Oceniono na 5 z 5

I Did attend to my best friend's wedding ( Massimo & Line) at this wonderful place and what a day and night it was. Amazing venue with decor and food to awesome service. Big thanks goes to the c... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bedste bryllupsfest i årevis på OC ifølge vores gæster: Vi kan på alle måder varmt anbefale OC til bryllupper, store fester, firmafester, runde fødselsdage, dåb etc etc. WAAAUUUW et team OC -... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en perfekt dag, aften og nat i fede omgivelser med super engageret personale. God mad og vin og ikke mindst dj og cocktails, super bryllupskage, super fotograf og en fest vi og vores g... Zobacz więcej

3,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

bevidst dobbeltbooking, og løgne om konkurs!

Tænk at man kan have så lav moral at man bevidst dobbeltbooker bryllups selskaber. Få dage før den store dag opdigter man en historie om at man er gået konkurs og har mistet sin alkoholbevilling, og rykker hele festen til en cafe i et lukket indkøbscenter. Det er som regel historier som denne man hører om på tv. Desværre oplevede vi det selv da vi var inviteret til bryllup på Ocean Club. Føj siger jeg bare. Jeg håber det får retsligt efterspil. Heldigvis understøtter Dr1´s kontant min udmelding.

9 lutego 2018
Oceniono na 1 z 5

Opdigtede konkurs, dobbeltbookning og løgne!

Da vi havde kenskab til Ocean Club fra tidligere, var vi ikke i tvivl om, at det var der, vi ville holde vores drømmebryllup. Tilbage i August 2016 bookede vi datoen for vores bryllup, som skulle afholdes d. 02.09.2017. Vi blev gjort opmærksom på, at der var rift om datoen, så hvis vi ville booke dagen, skulle det gøres hurtigst muligt. Dernæst fik vi at vide, at hvis man betalte up-front, kunne vi vælge mellem nogle forskellige ting, som var en ”gave” fra dem. Vi valgte en fotograf.
I oktober 2016 var vi til tasting, hvor vi besluttede hvad bryllupsmenuen skulle bestå af.
Hen over efteråret, vinteren og foråret var bryllupsplanlæggeren, samt det øvrige personale på Ocean Club MEGET svære at komme i kontakt med! Hvilket var MEGA fustrende, da der var massere af spørgsmål op til sådan en dag.
I over et år havde vi glædet os til at holde vores drømmebryllup på Ocean Club, men seks dage inden skete det, der bare ikke måtte ske! Nemlig en opringning fra personalet fra Ocean Club om at de var erklæret konkurs og havde mistet deres spiritusbevilling. Samme dag tog vi til et hastemøde på Ocean Club, om hvad der så skulle ske, for alt havde ellers været planlagt ned til mindste deltalje!
De fortalte os at de ville holde den samme fest for os, men bare i et andet lokale, hvilket viste sig at være på en tapasbar i et shopping center eller at vi kunne rykke datoen (hvilket jo er fuldstændig umuligt seks dage før!!).
Den sidste uge op til brylluppet, hvor man ellers skulle gå og hygge sig med at gøre de sidste ting klar til ens store dag, viste sig at blive det værste marridt af en uge!
Vi fik at vide at vores bryllupsplanlæggers tætte familiemedlem var blevet påkørt og lå i koma, så derfor var planlæggeren ikke til at komme i kontakt med eller ville komme til at være der på selv dagen. Men det viste sig så, at det var en STOR LØGN og at bryllupsplanlæggeren havde travlt med at planlægge et andet bryllup, som skulle afholdes den kommende lørdag, altså den dato vi havde booket, for over et år siden, i stedet for at være på hospitalet.
Som nævnt tidligere valgte vi som ”gave” fra Ocean Club en fotograf, som jeg gentagnede gange prøvede at få nummeret på fra Ocean Club, men blev hele tiden fejet af. Så første tre dage før brylluppet kom jeg i kontakt med fotografen, hvilket var så sent at vi ikke kunne nå at have møde med fotografen, som man ellers plejer.
Da vi nåede til torsdag aften (48 timer inden brylluppet), finder vi så ud af, gennem nogle venners venner, at Ocean Club havde lavet en dobbeltbookning og at det er en STOR LØGN med konkurs, trafikuheld og manglede spiritusbevilling! Da vi konfronterede Ocean Club med det, blev det samtlige gange benægtede og at vi kun skulle koncentrere os om vores store dag, som jo ville blive en fantastisk fest, ifølge dem.
Grundet at tapasbaren var et mindre lokale end Ocean Club, måtte vi sidde 24 timer før vores bryllup og lave om på vores bordplan, da vi ikke havde fået bekræftet før det tidspunkt fra personalet, om hvor mange borde der kunne være. Det er ikke lige det man har lyst til at tænke på aftenen før ens store dag!
Da vi nåede til bryllupsfesten, som jo endte på tapasbaren, skulle vi starte med bryllupskage til receptionen, men kagen var MEGET forsinket! Lige inden vi skulle sætte os til bords, fik vi at vide at de vine vi havde bestilt til vores tasting, var blevet skiftet ud. Da gæsterne var begyndt at sætte sig til bords, manglede der nogle stole. Den mad vi fik til bryllupsmiddagen, stemte ikke overens med det vi havde bestilt til tastingen, samt natmaden var også noget helt andet, end det vi var blevet lovet.
Da festen var ovre og vi skulle modtage vores billeder fra fotografen, kunne vi ikke få udleveret vores bryllupsbilleder, da fotografen ikke var blevet betalt af Ocean Club! Dog efter flere uger fik vi vores billeder.

