Katastrof. Köp inte, dåliga produkter. Returnera inte. Fick betala returfrakt till Kina (mkt dyrt) rekommenderat brev. Ingen hämtade ut varorna å nu kom skiten av varor tillbaka till mig igen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Köpte en väska, när den inte dök upp inom rimlig tid gick den inte spåra. Först då jag läste andra recensioner och skickade då att jag ville annullera hela köpet. Det gick inte för väskan va visst... Zobacz więcej
Fruktansvärda varor som levererades. Så mycket fel på allt och retur policyn är inte förenat med konsumenköpslagen. Det framgår inte vad returen till Kina ska kosta att de ens levererades därifrån då... Zobacz więcej
En bluff rent ut sagt! Leveranstid som redan enligt deras standard är extremt lång hålla inte vid. Trots det skickar företaget upprepande gånger ut uppdateringar på att beställningen är ”på väg”. Men... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Utterly fraudulent
As per previous reviews I’m ashamed I did not look at before purchasing. The products they sell take over 12 working days to arrive and are completely different to the products they are advertising it is completely fraudulent. Sizing is off, extremely poor quality not worth anywhere near the price I paid. Make returning extremely difficult lying that their warehouse has been “relocated” to China and that you will need to pay for the item to be returned. No update or returns label yet after requesting guidance on pricing and returns. DO NOT BUY.
Beställ ej härifrån
Om det var möjligt skulle jag ge -10 i omdöme.
Sidan ser sidan seriös ut men kommer i ett wish-paket, jackan var inte ens lik bilderna de hade på hemsidan. Ärligt talat hade jag fått bättre kvalité om jag beställde ifrån SHEIN.
De har hållit på och "flyttat" sitt lager från Kina till Europa i flera månader nu och därmed får man stå för frakten själv när man returnerar deras produkter.
Vilket inte gör det värt att returnera ens en gång.
Har bett om en kompensation, får se hur det blir med det...
Shocking experience
Possibly the worst experience I have ever received.
Ordered this jumper with high hopes and what came was utterly shocking. Nothing like what I had ordered in the slightest and absolutely not worth the £30 I paid. I had emailed to return this item and was told I needed to return to China to get a refund.
Nothing but a bunch of scammers
FAKE SIDA!!
FAKE SIDA!!! Dem förfalskar grejerna!! Fick hem en helt annan jacka som inte va ett dugg lik som på bilden!! Anmäl!!
Fruktanssvärt dåliga
Fruktanssvärt dåliga
Beställde en jacka därifrån, fick en helt annan. Returen måste man stå för själv och det ska skickas till kina.. så varken retur eller reklamation är ett alternativ.. dom erbjöd delvis återbetalning på en produkt jag inte köpt.. riktigt dåligt!
Sämsta pi** företaget någonsin
Sämsta pi** företaget någonsin, svarar inte ens när man skriver. Hopps någon har stake att ta dem till rätten.
Varning…ingen butik i Sverige…inget…
Varning…ingen butik i Sverige…inget svenskt organisationsnummer…se upp
Köp inte något härifrån
Köp inte något härifrån. Jag gjorde misstaget, jackan har fortfarande inte kommit. Vill returnera jackan om eller när den kommer. Har då fått till svar att jag kommer få stå för returkostnaden själv till Kina 🙈 Så illa skött.
Går inte att reklamera
Går inte att reklamera. En produkt går sönder efter att ha använt den ett fåtal gånger, men då hävdar nuvelle att eftersom det gått mer än 14 dagar (det hade gått 30 dagar) så går det inte att reklamera.
Helt och hållet bedrägeri
Helt och hållet bedrägeri! Handla inte med dem!
Do not order from this company
Do not order from this company. The clothes look nothing like the adverts and no opportunity of a refund!!
Bluff företag
Bluff företag, SHEIN produkter till ett högt pris och dålig kvalitet, Går inte returnera.Väskan luktade kaviar, riktigt vidrigt.
Går inte att returnera
Produkterna man får är under all kritik, så otroligt dålig kvalite. Sen står det att man ska kunna returnera, men när man mailar om returen får man inget svar och kan därför inte returnera sina varor, trots flertal Mail. Klarna hjälper inte heller så man måste helt enkelt betala. BESTÄLL INTE!!
Produkterna de visar upp är inte de…
Produkterna de visar upp är inte de produkterna de levererar. När de skicka ersättningsvara så ersätter de inte samma mängd utan man får mindre än man beställde, men man ska betala samma pris. Beställ inget från dem är min rekommendation
Fikk pakken fra novelle-oslo.no
Fikk pakken fra novelle-oslo.no, gikk en LANG mail når jeg skrev jeg ville returnere de da begge kjolene er gjennomsiktige. Der sa de at returen koster meg penger, og at det må sendes til Kina pga ett lager som flyttes. Scam alt sammen. Styr unna.
This website is literally a scam!
This website is literally a scam!! I ordered loafers from them and where to start on what went wrong, delivery took a month, the quality was complete and utter trash, i mean the shoes werent even symmetrical!?! And when i told them i wanna return the shoes they said they had “moved” their store location and it would cost me alot to ship them back and get a full refund, so their “solution” was for me to keep the unusable shoes and refund me 15% of the full price. Thats how their scam works! Disgrace of humans! Kindly F everyone in ur scam company
Sincerely.. a robbed customer.
Produkterna på bilderna är ej samma som…
Produkterna på bilderna är ej samma som kommer hem i brevlådan ! Det är nåt billigt skräp från kina ! Handlade för 400kr dom erbjuder sig att ersätta mig med 15% dvs 60kr ! Handla ej här ! Blåser folk !
Det står att produkten är nedsatt tex…
Det står att produkten är nedsatt tex 70% och gratis frakt. Tänka gud vad bra det ta beställer jag. När jag fick hem varan passade det inte över huvud taget. Den sämsta wish kvaliteten jag har sett och OMÖJLIGT ATT RETURNERA. Då får man betala 330-550kr för retur. Lurendrejeri och kommer anmäla detta omedelbart!
Lurendrejeri
Lurendrejeri. När varan kom var det först och främst oseriöst packat och ihoptryckt i en påse (som wish) och varorna ser ut därefter. Typiskt billigt och kina-tillverkat, ser ut som det är beställt från just wish.
När man vill lämna tillbaka så "håller dom tillfälligt på att flytta sitt lager" så man måste skicka till Kina och leveransen kostar mellan 250-550 kronor, men inget om dem summan finns det information om någonstans.
Handla INTE här ifrån.
Man döper också sina varor så likt kvalitet som möjligt. T.ex för att få det så likt 'linne-set' som möjligt så har man skrivit "LINNS-SET", vilket då uppenbarligen är meningen att man ska misstolka.
Fruktansvärda överpriser på riktigt dåliga varor.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.