Fantastisk service, super professionelt arbejde og helt igennem dejlig person. Fik emaljeret gammel støbejernshåndvask af Blake. Resultatet var mere end hvad vi havde håbet på. Nu kan den gamle vask k... Zobacz więcej
Jeg har lige fået ny-emaljeret mit gamle siddebadekar, det er ganske fantastisk. Det foregik yderst professionelt med højde for udluftning, afdækning og en god pris. En mindre fejl, som nemt opstår... Zobacz więcej
Et indmuret badekar fra 1955 har fået nyt liv. Den bedste løsning med det flotteste resultat. Tanker om renovering har været mange, alt fra helt nyt badeværelse, til udskiftning af kun badekarret... Zobacz więcej
Vi kan varmt anbefale Ny Emalje, da vi først oplevede rigtig god og proffesionel service med hurtige svar ved bestilling af arbejdet og da arbejdet fuldt ud levede op til vore forventninger. Desuden v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Hos Ny Emalje har vi mange års erfaring med emaljering/re-emaljering af badekar, vaske og fliser. Med en ny emalje får du en ny hvid og glansfuld overflade og du kan undgå en dyr udskiftning til nyt. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. https://www.ny-emalje.dk/
Frederikssundsvej 74 D, 2 th, 2400, København NV, Dania
- +4560526688
- info@ny-emalje.dk
- ny-emalje.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Super service og godt arbejde vores…
Super service og godt arbejde vores badekar blev så flot efter de har været der
Fremragende arbejde
Ny Emalje har leveret et helt nyt badeværelse til en favorabel pris. Godt håndværk og god service hele vejen igennem. Kan klart anbefales
Fantastisk service og resultat
Helt igennem fantastisk oplevelse
Blake har været helt igennem fantastisk. Han har givet vores gamle badekar fra 60'erne ny emalje, og det står nu knivskarpt og ligner et nyt badekar. Ikke nok med det kom han til tiden, tog skoene af, ryddede op efter sig og var super flink og samarbejdsvillig. Vi er meget tilfredse og anbefaler på det kraftigste ny-emalje.dk. Tusind tak!

Odpowiedź od Ny Emalje
Meget godt arbejde og 100% farvematch…
Meget godt arbejde og 100% farvematch ved reparation af badekarsemaljr
Fint arbejde
Vi fik malet vores badekar. Det blev super flot. Der var fint afdækket så ingen sprøjtestøv bagefter. Kan kun anbefale
Har fået emaljeret mit badekar og det…
Har fået emaljeret mit badekar og det er blevet så flot👍
Jeg kunne ikke være så tilfreds.
Det gik hurtigt og der var ikke noget der svinede. Det hele var rent og pænt efter og mit badekar er som nyt
Bibi i Prinsessegården
Et helt imponerende arbejde
Et helt imponerende arbejde. Vi har fået et så flot resultat med vores gamle badekar. Det fremstår som nyt igen! Service i topklasse🌟🌟🌟🌟🌟 de varmeste anbefalinger herfra🤩
Flot arbejde
Flot arbejde - det gamle badekar står som nyt. Vi er meget glade og vi kan kun anbefale 😊.
Dygtigt håndværk
Topprofessionelt arbejde udført af dygtige håndværkere, som samtidig er utroligt fleksible og punktlige! Forvandler gammelt til nyt!
Fikset badekar med ny emalje og…
Fikset badekar med ny emalje og microcement på gulv 🤩
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales. Stor grundighed, perfekt udført arbejde og til tiden.
Som at få nyt badeværelse. Fik ordnet både badekar og fliser fra 1969, står som nyt nu
Super service og godt arbejde
Fuld tilfredshed
Meget flot resultat, fin pris og håndværkere der overholdt aftaler og ryddede pænt op efter dem.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.