Katastrof. Köp inte, dåliga produkter. Returnera inte. Fick betala returfrakt till Kina (mkt dyrt) rekommenderat brev. Ingen hämtade ut varorna å nu kom skiten av varor tillbaka till mig igen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Köpte en väska, när den inte dök upp inom rimlig tid gick den inte spåra. Först då jag läste andra recensioner och skickade då att jag ville annullera hela köpet. Det gick inte för väskan va visst... Zobacz więcej
Fruktansvärda varor som levererades. Så mycket fel på allt och retur policyn är inte förenat med konsumenköpslagen. Det framgår inte vad returen till Kina ska kosta att de ens levererades därifrån då... Zobacz więcej
En bluff rent ut sagt! Leveranstid som redan enligt deras standard är extremt lång hålla inte vid. Trots det skickar företaget upprepande gånger ut uppdateringar på att beställningen är ”på väg”. Men... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Beställde en jacka - fick en tröja
Beställde en jacka - fick en tröja. Tog 4v innan den ens kom fram.
Mejlat 8 gånger om att skicka tb den, får nya erbjudanden om rabatter & de har noll koll på ordernr, spårnr.
KÖP INGET AV DE !!!!!
Kommer aldrig mer beställa från denna…
Kommer aldrig mer beställa från denna sida och varnar andra från att beställa härifrån. Produkten man får hemskickat ser inte alls ut som på bilden..det är falsk marknadsföring och allt skickas från Kina. Det står på hemsidan att det är enkla och flexibla returer men det är det verkligen inte! Det är dyrt att skicka tillbaka varorna och servicen är katastrofal. Det känns som att jag sitter och mejlar med en AI robot som skickar automatiska svar. Bluff företag. Hoppas att Klarna kan hjälpa mig vidare.
Vansinnigt ful produkt
Vansinnigt ful produkt. Saknade totalt likhet med försäljningsbilden. Kom i en påse vilken jag öppnade för att se vad den innehåll. När jag nu vill returnera framkommer förutom att processen att returerna är väldigt krånglig att en förutsättning för retur är att produkten är i sin obrutna orginalförpackning....
"vinterstövlar" för sommarbruk
Beställde "vinterstövlar", fast i Sverige skulle de kallas kängor.
Leveranstiden på 6 - 12 dagar var bara att glömma. Efter 11 dagar så hamnade paketet i Frankrike och skickades inte vidare förens jag skrivit till dem och då skickades det vidare mot Sverige.
Efter drygt tre veckor kom kängorna, precis 22 dagar sedan beställningen av dem.
Kängan är skön, lätt och behaglig, men det är då rakt ingen vinterkänga, för kylan går igenom redan när temperaturen är kring nollan och det var heller inte läge att prova om de var vattentäta, vilket jag inte tror de är.
Men hållbarheten kan man inte uttala sig om för de behöver användas under en längre tid.
Nu har jag använt kängorna vid ett flertal tillfällen och kan med säkerhet säga att:
1. Inte är vattentäta.
2. Lågbudgetkänga från Kina av låg kvalitet, stödjer inte foten på ojämnt underlag.
Enda positiva med kängorna är den låga vikten och att sulan greppar bra på halt underlag.
Men man hittar samma kängor på Temu och Wish till lägre pris, så det var utkastade pengar och kängorna står, bokstavligt, på hyllan.
Ikke bestill her.
Ventet på pakke. Når er det gått 17dager siden jeg bestilte. Posten har ikke mottatt pakke. Men dem sier den har tatt en annen rute til meg?? Men pakken i følge posten ikke er kommet til Norge enda. Og legger inn pakken idag. Da kommer d opp at jeg venter på en hendelse fra TEMU??
Grymt besviken
Grymt besviken, wish kvalité och lika lång leveranstid. Inte värt pengarna!
Beställ inte härifrån
Beställ inte härifrån , säljer falska märkeskläder med världens sämsta kopia fyfan vilka tjuvar.
