Oceniono na 5 z 5

God service Hurtig ekspedition De holder hvad de lover Fik de første kr 930,- første dag resten stod på min konto 3 dage efter Helt igennem en god oplevelse Hilsen Henrik

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjælpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Sikken en service. Udfyldte en simpel formular på nettet. Blev hurtigt ringet om af en sød og venlig mand, hvorefter afhentningen blev aftalt. Meget behagelig oplevelse. Bilen blev afhentet på afta... Zobacz więcej

1. Złomowanie samochodów

Napisane przez firmę

Nyborg Autoophug er en organisation af miljøgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug får du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen på din adresse. Vælger du selv at komme ned med den får du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse på skrot

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Fantastik oplevelse

Har fået hentet min skrotnil, på den nemmeste måde, fik hjælp til det hele god oplevelse og venlig betjening varm anbefaling herfra.

21 marca 2025

Simpelthen en super service

Det var simpelthen en super service, og hele processen med at få bilen afmeldt var ovre med få klik, fordi de bare kan deres kram!
Afskeden med bilen var en behagelig oplevelse.
Tak for det!
Jeg vil varmt anbefale jer til andre, som på et eller andet tidspunkt må få brug for samme hjælp.
- Hoang

19 lutego 2025

Uden tvivl 5 stjerner!!

Dette tror jeg faktisk er min første Trustpilot anmeldelse nogensinde, men bliver simpelthen nød til at give den nemmeste 5 stjernet anmeldelse jeg kan give, nu har jeg været så uheldig med mine biler at jeg har skulle bruge dette firma 2 gange på 1 år.

Ja det er en træls situation at stå i, men med Nyborg Autoophug kan skrotningen ikke være nemmere! inden bilen overhovedet var væk fra min plads stod de første 1300,- allerede på min konto. De resterende 2200,- kommer fra det offentlige om et par hverdage (også forklaret fra dem)

Det er den nemmeste måde overhovedet at skrotte sin bil, og de er de rareste mennesker at skrive eller snakke med, kan kun anbefale ALLE der skal have skrottet sin bil at vælge Nyborg Autoophug uden tvivl nemmeste 5 stjerner der kan gives! 🙏

18 lutego 2025

5 stjerner er ikke nok!

Folkene bag Nyborg Autoophug fortjener langt mere! Sikke en gennemført virksomhed der er stablet på benene her!
Yousef, my man! Tak for en vanvittig service og ekspertise!

Som vi blev enige om “folk skal ku’ deres sh*t” og det kan du! Tusinde tak for din tid, venlighed og ikke mindst helt fantastisk måde at ‘smile i telefonen’. Klasse tirsdag at slutte af!

Du fik ros i telefonen og skal du bestemt have endnu en gang! Virksomheden kan være mere end stolte at have dig!

Vi ses næste gang jeg kommer forbi Nyborg!

11 lutego 2025

Super god service

Super god service! Meget professionelt og ordentligt. Vi fik bil afhentet, det gik hurtigt og nemt, og man var ikke i tvivl om noget.
Super imødekommende og venlig ejer, Muddi.
5 store stjerner herfra.

22 stycznia 2025

Venlig og imødekommende personale

Venlig og imødekommende personale:
Da min bil skulle skrottes, guidede Ibrahim mig stille og roligt gennem hele processen. Det tog kun omkring 5 min. og så var alt klaret.

Jeg kan varmt anbefale Nyborg Autoophug.

17 stycznia 2025

God service.

Virkelige venlige mennesker og meget hjælpsom med hele processen de brugte tid på at gå mig igennem processen på borger og hvordan forløbet ville gå. God service hele vejen rundt.

15 stycznia 2025

Fantastisk service

Fantastisk service!
Ringede inden jul og skulle have hentet min bil til skrot.
Jeg fik af vide de kan komme her d. 6 januar. I dag (lørdag d. 4 januar) blev jeg ringet op, for så kunne jeg blive vejledt i at udfylde blanketten via borger.dk, hvilket allerede var blevet gjort, men syntes det er fantastisk at blive ringet op en lørdag, og få tilbudt hjælp. Derefter blev pengene overført og de var med det samme på kontoen. Super god service, venlig og hyggelig samtale. Kan varmt anbefales.

4 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan på det varmeste anbefale denne…

Jeg kan på det varmeste anbefale denne mekaniker! De har leveret en fantastisk service, og hele processen har været nem og hurtig. Kundeservicen har været i top, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem.

20 grudnia 2024

SÅDAN skal det gøres.

Har lige i dag fået afhentet en bil af Muddi, det var en oplevelse af de bedre, han er utrolig professionel og meget behagelig at handle med, helt klart anbefalelsesværdigt, vil til en hver tid benytte mig af ham og hans team igen.

12 grudnia 2024

Kanon god service

Kanon god service. De var rigtig gode til at hjælpe med hele processen, og guide mig igennem det. Pengene blev overført til ens konto med det samme. Så en super god oplevelse, og en rigtig god service af især Muddi.

12 grudnia 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej