk, med mindre du er på udkig efter byens ringeste mad og ikke bekymrer dig om den diarré, du risikerer!
Fantastisk Bryllup med vielse og fest!
Vi holdt vores bryllup på Ocean Club i oktober måned 2014, og det vil vi aldrig(!) fortryde. Vielsen blev foretaget på stedet med rød løber, pavillon og det hele. Efterfølgende fik gæsterne canapeer og sublime cocktails. Senere var der en formidabel middag efterfulgt af et brag af en fest frem til tidligt søndag morgen.
Vi var lige under 90 personer i alt, og det var et passende antal. Der blev hverken for småt eller for tomt.
Ud over at mad og drikke var i absolut topklasse skal vi fremhæve de ansatte på Ocean Club, som i dén grad var på og leverede varen. Når man fornemmer at personalet har det sjovt, bliver festen automatisk også det bedre. Èn ting er, at man selv synes, at ens bryllup er det bedste i verden, men rigtigt mange af gæsterne har gentagende gange proklameret, at det var det bedste bryllup, de nogensinde havde været med til.
Vi kan klart anbefale Ocean Club til (bryllups)festen… og vil ikke tvivle et sekund på at booke stedet igen til andre store fester.
Aflyste booking 4 timer før - lovede at ringe tilbage; men har intet hørt endnu!
Vi har ligeledes haft en, indtil videre, lidt skuffende oplevelse i.f.t. Ocean Club. I fredags fik vi en SMS kl. 16.10 - ca. 4 timer før vi skulle have været hos dem til 5-retters middag med det hele. Bordet var bestilt for 3 måneder siden.
SMS’en lød: ”Kære T.O. vi beklager vores a’la carte er desværre aflyst i dag. Vi håber vi kan booke jer en anden dato – vi beklager ulejligheden. Mvh. Ocean Club”. I SMS’en fik vi dog tilbudt et gavekort som kompensation.
Jeg ringede med det samme derind og fik rimeligt let fat i bookingen, som igen beklagede at der var indtruffet nogle omstændigheder, der gjorde dem nødsaget til at aflyse vores aftale. Damen spurgte om vi kun var to; men da vi var fire personer var det lige meget. Damen lovede at vi nok skulle finde ud af det og hun ville ringe til mig lørdag eller mandag – jeg venter stadig :-(
Vi havde købt dealen tilbage i august måned 2014. Den var gyldig t.o.m. 20.04.15 så i januar gik vi ind på hjemmesiden og bookede bord til d. 17.04.15 kl. 20 – det var allerede der svært at finde en ledig dato/tid! Vi modtog omgående en bekræftelse og vi glædede os allerede og har gjort det frem til i fredags.
Nu kan jeg se på Trustpilot, at der tilsyneladende er en tendens til, at de forfordeler større festarrangementer frem for a’la carte gæster. Dette virker ikke rimeligt når de tilbyder disse deals så ofte som de gør samt i alle afskygninger og kombinationer.
Ser frem til deres opkald – hvad gør man ellers?
Lækkert
Blev brændt af mandag den 2. Marts, selom vi havde en booking. Men det ødelage bestemt ikke aften hos jer i dag.
Vildt lækker mad og betjending.
Hovedretten der var lavet af Jessel.......er den bedste hovedret vi har fået nogensinde. 15min efter vores tallerknerne er væk, sidder vi stadig og slikker os om munden.
Personalet super ..,,.,, Søde og venlige. Selv mandag aften rengørings folkene...
Tak 👍
En fantastisk fest med god mad - og et OC personale ud over det almindelige
Min hustru og jeg havde fornøjelsen af at holde vores kobberbryllupsfest på Ocean Club med vores nærmeste venner og familie til en "ungdomsfest" på os lige omkring de 40 år (ingen voksne) - hvor der blev gået "all-in" med fire retter, live musik, fri bar, DJ og dans fra kl. 17:30 lørdag til ca. kl. 04:00 søndag morgen med rød løber og det hele. Hele stedets stemning og indretning inviterer bare til fest og løssluppen positiv stemning!
Maden og drikkevarerne var fremragende - lige som vores tasting i november - og vi blev på ingen måde skuffede! Tværtimod!
