Katastrof. Köp inte, dåliga produkter. Returnera inte. Fick betala returfrakt till Kina (mkt dyrt) rekommenderat brev. Ingen hämtade ut varorna å nu kom skiten av varor tillbaka till mig igen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Köpte en väska, när den inte dök upp inom rimlig tid gick den inte spåra. Först då jag läste andra recensioner och skickade då att jag ville annullera hela köpet. Det gick inte för väskan va visst... Zobacz więcej
Fruktansvärda varor som levererades. Så mycket fel på allt och retur policyn är inte förenat med konsumenköpslagen. Det framgår inte vad returen till Kina ska kosta att de ens levererades därifrån då... Zobacz więcej
En bluff rent ut sagt! Leveranstid som redan enligt deras standard är extremt lång hålla inte vid. Trots det skickar företaget upprepande gånger ut uppdateringar på att beställningen är ”på väg”. Men... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Falsk marknadsföring, icke rättvisande bilder på produkt, dålig respons från kundtjänst
Beställde en jacka åt dottern. Stod att det var rea och att rean slutade i natt 23:59. Jackan kom efter 2 veckor och såg inte helt ut som på bilden. På nätet står det fortsatt att rean går ut i natt 23:59. Dottern testar jackan men gillade den inte utan ville returnera den. Vi kontaktar kundtjänst samma dag som vi fått hem jackan. Det tar några dagar att få svar. Till slut svarar dem att vi bör läsa deras returpolicy och att vi får betala frakten själv och den ska skickas tillbaka till deras lager i Kina. I returpolicy står det att man inte får ta ut produkten ur dess förpackning. Vi ställer frågan t kundtjänst om detta gäller även kläder dvs att man inte ens får prova jackan om returrätten ska gälla!? Vi får inget svar på frågan. Vi frågar också om vi kan få returnera jackan genom att skicka den till nästa kund istället för till Kina för att spara lite på så väl miljön som returfraktkostnaden…men inte heller det får vi svar på. Det tar dagar igen att ens få svar. När de svarar får vi erbjudande om 15% rabatt om vi kan tänka oss behålla jackan. På nätet står det fortsatt att rean går ut i natt 23:59. Vi står på oss och ber dem svara på om vi ens får returnera jackan iom att vi har tagit ut den ur påsen och om vi kan få skicka den till nästa kund istället för att skicka den t Kina (Frakten till Kina kostar mer än själva jackan)! Det tar dagar igen att få svar och även denna gång får vi inte svar på våra frågor men ett bjudande om 30% rabatt. På nätet står det fortsatt att rean går ut i natt 23:59. När vi inte orkar och knappt har ngn tid kvar för retur i tid enligt deras policy så ger vi upp. Vi tackar ja till 30% rabatt och nu får man mailsvar inom bara några minuter (istället för dagar). På nätet står det fortsatt att rean går ut i natt 23:59... ja ni hör ju! De lurar ungdomar att göra snabba ogenomtänkta köp som i princip inte går att ångra! Se upp!!!!
Glorifierad Temu =(
Glorifierad Temu =(
Beställde en vara som var av en helt annan kvalite än vad som beskrevs, och deras 'flexibla returpolicy' är att dom försöker avråda dig från att returnera därför att 'det kommer bli så dyrt för dig, för returen måste gå till Kina'. Totalt lurendrejeri, handla INTE från detta fejkföretag!
Beställ inte här ifrån!!!!
Beställ inte här ifrån!!!!! Oseriöst företag, akta er!! ”Deras” kläder hittar man på andra hemsidor som shein, temu osv så det är inte deras kläder. Fakeföretag och går inte att hitta dom på instagram eller liknande.
Varning!
Varning!
Beställde en jacka som skulle vara vind och vattentät men fick en typ hoodie som inte alls såg ut som på bilden. Jättedyr hoodie blev det. Tänkte returnera den men vågar inte då förpackningen inte får vara öppnad (hur ska man då kunna testa eller så hur plagget är!?) och returen ska ske till Kina på bekostnad av kunden. Köp inte härifrån. Lurendrejeri!!
Min sambo beställde en vinterjacka som…
Min sambo beställde en vinterjacka som skulle vara vind- och vattentät. Det hon fick var en tröja i polyester. Handla inte här.
de värsta jag köpt i hela mitt liv
de värsta jag köpt i hela mitt liv. Lurendrejeri rakt igen. Jag köpte 2 jackor och fick hem helt andra jackor än vad jag köpte?! O såklart måste returen skickas till Kina vilket kostar multum så de är inte ens värt att retunera. Helt sjukt. KÖP ALDRIG HÄR. Fy
Beställde 2 vinterjackor och fick hem 2…
Beställde 2 vinterjackor och fick hem 2 överprisade hoodies, som jag kunnat köpt billigare här.
Dessutom för liten, trots jag tog en storlek större.
Beställde en tröja för över en månad…
Beställde en tröja för över en månad sedan har inte skickats än och får inget svar från kundtjänsten.
Värdelöst då den redan är betald..
DEM LURAS VID RETUR
DEM LURAS VID RETUR, PÅSTÅR ATT DEM TILLFÄLLIGT FLYTTAT LAGRET TILL KINA OCH DÄRAV VILL ATT MAN BETALAR HUTLÖST HÖG RETURKOSTNAD,
BEDRÄGERI DELUXE!!
Superglad med mina nya jackor
Jag har beställt två jackor och båda är verkligen av toppkvalitet. Den ena är casual och perfekt för dagligt bruk, medan den andra är idealisk för kallare dagar.
AKTA ER FÖR DETTA FÖRETAG!
Jag beställde en jacka som var alldeles för liten trots att jag tog en storlek större än vanligt.
Företaget vill inte byta storlek och skriver i sitt e-mejl att jag måste sända jackan till Kina på egen bekosta. Deras lager är där.
Köp inget från detta företag@
Inte ett ord om att jag kunde få mina pengar tillbaka.
Anmäl företaget till Konsumentverket när ni har problem med Nuvelle! Det har jag gjort.
Det går inte att göra retur på sakerna
Det går inte att göra retur på sakerna.
Vill ni handla kläder från Kina så gör det från en annan sida då dom troligtvis är billigare än denna sida.
Took forever to arrive
Took forever to arrive, bad quality and when I wanted to return I need to pay the return to china. Never ordering from here again.
Kinesiskt fejkföretag som skickar…
Kinesiskt fejkföretag som skickar produkter av helt oacceptabelt låg kvalitet och det tar en månad minst att få dem. Det kostar lika mycket att returnera som att behålla skiten så du blir i praktiken tvingad att köpa en helt värdelös produkt för otroligt överpris.
Varning
Varning! Beställer inte här! Det är shein produkter, fullständigt värdelöst!
Rekommenderar INTE!
Don't do it!
Värdelös sida
Värdelös sida, sakerna skulle komma efter Max 12 dagar och det tog 1 månad. Billigt material och under all kritik. När man vill returnera sakerna så ska det skickas till Kina för ca 300:- på egen bekostnad.
Handla inte här!
Fraudulent!!!
Fraudulent!!!
Items are not as described! Absolutely nothing like the photos on the website
They take forever to arrive
Terrible quality and near enough impossible to return as the return address is apparently in china
Do not buy!!
Jackan för inte alls lik den på…
Jackan för inte alls lik den på hemsidan och mycket liten i storleken. Får bekosta returfrakt till Kina själv.
BESTÄLL INTE
Produkterna man får är under all kritik, så otroligt dålig kvalite.Handväskan skulle inte ens lämna till myrorna. Sen står det att man ska kunna returnera, men när man mailar om returen får man inget svar och kan därför inte returnera sina varor, trots flertal Mail. Klarna hjälper inte heller så man måste helt enkelt betala. Retur adress i kina existerar inte. BESTÄLL INTE!!
AWFUL !
AWFUL !! Bought a coat and it was NOT the same coat they had advertised. I emailed them to let them know and they are expecting me to return the coat to China at my expense !!!! AVOID THIS COMPANY!!!!! THEY ARE SCAMMERS, FRAUDSTERS AND I AM TAKING THIS TO CONSUMER STANDARDS
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.