Fantastisk service, super professionelt arbejde og helt igennem dejlig person. Fik emaljeret gammel støbejernshåndvask af Blake. Resultatet var mere end hvad vi havde håbet på. Nu kan den gamle vask k... Zobacz więcej
Jeg har lige fået ny-emaljeret mit gamle siddebadekar, det er ganske fantastisk. Det foregik yderst professionelt med højde for udluftning, afdækning og en god pris. En mindre fejl, som nemt opstår... Zobacz więcej
Et indmuret badekar fra 1955 har fået nyt liv. Den bedste løsning med det flotteste resultat. Tanker om renovering har været mange, alt fra helt nyt badeværelse, til udskiftning af kun badekarret... Zobacz więcej
Vi kan varmt anbefale Ny Emalje, da vi først oplevede rigtig god og proffesionel service med hurtige svar ved bestilling af arbejdet og da arbejdet fuldt ud levede op til vore forventninger. Desuden v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Hos Ny Emalje har vi mange års erfaring med emaljering/re-emaljering af badekar, vaske og fliser. Med en ny emalje får du en ny hvid og glansfuld overflade og du kan undgå en dyr udskiftning til nyt. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. https://www.ny-emalje.dk/
Frederikssundsvej 74 D, 2 th, 2400, København NV, Dania
- +4560526688
- info@ny-emalje.dk
- ny-emalje.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Tip top kvalitet uden at koste en bondegård
Tusind tak for tip top service både i forbindelse med malerarbejdet og i forbindelse med efterfølgende vanskelige reparationer af et gammelt badekar. Kan absolut anbefale jer til andre kunder. I rykker ud med det samme, går til sagen og efterlader alt rent og pænt bagefter.

Odpowiedź od Ny Emalje
Vi har nu for anden gang fået repareret…
Vi har nu for anden gang fået repareret vores gamle stål badekar, så det kan klare et par år mere - virkelig fin løsning.

Meget professionelt og dygtigt arbejde
Meget professionelt og dygtigt arbejde
Meget venlig kundeservice
Kan helt klart anbefales

Odpowiedź od Ny Emalje
Fik leveret et som nyt badekar.
Fik leveret et som nyt badekar.
Med ny emalje. Fik præcis det vi regnede med.

Topjob super flot
Topjob super flot. Mit gamle badekar står som nyt. Vi fik hurtigt lavet en aftale og de kom 2 mand. De var punktlige og arbejdede ihærdigt i 4 timer. Job done. God arbejdsmoral og god energi.

God oplevelse
Bortset fra lidt lange svartider på mail er vi meget tilfredse med resultatet. Bl.a. oprydning efter udførsel var super. Lige før der var mere rent :-)

vi er fuldt tilfredse
fin betjening, overholdt tidsplan.
en lille fejl blev udbedret.
kan absolut anbefales.

Odpowiedź od Ny Emalje
Smukt resultat til aftalt tid og…
Smukt resultat til aftalt tid og fantastisk service. Efter kærligt skub fra vores voksne børn fik vi bestilt tid til at få fornyet badekarret. Det var en rigtig god beslutning. Desværre kom vi selv til at lave en lille skade inden fuld hærdning - men den blev repareret samme dag uden beregning. Det er fantastisk kundeservice !

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Flot resultat. Da jeg selv kom til at lave et hak i den nye emalje, kom de og lavede det uden beregning- det kalder jeg service!

Odpowiedź od Ny Emalje
De har ordnet vores badekar så det ser…
De har ordnet vores badekar så det ser helt nyt ud. Virkelig flot.
De har været meget hjælpsomme og venlige hele vejen igennem. Og samtidig fair med prisen, da vi selv forsøgte at forberede ved at tage gammel maling af for at spare penge. Meget tilfreds.

Flot "nyt" badekar!
De kom som planlagt, de fik nøglen, jeg tog på arbejde og da jeg kom hjem havde de efterladt nøglen og alt så nyt og skindene ud!
Desværre var der 2 "løbere", men det sker, de svarede straks på email og de kom ud og ordnede det med det samme.
God kundeservice og søde arbejdere!

Over alt forventning
Fantastisk service. Professionel tilgang til opgaven ( reemaliering af 68 år gammelt badekar ). Resultat. Over forventning !
Kan kun anbefales.
Karlo Juel

Odpowiedź od Ny Emalje
Virkelig fint resultat og rigtig god…
Virkelig fint resultat og rigtig god orientering om forløbet.
De varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Ny Emalje
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.