Vores opfordring til alle jer der sidder derude og er i gang med at planlægge bryllup, fødselsdage, fester m.m. – hold jer væk fra Ocean Club!!! De er ikke til at stole på og de er kun ude på at tage folks penge!

6 lutego 2018
Oceniono na 1 z 5

Endnu en historie om dobbeltbooking. Vores bryllup i Juni 2017, endte på en tapasbar i et shoppingcenter!?

Forstil dig at påbegynde planlægning af dit bryllup i august måned.. Du finder den fedeste location, besøger folkene derude og bliver kun endnu mere begejstret..
Lyder fantastisk ikke?
Datoen du gerne vil have (i Juni måned) er ledig, så du booker med det samme, og betaler også næsten hele beløbet med det samme, for hvis man gør det får man nemlig en lille VIP kontant rabat og et gratis produkt ud fra deres frynsegode menu (Vi valgte fyrværkeri show)
I januar måned skal resten af festen betales, og det gør du også gladeligt.. Nu kommer din store dag tættere og tættere på, og du har betalt dig fra at nogen har lovet at de kan sørge for alt for dig, så du skal bare glæde dig..

Den knap så fantastiske del af historien starter så nu.. For nu får du lige pludselig svært ved at få fat i nogen på oceanclub, når du gerne vil vide hvornår vi skal igang med den egentlige planlægning..
Efter en del frem og tilbage får vi endelig aftalt en dato for menu, vin og kagetasting, i marts måned. Lækker mad, lækker vin, ingen kage (For den havde de ikke fået leveret?)
I april måned rykker vi flere gange for manglende kagetasting og en ny aftale så vi kan få flere detaljer på plads, men først den 1 maj får vi svar at vi kan komme efterfølgende dag kl 13.30. Med så kort varsel har vi desværre ikke mulighed for at ændre på vores arbejdstider, så vi får istedet en aftale i hus i følgende weekend.
Da vi kommer er kagen dog stadig ikke ankommet, og da vi har fået planlagt de sidste detaljer og kagen stadig ikke er kommet, tager vi igen hjem uden at have fået styr på bryllupskagen.
Næste aftale bliver den 14 maj, hvor bryllupsplanlægger nu har lovet at aflevere kagen på vores hjemmeadresse. Hun dukker dog aldrig op.
Næste aftale - den 19 maj, vi bliver igen brændt af.
Vi får en ny aftale i hus et par dage senere, og endelig, 3 uger før brylluppet fik vi også styr på kagen.