Alt spillede den aften - og ikke mindst personalet gjorde en stor forskel under ledelse af Lone samt Belinda, Shawn samt en masse andre personer jeg desværre ikke længere kan huske navnene på. Jeg beklager meget!
Forskellen bestod i særdeleshed i stor opmærksomhed på de gæster, der havde særlige ønsker samt stor fleksibilitet og kundefokuseret tilgang alle gæsterne løbende forespørgsler - samt planlægningen omkring live musikken mht. maden og et par taler. Ydermere, var personalet sidst på aftenen selv med på dansegulvet med fontæner/stjernekastere og med masser af spændende nye drinks (også uopfordret) i baren - og sidst men ikke mindst havde OC selv foreslået, at vi skulle give alle gæsterne en "good night goodie bag" med hjem bestående af OC's egne gode boller med lidt ost, marmelade og en juicebrik, hvilket blev utroligt godt modtaget hos gæsterne. Godt tænkt - og meget sympatisk!
Alt i alt en KLAR anbefaling med en særdeles opmærksom og personlig betjening - som bare gjorde, at det var en fest i verdensklasse, hvilket også blev gentaget af mange af gæsterne dagen efter. Mange tak til Ocean Club!
PS
Vi er endda så heldige, at vi fortsat har et gavekort til OC, som vi glæder os meget til at anvende!
50 års fest Over forventning
Min kone fyldte 50 hvilket vi valgte at holde på Ocean Club.
Det var en fantastisk fest med mad & drikkevare i top.
Personalet var søde og meget professionelle, yder mere var cocktail baren var i top. Vi gik fra ocean club med den største glæde og gæsterne har alle meldt tilbage at det ikke er sidste gang de har været der.
Meik (maneger) samt personalet fortjener en kæmpe ros.
Tak for en fantastisk fest og oplevelse.
Livet er en fest på Ocean Club :)
Tak fra Lis & Jakob
En meget underholdende aften! En vi sent glemmer. Fantastisk mad.
Lige som nogle andre,der har købt deals, bestilte vi vores aften, for 4 måneder siden,og prøvede også at få vores bestilling aflyst p.g.a bryllup. Det var ikke muligt at få svar via telefon fra personalet, og vi endte med at køre ned til en lukket restaurant tre aftener før, for at undersøge stedet. Vi var heldig at ejeren gik derinde og sørgede for at der kom kontakt til os. Her fik vi kontakt til Shawn, der lovede os en vidunderlig aften med alt hvad vi kunne spise og drikke, bare ikke på lørdagen. Kunne vi fredagen? Det kunne vi heldigvis.
Vores aften blev så igår, den 16/1 og vi må nok sige at det var en af de aftener at vi sent glemmer!
Lige som skribenten fra sammen aften der sad om bagved os, fik vi vores bord kl. 20.15, vi var ankommet 19.30. 5 retter senere med en time mellem hver ret, var vi igennem et sublimt måltid, med så dejlig mad, at vi kaldte kokken ind og hun fik ros.
Restauranten var stuvende fuld, de søde og hjælpsom tjenere løb, men det var helt tydelig at der manglede en restaurations inspektor, fordi det var totalt kaotisk! Vi manglede absolut ikke vin, dog var vi lidt forundret over at de serveret Lidl vin, på et tidspunkt.Så var Malbec MEGET bedre.Oppe ved cocktail baren, var der en rigtig god stemning, bare synd for os, at nu var det tid til at sige go'nat.
Set i helhed, var det en rigtig god aften. Vi kan varmt anbefale stedet, men vær forberedt på en lidt utraditionel og anderledes oplevelse, end man normalt forvente.
Tak til Lone og hendes personale for den gode og smilende betjening.
Hilsen, Leslie og Leif.
2 timers ventetid på at få 2. ret ud af 5. og ikke den menu vi havde købt uden information.
