Fantastisk service, super professionelt arbejde og helt igennem dejlig person. Fik emaljeret gammel støbejernshåndvask af Blake. Resultatet var mere end hvad vi havde håbet på. Nu kan den gamle vask k... Zobacz więcej
Jeg har lige fået ny-emaljeret mit gamle siddebadekar, det er ganske fantastisk. Det foregik yderst professionelt med højde for udluftning, afdækning og en god pris. En mindre fejl, som nemt opstår... Zobacz więcej
Et indmuret badekar fra 1955 har fået nyt liv. Den bedste løsning med det flotteste resultat. Tanker om renovering har været mange, alt fra helt nyt badeværelse, til udskiftning af kun badekarret... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Hos Ny Emalje har vi mange års erfaring med emaljering/re-emaljering af badekar, vaske og fliser. Med en ny emalje får du en ny hvid og glansfuld overflade og du kan undgå en dyr udskiftning til nyt. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. https://www.ny-emalje.dk/
Frederikssundsvej 74 D, 2 th, 2400, København NV, Dania
- +4560526688
- info@ny-emalje.dk
- ny-emalje.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Vi kan varmt anbefale Ny Emalje
Vi kan varmt anbefale Ny Emalje, da vi først oplevede rigtig god og proffesionel service med hurtige svar ved bestilling af arbejdet og da arbejdet fuldt ud levede op til vore forventninger. Desuden var der fint afdækket og ryddet fuldstændig op. Tusinde tak til Ny Emalje!

Odpowiedź od Ny Emalje
Super tilfreds og kan varmt anbefales!
Super tilfreds og kan varmt anbefales!
mvh
Bettina

Odpowiedź od Ny Emalje
Venlig service og flot resultat
Venlig service og flot resultat. Det er som at få en ny håndvask. Varme anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Ny Emalje
Venlig og meget professionel betjening!
Venlig og meget professionel betjening/vejledning fra første opringning på kontoret til der kommer to mand ud og dækker hele køkkenet af inden de går i med at ordne vores køkkenvask.. Flot flot arbejde!

Odpowiedź od Ny Emalje
Jeg er rigtig glad for resultatet og super service
Jeg er rigtig glad for resultatet. Det tager lidt længere tid, end jeg havde regnet med, for lugten om at forsvinde, og den dukker op, når badekaret bliver vådt, men det forsvinder. Mit badekar er blevet rigtig flot og er nemt at holde rent.
Opdatering
Jeg var uheldig at tabe en tung og hård genstand ned i mit badekar, så der kom 2 små hakker i emaljen. Ny Emalje kom og reparerede det helt uden beregning :D Super service!

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service og søde folk. Opdagede en lille skade på emaljen, efter indflytning i ny lejlighed og kontaktede ny-emalje, som fiksede det hurtigt. Kan varmt anbefales.

Perfekt service og resultat 100%
Perfekt service og resultat 100%. Kan absolut anbefales.

Odpowiedź od Ny Emalje
Meget flot udført arbejde og ikke…
Meget flot udført arbejde og ikke mindst en helt fantastisk god
service.
Vil bestemt benytte jer igen hvis vi får brug for det, samt anbefale jer til andre.
Vi fik jer også anbefalet af en meget tilfreds kunde.

Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig respons og et virkelig smukt og professionelt resultat.
Fik reemaljeret badekar og brusebund.
Prisen var rimelig og de to der udførte arbejdet var både kompetente og virkelig høflige.
Kan alt i alt kun anbefale dem.

Flot badekar
Flot badekar, præcise folk, alt rent efter dem. Fuld tilfredhed.

Min varmeste anbefaling af Ny Emalje
Min varmeste anbefaling af Ny Emalje, venlig, professionel og service leveret til tiden.

Odpowiedź od Ny Emalje
Perfekt udført - badekar som nyt
Kan varmt anbefale Ny Emalje! Vores badekar er helt som nyt. Virkelig flot arbejde! Endvidere er de top professionelle, imødekommende og behagelige at være sammen med.

Best service
Clear communication, clean and great service, time management, all was perfect!

Odpowiedź od Ny Emalje
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.