OG SÅ GIK DET HELT GALT..
Tirsdag aften, altså 4 dage før vores bryllup(!) bliver vi ringet op af en medarbejder fra OceanClub (som vi forøvrigt aldrig forinden havde haft kontakt med) som beklageligvis må fortælle os at vi ikke kan få vores bryllup på Ocean Club på lørdag, fordi de desværre har lavet en dobbeltbooking, og der derfor skal være en anden fest for 130 mennesker. Vi bliver fortalt at oceanclub allerede har kontaktet deres advokat for at høre hvordan de skal forholde sig, og da den anden fest har betalt først, har de krav på stedet. (Beviser herfor er vi efterfølgende blevet lovet flere gange, men det fik vi aldrig at se!)
Vi kan evt rykke vores fest til om søndagen (RIGHT!!) eller finde en anden dato (?!)
Onsdag formiddag bruges på at kime bryllupsplanlægger og alle andre numre vi har på oceanclub ned, men først over middag får vi kontakt til bryllupsplanlægger..
Oceanclub arbejder på at finde en ny location til vores bryllup, og fortæller bla. om et fedt sted i Hellerup de skal ud og kigge på. De beder os om at afsætte følgende dag til at også vi kan komme ud og se det.
Vi får tilsendt adressen.. Som er adressen til et shoppingcenter.

Vi kan på ingen måde se hvordan Tapas-baren i indkøbscenteret skal leve op til vores forventninger og komme til at ligne det bryllup vi har brugt det sidste år på at planlægge, men vi føler os nødsaget til at acceptere alligevel, for hvem kan arrangere noget nyt på to dage? (Vi havde altså gæster der allerede var fløjet ind, fra udlandet)

På selve dagen var der en masse små-fejl og mangler.. Bordene blev først dækket efter ankomst imens vi fik drinks og kage på terrassen. Bordkortene var lavet af A4 papir der var revet itu og skrevet på, og fløj rundt på bordene. Kaffe og avec blev aldrig serveret.
Fyrværkeri-show bestod af mini-fontæner der stod på bordene på terrassen.
Manden med saxofonen kom for sent.
Drinksene (som vi ellers havde snakket utrolig varmt om til vores gæster) smagte af.. forkert! (Og cocktail kortet var betydeligt mindre og knap så eksotisk og tiltalende som det oprindelige på oceanclub)
Dørene til terrassen skulle pludselig holdes lukket, så der blev uudholdeligt varmt indenfor, og festen derfor blev splittet da mange gæster var nød til at gå udenfor flere gange.
Maden var ikke den samme som vi havde aftalt, eftersom det var andre kokke der skulle lave den.
Omkring kl 2.30 skulle vi diskutere med tjenere der var igang med at rydde op og lukke ned, på trods af aftale om fest til kl 5. -Bryllupsplanlægger overtog dog diskussionen og festen kunne efterfølgende fortsætte.

En ting havde været en ‘menneskelig fejl’ der førte til vores uheldige situation, men da vi efterfølgende erfarer at lignende er sket på ihvertfald 2 datoer efterfølgende, dog med andre ‘undskyldninger’ har vi meget svært ved at forestille os at det bare er et uheld.. Vi er blevet snydt på det groveste, og vil gerne sørge for at andre ikke handler med oceanclub fremover, uden at være oplyst om hvilken risiko man tager.

5 lutego 2018
Oceniono na 2 z 5

Lidt blandet oplevelse

Lidt blandet oplevelse. I forbindelse med vores bryllup i sommeren 2017, ledte vi efter et godt sted til festen. Vi besøgte bl.a. Ocean Club ca. 1 år før og aftalte en prøvemiddag, da vi kunne lide stedet. Første aftale, der var nogle dage efter mødet, blev aflyst pga. deres sygdom. Næste møde blev aftalt og afholdt ugen efter. Maden og vinen smagte dejligt, og festarrangøren var meget rar og opmærksom.

Det startede positivt, men vi bookede dem ikke. Det, der primært afholdte os fra at booke stedet, var deres betalingsvilkår. Enten skulle vi betale hele festen her og nu, og få en rabat på ca. 7% eller betale ca. 50% straks, ca. 20% et halvt år før brylluppet og resten 1 måned før brylluppet. Deres begrundelse var, at de havde udgifter til festen, men de skulle vel næppe købe mad, vin, tjenere, musik mm. så mange måneder før. Ingen andre feststeder, som vi undersøgte i forbindelse med brylluppet, skulle have i nærheden af så mange penge så lang tid før. De fleste steder ville have noget i retning af 5.000 kr. i depositum og resten en uges tid omkring bryllupsdagen. Vi kunne lide stedet, men vi havde en underlig fornemmelse mht. betalingen, og vi var derfor ikke trygge ved at lægge så mange penge forud i hænderne på dem, hvilket vist var meget godt, at vi ikke gjorde med de negative anbefalinger. Vi valgte et andet sted til festen, hvor alt bare fungerede godt og vi havde et dejligt bryllup.

