Oceniono na 5 z 5

God service Hurtig ekspedition De holder hvad de lover Fik de første kr 930,- første dag resten stod på min konto 3 dage efter Helt igennem en god oplevelse Hilsen Henrik

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjælpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Sikken en service. Udfyldte en simpel formular på nettet. Blev hurtigt ringet om af en sød og venlig mand, hvorefter afhentningen blev aftalt. Meget behagelig oplevelse. Bilen blev afhentet på afta... Zobacz więcej

1. Złomowanie samochodów

Napisane przez firmę

Nyborg Autoophug er en organisation af miljøgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug får du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen på din adresse. Vælger du selv at komme ned med den får du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse på skrot

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Virkelig god service

Nyborg autoophug har lige været forbi mig i Munkebo for at afhente min gammen partner.

Alt i alt en virkelig god oplevelse, Muddi hjalp mig med at udfylde skrotningsgodgørelse på borger.dk
Pladerne blev afmeldt med det samme, og de penge som sku sendes fra ham blev sendt straks med det samme..

Så alt i alt god service anbefaler Nyborg Autoophug til andre.

Ole.

25 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service hos Nyborg Autoophug.

Jeg har lige sendt endnu en bil til skrot ved Nyborg Autoophug og endnu engang fået den mest fantastiske service.
Muddi selv hentede bilen her til aften og første del af skrotningspræmien blev straks sat ind på min konto.
Muddi er utrolig behagelig og høflig og giver alle de oplysninger der skal til, så man er tryg ved at benytte dem.
Jeg vender helt sikkert tilbage til ham, når jeg skal skrotte en bil igen.

14 listopada 2024

Varmeste anbefalinger

Jeg har fået skrotte 2 biler hos Nyborg autoophug og det har været en rigtig god oplevelse begge gange. Sød og hjælpsom, bedste service og jeg har følt mig meget tryk.
Så her er mine varmeste anbefalinger 😊

12 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde sidste uge en meget positiv…

Jeg havde sidste uge en meget positiv oplevelse med Nyborg Autoophug. Jeg skulle pludselig skrotte bil med få dages varsel.
Jeg fik god og venlig hjælp og vejledning lige fra start.
Alt omkring afhentning, betaling og afmelding af bil fik jeg hjælp til, og betaling gik hurtigt. Jeg havde ikke troet, det kunne være så nemt.

6 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Endnu en professionel og god afhentning…

Endnu en professionel og god afhentning af skrot bil hos os i Ullerslev og hyggelig snak med Muddi. Vi har efterhånden skrottet bil hos Nybolig Autogenbrug en hel del gange og det går glat og problemfrit hver gang. Fem stjerner herfra vh. Martin og Dorthe

28 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Klar og solid anbefaling herfra!

Klar og solid anbefaling herfra!
Virkelig god kommunikation, skidegod service og var på pletten til tiden. God hjælp med at få fyldt formularer ud på borger.dk.
Ingen slinger i valsen på noget tidspunkt 😊

22 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Virkelig god kommunikation med…

Virkelig god kommunikation med kundeservice, virkelig god til at hjælpe på adressen i forhold til at udfylde skrotning på borger.dk.

Virkelig smilende mand, god service og virkelig god humor.
Anbefaler Nyborg autoophug.
Tak for at afhente min bil.

7 września 2024
Oceniono na 5 z 5

God og tydelig forklaring på processen…

God og tydelig forklaring på processen blev min bil af hentet. Muddi kørte ikke før alt var forklaret mht afmelding. Penge overført med det samme.
Tydeligt at Muddi går op i god kundeservice og brænder for sit job
Kontakter gerne Nyborgautoophug en anden gang.

30 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Hvem havde troet, at skrotning af en bil kunne være en fantastisk oplevelse?

🚖 Er bilen klar til skrot
☎️ Så ring til Muddi
♻️ Nyborg Autoophug
🔥 Dem er der fut i

I dag har Muddi hentet vores gamle trofaste "Det Hvide Lyn", efter den har tjent os vel gennem næsten 13 år.

Muddi gav sig god tid, havde smil på læben og tog endda et par billeder af mig sammen med vores gamle trofaste følgesvend.

Vi kommer helt sikker til at bruge Nyborg Autoophug igen, når vi om forhåbentlig lang tid skal skrotte "Det Hvide Lyn 2".

Jeg håber, at du nød Jolly'erne :)

2 sierpnia 2024

Fantastisk sted

Fantastisk sted, hurtig afregning super betjening, og så kunne jeg lige købe et par reservedele jeg manglede 😊 så stor tak herfra 🤩

12 lipca 2024

Fantastisk oplevelse!

Altså jeg kan virkelig ikke huske hvornår jeg sidst har fået så FANTASTISK en betjening 🤔 Kundeservice, tålmodighed og de sørgede for ALT bare faldt i hak med det samme inkl alt det praktiske! De varmeste anbefalinger herfra 👍

24 czerwca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej