God service Hurtig ekspedition De holder hvad de lover Fik de første kr 930,- første dag resten stod på min konto 3 dage efter Helt igennem en god oplevelse Hilsen Henrik
Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... Zobacz więcej
De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjælpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sikken en service. Udfyldte en simpel formular på nettet. Blev hurtigt ringet om af en sød og venlig mand, hvorefter afhentningen blev aftalt. Meget behagelig oplevelse. Bilen blev afhentet på afta... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Nyborg Autoophug er en organisation af miljøgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug får du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen på din adresse. Vælger du selv at komme ned med den får du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse på skrot
Falstervej 23, 5800, Nyborg, Dania
- kontakt@nyborgautoophug.dk
- nyborg-autoophug.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Altid punktlige og overholder alle…
Altid punktlige og overholder alle aftaler
En aftale der blev overholdt
Skulle af med min gl. Bil
Gerne hurtigst muligt. Efter en snak fredag middag, aftale vi afhentning samme aften.
De ringede 30 min før ankomst. Alt forløb perfekt.
Vh.claus J
Nemt, behjælpelig og ordenlig!
Virkelig professionel og god oplevelse i form af hurtig afhentning, hjælp til at udfylde skrotningsformular ved afhentning, god humor og virkelig venlig omgangstone!
Indehaveren, som afhentede bilen, var informativ, hjælpsom og tryghedsskabende. Så selvom det var følelsesladet at skille mig af med bilen var det en super god oplevelse! Nemt, grundig men effektivt og tingene er i orden!
Kan varmt anbefale Nyborg Autoophug .
Kan varmt anbefale Nyborg Autoophug .
Afhentede min bil som aftalt.
Meget professionelt helt igennem.
Det har været et godt arbejd
Det har været et godt arbejd. Bilen havde holdt i 4 år. Jeg vil takke Ibrahim for den fine og behagelig oplevelse. Klart anbefale til andre.
5 stjerner til Ibrahim
Venlig, og smilende Ibrahim. hjælpsom med at udfylde formular og udbetale penge. Tak til chaufføren Ibrahim for en fantastisk oplevelse. 5 stjerner til ham. Anbefaler til andre
Tak for god service til Ibrahim for…
Tak for god service til Ibrahim for afhentning af bil. Behagelig oplevelse. Anbefaler til andre
Alt gik nemt og hurtigt og pengene fra…
Alt gik nemt og hurtigt og pengene fra jer var på kontoen inden for få minutter.💪
Nemt at komme af med den gamle bil
En virkelig venlig og hjælpsom mand har hentet vores gamle bil. Han hjalp med at søge skrotningsgodtgørelse, så det tog kun et øjeblik, og de penge, vi skulle have direkte fra firmaet gik ind på vores konto med det samme.
Fungerer fint
Så kom jeg af med mit bilvrag. Hurtigt og effektivt, rigtig god service. Og pengene er for længst gået ind på min konto.
Super god service
Super god service. Bilen afhentet ifølge aftale af venlig og imødekommende ophugger. Skrotpræmie overført ved straksoverførsel med det samme. Er fuldt ud tilfreds. Mine bedste anbefalinger.
Hurtig betjening
Hurtig betjening, anbefaler til andre. Smilende og imødekommende Muddi og Ibrahim der har afhentet min gamle bil.
Strålende service
Nyborg Autoophug er en sand redningsmand! Jeg havde brug for et armlæn til min Skoda Fabia, og de leverede ikke kun varen inden for 2 timer, men de monterede det også i min bil på rekordtid! Jeg var imponeret over deres hurtige og effektive service. Tak for en problemfri oplevelse, Nyborg Autoophug!
Jeg har søgt en speciel reservedel til…
Jeg har søgt en speciel reservedel til min bil, som har været svært at finde. Ibrahim har søgt og fundet den rigtig reservedel til mig selvom de ikke havde den på lager. Super stort hjælp fra Ibrahim og jeg vil helt klart anbefale alle til at besøge ophugget og især Ibrahim hvis man står og mangler den rigtig reservedel. Jeg vil helt klart komme igen. Tak til Ibrahim som er smilende og hjælpsom. Og super god service.
Dejlig behagelig og hjælpsom gut der…
Dejlig behagelig og hjælpsom gut der kom og havde helt fint tid til at hjælpe mig 😊👍
God service flinke folk at have medat…
God service flinke folk at have medat gøre.
Anbefaler gerne stedet til andre der skal skrotte sin bil.
Super god oplevelse da vores gamle Kia…
Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn.
Nemt at bestille afhentning.
To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i løbet af 10 minuter.
Allerede samme dag havde de indsat pengene på min konto.
Fem store stjerner herfra, og kan helt klart anbefale at bruge Nyborg Autoophug.
Tak for hjælpen.
Nem og smertefri afhentning
Nem og smertefri afhentning. Vil stærkt anbefale Nyborg Autoophug til andre. 5 stjerner herfra
Super service. bilen punkterede på broen ved Knudshoved, hvorved jeg vurderede at nu skulle bilen skrottes Nyborg autoophug blev kontaktet for at høre om de kunne tage bilen til skrot og afhente den, hvilke de sagde ja til og ca. 2½ time efter var bilen afhentet.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Hurtig og tryg behandling og super venligt personale. Kan varmt anbefale.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.