4 lutego 2018

Endnu en opdigtet KONKURS og den største LØGNHISTORIE

Endnu en opdigtet konkurs og den største løgnhistorie i nyere tid ved datter og svigersøns bryllup d. 02-09-2017.

Søndag d 27 august bliver jeg ringet op af Ocean Club og bliver kaldt ind til hastemøde vedr brylluppet d 2/9 da de grundet konkurs må flytte festen til andet sted. Total rystet drager vi (forældre ) samt det kommende brudepar med lynets hast til Ocean Club hvor vi får afvide at de er gået konkurs, d.v.s. ham der åbenbart havde købt stedet var stukket af til Thailand, ja var gået under jorden så de kunne ikke have fester af nogen art da deres spiritusbevilling var lukket ned.
Vi undrede os over at når sådan noget indtræffer at skat og told så ikke plombere døren og jeg spurgte om de nu var sikre på at de ikke havde lavet en dobbeltbooking da vi faktisk havde hørt kort forinden at et andet par ( som vi nu er i kontakt med ) var ude for, men nej nej det handlede det ikke om og de var selv frygtelig kede af situationen så det de kunne gøre var og flytte festen til Tuborg Havn.
Vi kørte så derned, må sige vi var så rystet og chokerede allesammen og tænkte det her er kun noget der sker på film.
En café i et indkøbscenter, slet ikke de rammer som man havde set frem til 1 år forinden og sågar betalt up front som udløste en fotograf i 3 timer, som brudeparret så tillige med først kommer i kontakt med 3 dage før brylluppet da de ikke kunne få hans nr udleveret.

Vi kunne vælge mellem pest og kolera så der var ingen anden mulighed og holde fast på caféen i Tuborg Havn.

Torsdagen før brylluppet bliver brudeparret ringet op af en af deres gæster som spørger om det ikke er Ocean Club i Nordhavnen de skulle til bryllup til, da de havde hørt at der var noget af deres familie der også skulle til bryllup på Ocean Club d 2/9, så der blev vi bekendt med at de havde lavet en dobbeltbooking.
Kom efter brylluppet i kontakt med brudeparret der holdt deres bryllup på Ocean Club og årsagen til at vi blev flyttet var at vi var mindre antal end dem og de havde så ikke kunne være på caféen. Vi bookede brylluppet august 2016 og det andet par i januar 2017 så må sige at de sidder og jonglere med hvordan de kan få så mange penge som muligt i kassen og skider på hvordan de såre og træder på følelser og store forventninger som der er i og lægge planer for en så stor dag som et bryllup nu er.

Bryllups planner var heller ikke til og komme i kontakt med selvom vi nærmerede os brylluppet ( jo 3 dage før ) mega useriøst og rystende.

Brudeparret var til tasting for at vælge ud hvad de ville have og der var flere ting som ikke stemte overens med det der blev serveret. Der blev også lige nævnt 5 min før vi gik til bords at vinen var blevet opgraderet til .....Brudeparret havde valgt den de nu havde smagt til tasting fordi de ku lide den så, om det var en opgradering eller nedgradering ved vi ikke men bare ikke iorden at de ska lave om på det.
Hvad skal man så med en tasting ?

Efter brylluppet har der været mange mange mail’s ml mig og Ocean Club da vi ønskede og få refunderet nogle penge da vi langt fra har fået den vare som der blev betalt for.
De accepterede et beløb som skulle betales senest 15 november 2017 ( og det var en kamp uden lige og bare nå til mødet som var midt september ) og de fik 2 mdr fra mødet til pengene skulle udbetales som så yderligere blev en kamp. Først blev noget udbetalt, derefter lidt mere og nu hvor der stadig mangler et klæggeligt beløb er, telefoner, mail totalt lukket ned.
Ja jeg kunne blive ved med og skrive men et råd er sikkert :

HOLD jer LANGT væk fra Ocean Club, de er kolde overfor hvordan de behandler folk, har ikke respekt for det som man ser frem til på en sådan dag, det handler kun om og få penge i kassen og så flytter de deres kunder rundt efter hvor mange der nu ka være her og i Tuborg Havn som de åbenbart har et samarbejde med. Det er mafia agtigt og så usmageligt så der ikke findes ord for det.