Ja. Skulle fejre onkels 77 års fødselsdag med 9 familiemedlemmer med 5 retters menu og vin mine til i går fredag den 16. Januar. 2015. Havde købt 9 pladser via deal. Havde hørt fra andre et super hyggeligt sted god og prof. behandling. bl.a. bl.a. Vi ankom kl. 19.00 fik et glas champagne men måtte vente 1/2 time på at få vores bord. Blev fulgt til bords. Sad meget tæt op ad bordet bagved og det betød at alle på den side skulle rejse sig når en skulle ud. Så nød vi først ret meget lækkert mad. Dog Ikke den ret vi regnede med og ej heller den menu vi havde fået mail på. Så fik vi et glas rødvin men måtte vente i præcis 1 time på næste ret. Vi rykkede flere gange og fik forskellige forklaringer på årsagen. Nu var kl. 21.00 og 2 af vores gæster var nødsaget til at gik da de kunne ikke vente længere med at gå pga. sult samt ikke den menu vi som sagt Vi talte med 2 andre selskaber som havde samme oplevelse som os. Vi talte om at bestille pizza med levering til Ocean Club. Den meget behagelige tjener mente ikke at køkkenet ville syntes det var godt. 3. ret fik vi kl. 2141 og derefter gik det lidt bedre. Dog måtte vi nu bede om at få den vin menu der fulgt med til de forskellige retter. Sidst blev vi spurt om vi ønskede dessert vin til desserten. Vi takkede nej da vi alle var trætte efter at ha siddet til bords i 4 timer til 4 retter. Men godt for bordet efter os. Fik dog tilbudt at gå i baren og bestille det vi ønskede. For her fik de den besked at der ikke var mere dessertvin end de 2 flasker hun stod med. Hvoraf der ikke var særligt meget tilbage i den ene flaske. Min kære onkel fik en flaske rødvin som Undskyld og vi skulle ikke betale for de 8 cola'er og kaffen der var drukket ulejligheden men ærlig talt så syntes vi ikke at det er i orden når vi har booket bord i oktober måned. Ikke et sted vi kommer igen. De tjerner der var der stod i den grad for skud og ydede en super behagelige og forstående opførsel hele vejen igennem. Ingen tvivl om at maden var meget lækker når vi altså fik den. Dette er en lidt forkortet version.
Super stemning, super mad og super personale
Vi fik en Deal (med børnepasning) af min mor. Vi kunne kun booke bord til kl 2000, da vi var sent ude, men ringede på dagen og hørte om det var muligt, at komme tidligere, hvis der nu var en aflysning. De var meget imødekommende og sagde, at vi kunne komme kl 19 og så ville de se på det. Vi blev vel modtaget og fik også bord før kl 2000.
Stemningen på stedet var elegant, men stadig afslappet. Alle ansatte var smilende og imødekommende. Ingen snobberi her.
Maden var god, portionerne passende og personalet formåede at skabe en god stemning hele vejen igennem. Alle var smilende og glade uden det var påtaget. Nogen ville sikkert sige "smart i en fart" om en enkelt eller to. Jeg vil sige "fedt, at du går så meget op i at skabe uhøjtidelig hygge".
Vi kan kun anbefale Ocean Club på det varmeste og vi kommer helt sikkert igen også uden "deal".
Tak for en god oplevelse på en kedelig torsdag.
Vores drømmebryllup !
Min dejlige mand og mig blev gift i sidste uge, og til denne vigtige begivenhed, valgte vi Ocean Club til at holde vores reception og festlig middag. Selve restaurant er så utrolig flot indrettet og maden var så flot serveret og smagte fantastisk. Bryllupskagen fra en af Ocean Clubs konditorer med en micheling stjerne, smagte ligeså fantastisk! Absolut alle personale var meget høflige og meget på, så vores dag kunne blive endnu mere fantastisk. Selve ejer og festarrangør Meik var utrolig sød og dygtig til at skabe en fantastisk oplevelse for os og vores gæster, med hans charme, venlighed og varm sjæl. Musikken var perfekt og egnet til at give en god stemning. Personale, DJ og musiker gjorde meget ud af at deltage med deres saxofon, tamburin, guiro, conga trommer, osv og med dans. Fyrværkeri showet blev gjort til noget romantisk, intim og glad stemning. Jeg er latina og meget musikalsk, så for mig betød så meget at Ocean Club gik så meget op til musikken, hvor alle personale deltog aktivt. Meik og personalet gav os meget opmærksomhed såsom god service og god behandling, at der var ikke tvivl om det var os, der var brudeparret. Vi blev forkælet!. Vi nød hvert eneste sekund af vores bryllupsdag, og Ocean Club var med til at gøre denne dag uforglemmelig! Så vi giver en top 10 til Meik, til hver eneste personale, til service, til maden, til kagen, til dekoration, til indretning, til musik, til cocktails, til stemning, osv... Og vi fik kun positive kommentare fra gæsterne om, hvor fantastisk Ocean Club havde gjort så meget ud af, for at vores Bryllupsdag skulle være perfekt. Vi er mere end taknemlige og glade. Meik lovede os at få et drømmebryllup, og det fik vi uden tvivl !! Mange tak Ocean Club
Køb ALDRIG en DEAL hos OceanClub! Din booking forsvinder igen og igen..
Vi købte en deal til restauranten Ocean Club i København for flere måneder siden.
Vi bookede bord før sommerferien, som ikke var en nem sag.
En af pigerne i gruppen forsøgte at få bekræftet et par dage i forvejen, vi skulle ankomme, at vi rent faktisk havde et bord.
Det var umuligt at få fat på personale. Min veninde kørte endelig forbi og fik snakket med personalet. De havde ingen reservation og ingen plads, da der skulle være bryllup.
Frygtelig irriterende da vi havde booket datoen og købt dealen og koordineret.
Med meget besvær fik vi rykket aftalen til oktober, som var første ledige weekend.
Igen forsøgte vi at få fat på personalet for at få bekræftet at vi faktisk havde et bord. Noget man jo ikke burde behøve at gøre.
Tænk så engang! De havde ingen reservation på os, og de havde intet bord, da der skulle være bryllup…. Igen.
Det er næsten ikke til at tro. Det eneste logiske jeg kan se ved denne opførsel er, de tager i mod bestilling og hvis de pludselig kan booke hele lokalet til et bryllup eller en konfirmation, er de splitterravende ligeglade med et sølle bord til 5-6 personer.
Jeg arbejder selv i Servicebranchen og er meget opmærksom på god opførsel.
Jeg er sikker på det er dejlig mad, men de kan ikke blive ved med den opførsel.
Det er helt tydeligt, det er ikke første gang, de sælger deals på den måde (se ellers på trustpilot).
INGEN ’deal’ firmaer skal indgå aftaler med Ocean Club, de får et dårligt ry.
TAK for det bedste bryllup nogensinde
Har været flere gange på Ocean CLUB og altid en stor fornøjelse. Nu skulle mine venner så giftes og wauw en fest det blev og hvilke smukke rammer at gøre det i. Som altid TUSIND TAK for top service fra start til slut med udsøgte serveringer af skønne retter. Et særligt stort tak til Shawn og resten af team. Men hold nu op en bryllupsfest. Det i gør og kan er helt magisk!!!! Lad mig sige det sådan, det var det bedste bryllup jeg har været til. Kan på det varmeste anbefales .
Sublimt
Vi besøgte jeres dejlige restaurant igår uden de helt store forventninger - vi kendte ikke stedet, og havde bare lyst til lidt lækker mad.
Men hele oplevelsen med gourmetmad, restauranten, udsigten, musikken og betjeningen slog os omkuld - det var en sublim oplevelse, og jeg vil særligt fremhæve vores to tjenere, Rachel, som var sød og serviceminded, og Shawn, som bare slog os helt omkuld med sin charme og nærvær.
Sådan et restaurantbesøg er jo en masse detaljer, der giver os en samlet oplevelse - maden var bare fantastisk, men når så alle de andre elementer også er med til at give en sublim oplevelse, så går man hjem med et stort smil.
Mange tak for en dejlig aften - bestemt ikke den sidste - på jeres dejlige restaurant.
Et brag af en fest!
Som gæst på Ocean Club er min oplevelse yderst positiv - udover, at det var en fantastisk madoplevelse, må jeg også give stor kadeau til personalet! Aldrig nogensinde har jeg oplevet et så smilende, imødekommende og sprudlende hold, som på Ocean Club! Ved bordene,er der rig mulighed kunne nyde den fantastiske udsigt over Nordhavn! Indretningen i samspil med personalets indsats på Ocean Club er virkelig betagende, og vi havde en skøn aften, hvor tjenerne og bartenderne sørgede for, at det blev en aften af høj standard! Tak!
Virkelig dårlig kundeservice !!!
Ocean Club anbefaler at man kontakter dem via hjemmesiden, men de svarer aldrig !!! Ligeså vel som når man ringer og de lover at ringe tilbage - så sker dette ikke !!! Bord bestilt i god tid dvs 3 måneder i forvejen - bliver aflyst 4 dage før restaurantbesøget, jeg modtager kun en Telefonsvarerbesked om at det kan da i hvert fald ikke lade sig gøre, at vi 8 personer får det bord - vi må nøjes med at få en ande onsdag/torsdag eller noget (vi bookede et fredagsbord)?!?!?!!! Virkelig dårlig service og manglende kundepleje til trods for at jeg havde ringet til ocean Club 4 dage op til med en forespørgsel - hvor jeg 4 dage i træk blev lovet at jeg ville blive ringet op af personen med svar på min forespørgsel (?!?!???) dette skete aldrig!!! Jeg vil aldrig anbefale dette sted videre! Hvad angår service er det et ikke eksisterende ord hos ocean Club og i min optik er det en vigtig del af den oplevelse som man betaler dyrt for!
Sublim aften
Tak for en super skøn aften med sublim mad og god behandling. Smukt sted.
UFORSKAMMET FIRMA
Køb ALDRIG en deal til denne restaurant. Der er lig 0 kontakt til restauranten. Vi har i 2 omgange bestilt bord. Svar fra restauranten få dage før vi skulle derhen er, at vi desværre ikke findes i deres system og nu har de et bryllup og kan ikke have andre gæster samtidig. Restauranten har ikke engang henvendt sig til os. Det er os, som har henvendt os for at bekræfte. Det burde vi jo ikke engang have blevet nødt til. Og det er 2. gang nu!!!!!!!!!!!
Det stinker af at de vælger det selskab, som giver flest kroner i kassen.
Jeg håber ikke et eneste af de forskellige Deal selskaber indgår aftaler med denne restaurant i fremtiden. De burde lukkes!
Aflyste booking en uge før, som var lavet et halvt år i forvejen!
Vi havde købt en middag med det hele på Dagens Bedste som gave til vores vennepar, som fejrede kobberbryllup. Jeg bookede et bord et halvt år i forvejen, og det ringede Ocean Club og aflyste med 5 dages varsel med besked om, at de skulle have et bryllupsselskab, og vi kunne få et bord på en torsdag og ikke en weekend. Nu skal vi have besværet med at få pengene retur fra Dagens Bedste, ikke engang det sørger de for. Vi sætter aldrig vores ben det sted!
Super service og fantastisk beliggenhed
Maden var lækker og der var rigeligt af den - og de kunne lave nogle helt fantastiske drinks!
Personalet var meget opmærksomme og imødekommende.
Vi havde en dejligt aften.
Super god mad, fantastisk personale men rigtig rigtig dårlig bookingrutiner.
Det tog os 6 opkald og 3 emails før vi havde en endelig booking på vores deal vi havde købt gennem SAS eurobonus programmet. De ringede ikke tilbage som lovet - på trods af at jeg prøvede at få det hele på plads i min ferie i Italien. De svarede ikke på vores emails. Forbavsende dårligt, når man tænker på hvor mange der bestiller bord på en restaurant.
Da dagen så endelig op randt var det med en knude i maven - var de lige så dårlige til at lave mad som til at tage imod en bestilling til 4 personer? Men heldigvis blev vi mødt af det dejligste personale som var i sprudlende godt humør - rigtig overskudsagtige. Vi fik 5 retter af det mest velsmagende mad jeg længe har fået og rigeligt med rigtig god vin til. På grund af mad, vin og personale får de 4 stjerner, men hvis jeg skulle bedømme restauranten på den måde de kommunikerer med deres kommende kunder, bliver det 0 stjerner!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.