Jeg har lige fået ny-emaljeret mit gamle siddebadekar, det er ganske fantastisk. Det foregik yderst professionelt med højde for udluftning, afdækning og en god pris. En mindre fejl, som nemt opstår... Zobacz więcej
Vi fik både microcement i badeværelse og reemaljering af badekar. Blake var super flink og hjælpsom med farvevalg mm. Badekarret står som ny efter behandlingen. I øvrigt rigtig fair pris. Kan k... Zobacz więcej
Et indmuret badekar fra 1955 har fået nyt liv. Den bedste løsning med det flotteste resultat. Tanker om renovering har været mange, alt fra helt nyt badeværelse, til udskiftning af kun badekarret... Zobacz więcej
Vi kan varmt anbefale Ny Emalje, da vi først oplevede rigtig god og proffesionel service med hurtige svar ved bestilling af arbejdet og da arbejdet fuldt ud levede op til vore forventninger. Desuden v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Hos Ny Emalje har vi mange års erfaring med emaljering/re-emaljering af badekar, vaske og fliser. Med en ny emalje får du en ny hvid og glansfuld overflade og du kan undgå en dyr udskiftning til nyt. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. https://www.ny-emalje.dk/
Frederikssundsvej 74 D, 2 th, 2400, København NV, Dania
- +4560526688
- info@ny-emalje.dk
- ny-emalje.dk
Jeg har nærmest fået et nyt badekar med Ny-Emalje ApS
En mindre fejl, som nemt opstår når emaljen tørrer op, var ikke noget problem, det bliver ordnet ved førstkommende lejlighed. Hele vejen igennem en virkelig god oplevelse og super service.
Dygtigt arbejde og god pris!
Professionelt arbejde og rådgivning til en god pris. Anbefalinger herfra.
(Fik fikset en skade i emaljen på et badekar)
Microcement og reemaljering af badekar
Vi fik både microcement i badeværelse og reemaljering af badekar.
Blake var super flink og hjælpsom med farvevalg mm.
Badekarret står som ny efter behandlingen.
I øvrigt rigtig fair pris.
Kan klart anbefales
Flot resultat
Alt blev ordnet på dagen med flot resultat til aftalt pris. God info omkring fremtidig vedligeholdelse og 3 års garanti.
God kommunikation og grundigt håndværk.
God kommunikation og grundigt håndværk.
Nu har jeg forhåbentlig ikke et behov for en ny emalje i badekarret de næste mange år, men skulle det ske, så ville jeg ringe til Ny Emalje som det absolut første.
Mig og min kone var tilfredse d…
Mig og min kone var tilfredse med Blakes arbejde. Desværre opstod der problemer dagen efter den første behandling af vores badekar. Nogle steder var overfladen ikke jævn og glat på grund af små knopper og ujævnheder, som kom indefra. Sandsynligvis reagerede malingen med den gamle overflade på badekarret.
Vi kontaktede Blake med det samme dagen efter, og uden problemer aftalte vi et nyt besøg. En uge senere kom Blake igen og rettede alle de problemer, der var. Nu er badekarret glat og smukt, som nyt. Derfor kan vi selvfølgelig anbefale servicen.👍👍👍
Kan klart anbefales
Lidt vanskelig at få kontakt til, men yderst behagelig, grundig og professionel!
En super oplevelse
Fantastisk effektivt, sød medarbejder og god kommunikation hele vejen i igennem. Vores datter kan nu atter bade i vores badekar. Tusind tak til Blake.
En dygtig og målbevidst håndværker der skabte en overraskelse. Fra et slidt badekar til et badekar med en helt ny overflade Fantastisk ændring. Jeg troede ikke at det kunne ske
Great job
We have just got our old bathtub coated by “ny emalje”.
The job is simply fantastic!
I thought I had got a new bathtub when I saw the job done by “ny emalje”.
Now I’m just looking forward to when the coating has settled so I can have a really bath again.
Thank you for a great job “ny emalje”
Meget professionelt arbejde
Meget professionelt udført - og helt efter bogen. Super opmærksomhed på god kvalitet i arbejde/sikkerhed samt god afdækning af vægge/gul. Kan varmt anbefales herfra.
Fantastisk renovering af 5 ud af 5 stjerner🤩lille (og…
Fantastisk renovering af lille (og noget brugt) badeværelse. Super tilfreds med Blakes arbejde🤩 og stor anbefaling hvis du vil shine bad/fliser/vask op☺️
Super service og godt arbejde vores…
Super service og godt arbejde vores badekar blev så flot efter de har været der
Fremragende arbejde
Ny Emalje har leveret et helt nyt badeværelse til en favorabel pris. Godt håndværk og god service hele vejen igennem. Kan klart anbefales
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.