Vi har billeder fra stedet hvor vi skulle ha holdt brylluppet og kan se det par som var heldige og kunne været på Ocean Club ( dem er vi også i kontakt med, de fik heller ikke den fest’s indhold som de havde betalt for.
Ligeledes har vi billeder på tastings menùen og det vi fik, som ikke var det vi skulle ha haft.

Så hallo derude, PAS PÅ, hold jer væk fra Ocean Club

29 stycznia 2018
Oceniono na 1 z 5

Løj om konkurs og snød os efter dobbeltbooking af bryllup

OCEAN CLUB SNØD OS, LØJ OM AT DE VAR GÅET KONKURS OG TVANG OS TIL AT FLYTTE VORES BRYLLUP TIL EN CAFÉ I ET INDKØBSCENTER 72 TIMER FØR BRYLLUPPET!

Min hustru og jeg skulle holde bryllupsfest i d.16/9- 2017. Valget faldt på Ocean Club, grundet hvordan stedet så ud, og de rammer de synes at kunne skabe for os på vores store dag. Vi var til rundvisning i december 2016, og vi fik her at vide at der ikke var mange datoer tilbage i 2017. Den 16/9 var ledig og denne bookede vi. Vi skulle naturligvis indbetale alle pengene hurtigst muligt for at sikre os datoen.

Denne anmeldelse kunne sagtens handle om hvordan Ocean Club allerede fra første mail og personligt møde, lover guld og grønne skove og fortæller om alt det de kan og hvordan de kan skabe den bedste bryllupsfest for en – for så derefter, når pengene er indbetalt:

-Konsekvent ignorere en i over 7 måneder.
-Ikke vende retur på noget som helst i forbindelse med planlægning af bryllupsfest.
-Ikke overholde nogle former for aftaler, heller ikke menu tastning, skønt der her var under 2 måneder til brylluppet.
-Ikke et eneste opkald eller svar fra den person der efter sigende skulle være vores bryllupsplanlægger. Jeg gentager - Ikke et eneste opkald eller mail.
-Ikke have styr på noget som helst i forbindelse med brylluppet. Vi har på intet tidspunkt kunne glæde os til arrangementet fordi Ocean Club ikke har kunnet vende tilbage med bekræftelser eller status på noget som helst.
-Jeg kunne blive ved, men ord kan simpelthen ikke beskrive hvor useriøse og respektløse Ocean Club har været over for os, gennem hele dette forløb.

Jeg vælger i stedet at fokusere anmeldelsen på det faktum at Ocean Club fra dag 1 har haft et andet bryllup booket den 16/9 2017, dvs. samme dag som vores. Dette arrangement har vi erfaret blev booket allerede 2 måneder før vores.

Dette resulterer I at bestyreren for Ocean Club ringer til os 3 dage før vores bryllup, og fortæller en fuldstændigt opdigtet løgnehistorie om at Ocean Club er gået konkurs og er blevet overtaget af en ny ejer, der ”allernådigst” stadig gerne vil gennemføre vores bryllup. Det kan dog ikke være på Ocean Club, da dette skal renoveres.

Efter et personligt møde med bestyreren, den ”nye ejer” og vores bryllupsplanlægger, bliver vi henvist til en tapascafé i et indkøbscenter ved Tuborg Havn, som de tilfældigvis kunne booke til os. Ocean Club tog os hermed som gidsler, 3 dage før vores bryllup og gav os den forklaring at det var det eneste de kunne gøre for os. Vi havde derfor intet andet valg end at acceptere deres ”generøse” tilbud. Vi bad naturligvis om dokumentation for deres konkurs. Dette lovede Ocean Club naturligvis at fremsende, men dette er selvfølgelig ikke sket. Heller ikke efter at vi gentagne gange har rykket dem. Vi kan nu konstatere efter at have researchet, at Ocean Club ikke er gået konkurs. I hvert fald ikke i år. Vi er simpelthen blevet snydt og bedraget, og Ocean Club har fra starten haft planer om at sikre sig at beholde vores indbetalte penge, frem for at give os muligheden for at få pengene retur og give os muligheden for at booke brylluppet et andet sted.

