Bestilte en del varer hos linolie123.dk, hvoraf nogle var på fjernlager. Forventede 3 - 4 dage inden pakken ankom med postnord til pakkeboks. Men allerede på 2.dagen ankom pakken. Super fedt og alt va... Zobacz więcej
Linolie 1-2-3 Har en høj kvalitet på de varer de sælger, og fine beskrivelser på hjemmesiden af hvordan deres produkter bruges. Jeg har handlet her en hel del gange igennem de sidste 4 år, og Jeg ve... Zobacz więcej
Jeg har altid oplevet god service og rådgivning og haft stor glæde af produkterne (bortset fra hvid linoliemaling, som jeg er gået væk fra udendørs pga. af algeformation). Også altid et hyggeligt ste... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Linolie 1-2-3 forhandler linolie, linoliemaling, trætjære, naturmaling, kalk, krakaværk og fæhår mm. Vi forhandler også de moderne malervarer, maling, træbeskyttelse - vægmaling, gulvmaling, epoxymaling, lak, filt og sprøjtepistoler mm.....et kæmpe stort sortiment til meget konkurrencedygtige priser!...og med billig fragt.
Knud Bro Alle 4 E, 3660, Stenløse
- linolie123@linolie123.dk
- linolie123.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Bedste service 👌😊
Super service med hurtig levering!
Intet at udsætte på køb
Eksemplarisk behandling af specialforespørgsel.
Problemfri bestilling, hurtig levering.
(Samme gjorde sig gældende to år tidligere.)
Super produkt (sodfri biolampeolielys)
Super produkt (sodfri biolampeolielys), som fuldstændigt har erstattet stearinlys hos os. Fås i flere størrelser, som passer i forskellige glasstager. Afsendelse samme dag som bestilling og super god pris. Har købt hos linolie 1-2-3 flere gange.
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, har modtaget mine vare som forventet. Ingen problemer I ab.
Alt er som det skal være
Fleksibel levering
Kunne levere ønskede linoliemaling farve, hurtigt og nemt, og i ønskede mængde. God service!
Som altid faglig kompetent og kompetent.
Som altid faglig kompetent og imødekommende betjening.
Kontakter for afklaring ved mindste tvivl og spørgsmål ift. ønsker /nødvendigt produkt og forsendelse.
Dejligt produkt med herlig duft
Finn fra 123 ringet om jeg var hjemme…
Finn fra 123 ringet om jeg var hjemme på det tidspunkt varen blev leveret. Og om jeg havde kendskab til produktet.
Venlig og kompetent salg.
God vejledning af ejeren og hurtig levering
God vejledning af ejeren vedrørende linoliemaling og hurtig levering
hurtig og rigtig ekspeidtion
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.