Beställ inte härifrån , varan stämmer inte med bild
Teddyjackan vi beställde till dottern stämmer inte alls överens med bilden...storlek och utseende är något helt annat än vad vi fick. Köper aldrig nåt därifrån mer . Förstår inte varför influencers kan göra reklam för nåt som inte stämmer med verkligheten .Skäms !
Otroligt lång leveranstid
Otroligt lång leveranstid! Beställde 29/10 och fick mina byxor idag 22/11. Det är INTE 5-12 dagar! Dessutom är jag besviken på de "virala" Flexbyxorna. Det framgår inte i beskrivningen att det är typ mjukisbyxor i en slags våfflad struktur. Kommer INTE handla igen!
Ett bluff företag med överpris grejer…
Ett bluff företag med överpris grejer från Kina, med svindyr retur även fast det står enkla returer!
Hade jag beställt jackan direkt från Kina hade de vart betydligt billigare.
Jackan passade inte alls och enligt deras policy så får man inte öppna paketen om dom ska skickas tillbaka!
Bluff företag!Oseriösa!
Framgår inte när man beställer att varorna kommer från Kina.
Storleken stämmer inte 3XL på sin höjd L el st 42.
Man kan returnera men då får man ej öppna förpackningen!Hur ska man då kunna pröva plagget.
Returfrakt betalar man själv,lär bli dyrt då retuen skickas till Kina.
Skriver även att det är utförsäljning då företaget skulle läggas ner!
KÖPER ALDRIG MER HÄRIFRÅN.!
Utter garbage
Utter garbage. DO NOT PURCHASE from this company. Products are nothing as described. Total rip off. YOU HAVE BEEN WARNED!
Long time delivery
Long time delivery. After 2 weeks the package is still at the origin. I do not recomend them.
Köp inte härifrån!!
Köp inte härifrån, står att de skickar tillbaka pengarna om man skickar varan inom 14 dagar, man får fortfarande stå för frakten och den är dyr iomed att det ska till kina för de säljer bara dåliga grejer.
Riktigt besviken
Riktigt besviken. Dom säger 5-12 dagars leverans. Bestälde 28 okt, kom idag 20 november, alltså 24 dagar och jackorna jag beställde skulle man ta en större storlek, har M och beställer L. Står L i jackan, men den max storlek S. Jag tänkte returnera dom, men då måste jag skicka dom till Kina, så de blir det inte. Får hitta någon att skänka till som har S storlek.
Rekommenderar verkligen inte Nuvelle.
BEDRÄGERI !
Köpte en jacka, var den fulaste jackan jag sett & sämst kvalité, den är inte ens värd att skänkas, hamnade i soporna. Var nått helt annat än vad jag beställde, de svarar inte på mejl & lagret ligger i Kina. Hade den kostat 20÷ hade jag fått det jag betalat för, men den kostade 599÷. Oärligt bedrägeri företag.
Får ej kontakt med dem trots flertalet…
Får ej kontakt med dem trots flertalet Mail??
Varav jag beställde såg absolut inte ut som i reklamen, var för liten, skräp kvalitet!!!
Vill returnera men vet inte hur jag skall gå tillväga då de ej svarar!!!😡
Lurendrejeri
Lång leverans, pyttesmå kläder. Och den vind och vattentäta "jackan" jag beställde till sambon är en fodrad hoodie i glansigt tyg... Retur till Kina, eller 15% tillbaka av priset.... Värdelöst lurendrejeri företag.
Min särbo köpte en ”Jacka” som han…
Min särbo köpte en ”Jacka” som han skulle ha nu när det blir kallt,regnigt o blåsigt 🤔
Men när han fick den så kallade ”Jackan” 😱😱😱 vilket skämt 🤬 hade fått en bättre jacka på Temu/Shein 😊
Denna så kallade jacka var en typ collage jacka i nåt glansigt tyg 🥺🤔🤬
499:- kr som han ska betala in till klarna 🥺🥺🥺
Totalt värdelös👎🏼👎🏼👎🏼
Väldigt många 5 plus som är verifierade…
Väldigt många 5 plus som är verifierade senaste tiden. Gå inte på detta. Företaget är BLUFF. Köp inte härifrån.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.