De har opdigtet en historie om konkurs og renovering, og tvunget os til at acceptere at flytte vores bryllup til at andet sted, som er langt under den standard vi har betalt for. Og et sted som vi aldrig nogensinde selv havde valgt. På Tapascaféen var brylluppet noget nær katastofalt. Der var ingen der havde fået detaljerne fra Ocean Club om hvad vi ønskede, og følgende er bare få ting ud af alle de mangler der var:

-Der var ingen cocktailbar, og vi fik en helt anden vin til maden end aftalt, og af ringere kvalitet.
-Flere gæster manglede alt fra stole ved bordet til gafler og flere fik ingen dessert.
-Vi sad ved i et indkøbscenter, hvor det eneste der skærmede os fra de andre butikker og kunder, var et gitter der var blevet kørt ned.
-Helt op til 10 dage før brylluppet hev de ekstra 10.000kr ud af os for bil og musik, selvom de allerede her vidste at vores bryllup ikke ville blive til noget på Ocean Club. De fortsatte blot med at handle i ond tro og lyve for os.

På selve dagen skulle vores wedding planner være til stede under hele arrangementet og festen, for at sikre at der var styr på det hele. Vi blev informeret om at hun var blevet ”for syg” på selve bryllupsdagen og var nødt til at tage hjem før brylluppet startede. Hvad vi så senere kan erfare er at hun rent faktisk skulle afsted til det andet bryllup de holdte på Ocean Club den 16/9, hvor de havde fortalt os at de var gået konkurs og Ocean Club var ved at blive renoveret. Vores bryllupsfest var fyldt med fejl og mangler hele dagen. Dette kan vi nu se en naturlig forklaring på, da alt Ocean Club personale (Bartendere, Tjenere, DJ osv.) var på Ocean Club til det andet bryllup. Vi blev blot spist af med en lappeløsning bestående af hvad man lige kunne skaffe. Vi fik stort set intet af det der var aftalt med Ocean Club.

Vi har naturligvis taget kontakt til Ocean Club og gjort dem opmærksomme på, at vi er klar over hvad der er foregået, og har gjort vores krav på erstatning gældende. Men igen vælger Ocean Club blot at ignorere os.

Sagen kører nu hos det respektive ankenævn.

Tænk at Ocean Club er villige til at udsætte andre mennesker for det vi har været igennem her.

Jeg kan ikke understrege dette nok. Hold jer for guds skyld LANGT væk fra Ocean Club.

18 grudnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Minus stjerne hvis man kunne

Jeg ville ønske jeg kunne give mere end en stjerne. Fordi 1. Håndsindtryk er Fantastisk og omgivelserne lige så. Men de har desværre lavet en fejl og dobbelt booket den dag vi skulle holde bryllup. Og hvad jeg har hørt fra mange andre er det ikke første gang. De har hele tiden været svære at få fat i og dårlig kommunikation hele vejen igennem. Øv

28 listopada 2017
Oceniono na 5 z 5

Et bryllup ud over det sædvanlige på Ocean …

Vi var inviteret til et fantastisk bryllup på Ocean Club d.16. september. Pragtfulde omgivelser, lækker mad og vine samt et personale helt i top.
Personalets teamwork, arrangement og posivtive indlevelse - lige fra tjenere til bartendere og DJ akkopangeret af trommeslager og saxofonist, er SJÆLDEN set.
Der blev også affyret konfetti og andre lysende indspark. Det var SÅ flot og festligt.
Takket være dem alle, husker vi nu et fantastisk bryllup med service, fest og venlighed ud over det sædvanlige. Glæder os allerede til en dag at vende tilbage til dette skønne sted.

30 września 2017
Oceniono na 4 z 5

GREAT location - 50th birthday

GREAT location, Best party place in town. Perfect place for dinner, dance & seaview. Having said that the main dish was very disappointing (as the meat was simply not good unlike when we had the tasting dinner). On top you have to have nerves as the party owner as planning of details (menu etc) was only done the week up till the party. Besidde Sebastian and Simone were Great hosts. Great service and we Thank Them for a wonderfull evening. We Highly recommend ocean club as the venue for any party.

2 maja 2017
Oceniono na 5 z 5

Oceanclub er bestemt et besøg værd😊

Jeg ser frem til at nyde endnu en dejlig aften på Oceanclub, med lækkert mad, god betjening og ikke mindst fantastisk atmosfære i godt selskab. Jeg ser frem til fredag d.17 februar hvor vi er så heldige at få lov til at bruge vores værdibevis, trods det at det er udløbet😊
Mvh. Dennis

27 stycznia 2017

Glæder mig...

Jeg glæder mig endnu engang utrolig meget til at skulle ind og spise/drikke hos jer snarest.
1000 tak fordi vi stadigvæk kan benytte vores værdibevis hos jer, trods datoen er overskredet.
Mvh. Rikke

27 stycznia 2017
Oceniono na 3 z 5

Bryllupsfest!

Vi holdte bryllup på Ocean d. 17 September sidste år og det var virkelig en fantastisk fest! Vi havde det virkelig godt sammen med alle gæsterne og OC kan helt sikkert starte en fest!

Vi siger tak til hele holdet og vil se tilbage på et skønt bryllup og en kanon fest med et stort smil!

Er du til fest og farver, så er Ocean Club stedet

19 stycznia 2017

Mega fedt sted

Jeg har spist rigtig mange gange der inde, lækre mad, god stemning og top service.
I lørdag arrangeret jeg en fest på Ocean Club, og jeg er den slags kunde som ikke bliver nemt tilfredse, er meget perfektionist og alt skal være lige som jeg ønsker.
De leveret 100 procent efter mine forventninger.
Tak Ocean Club.

18 stycznia 2017

LA eller Sundkrogsvej?

Kære OC.
Tak for en bryllupsfest af de helt store, og for en oplevelse, der stadig sidder i kroppen 4 måneder efter. Vi blev undervejs i tvivl om, hvorvidt vi var til fest i Los Angeles - eller "bare" på Sundkrogsvej.
Fedt sted, super dedikeret personale og lækker mad. Meget anbefalelsesværdigt!

Thomas Fabricius

12 stycznia 2017

Bryllup udenfor OC lokaler

Vi havde booket de mest fantastiske lokaler i Blistrup, men manglede teamet der kunne hæve barren til vores bryllup. Miek, Simone og Sebastian kom i spil og med deres vanvittige begejstring og entusiasme blev rammerne sat til vores bryllup 1. Okt 2016.
Vi var spændte og OC var spændte, men alt og mere til spillede. De leverede en service der var uovertruffen, flyttede hele OC stemningen til landet og ikke mindst tog de over på nogle opgaver vi ikke havde set kom. De var på forkant med vejr, flammeshow, musikere, bongotrommer og ikke mindst den musik vi godt kunne lide. De leverede varen og vi har 84 bryllupsgæster der siger det var et af de bedste bryllupper de havde været til. Vi kan kun anbefale " havklubben" på det varmeste. Det var vores drøm der gik i opfyldelse. Stor tak til Simone, Meik, Sebastian, Emil og resten af teamet.
Steen og Mette Gl. Holte

28 października 2016

Bryllup på OC

Fantastisk Bryllupsfest, tak til Simone og Meik, det var lige netop hvad vi ønskede, maden, vin og ikke mindst stemningen og energien på OC medførte at dette blev et Bryllup og en FEST, TAK

17 października 2016
Oceniono na 5 z 5

OC helt OUTSTANDING til vores bryllup :-)

Bedste bryllupsfest i årevis på OC ifølge vores gæster:

WAAAUUUW et team OC - medejer Meik, bryllupsplanlægger Simone og barchef Sebastian har sat sammen.
Alle med smil på læben, glimt i øjet, godt humør, blændende service, fremragende mad, drikke og drinks/cocktail, superfed musik som passer spot on til anledningen og os mennesker/gæster som fejres.
Endda fyrværkeri, saxofonist live og Bongo tromme spiller live plus DJ samtidig som SURPRISE. Supercool omgivelser med OC på pæle i vandet, Vista de mar, terrasse, Ibiza-like, Miami -like.
OCEAN CLUB - WE SALUTE YOU✨✨✨🍾🎊💒💍👰🏼🍾🎉😘❤️🙏🏻☀️
Og næste gang vi skal holde noget stort igen blir det helt klart OC👍🏻👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻👌🏻

13 września 2016
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej