Nutrilight Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Köpte en ansiktsmask som slutade fungera efter ett halvår. Fick en ny på garantin men samma sak hände med den. Fick en ny en gång till som höll i ett par månader. När jag skulle reklamera den så gick... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Väldigt trevlig och serviceminded kundtjänst. Jag hade beställt en av deras större paneler ”Red Deer” men tyvärr han den ta slut på deras lager innan den skickades till mig. Kundtjänst har därför lova... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Cobra-bältet levererar precis det som utlovas! Snabbare återhämtning vid träningsvärk och mina knän har blivit mer rörliga och smärtfria! Känner mig piggare och mer vital i hela kroppen! Enkel att anv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

På grund av artros i ländryggen har jag provat många massagebälten men cobran är den som har lindrat bäst - helt underbar. Dessvärre har det varit problem med massagefunktionen efter ett tag men den o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Innovativ ljusterapi som stärker immunförsvaret och får cellerna att fungera optimalt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Jag tycker kundtjänst svarar väldigt…

Jag tycker kundtjänst svarar väldigt långsamt. Ibland tog det 2-3 dagar och någon gång fick jag maila igen för att påminna. Snabb återkoppling är otroligt viktig när man hör av sig med frågor inför ett ev köp. Får man inte svar så kanske man faktiskt vänder sig till ett annat företag då man känner sig oviktig.
Jag upplevde också att svaren inte var så utförliga som konkurrenter varit.
Men utöver detta så fick jag iaf ett vänligt bemötande med personal som säkerligen gjorde sitt yttersta.
Jag köpte en Fox och är hittills nöjd.
Ända minus var att allt som skulle vara med i paketet ej följde med, (skruvar) för upphängning. De sa då att jag kunde köpa egna och att de skulle betala för det. Tycker de borde skickat och inte lägga den uppgiften på kunden.

22 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Kundservice i servicebegreppets sanna…

Kundservice i servicebegreppets sanna innebörd och mening. När det eventuellt krånglar till sig som t.ex när Bring lämnar grejerna i en helt annan förort än där mottagaren faktiskt bor så löser dom alerta medarbetarna på Nutrilight det hela på bäst sätt för kunden! 🤩👍🙏

24 stycznia 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Tack snälla för ditt fina omdöme! :)

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans.
Dock är fästena till masken inte riktigt bra då kardborrebanden lossnar ofta.

18 lutego 2024

Bra produkter!

2 lutego 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Tack för ditt omdöme och så härligt att höra att du är nöjd med produkterna!

Önskar du något mer från oss vad gäller rådgivning eller hjälp är du varmt välkommen att höra av dig till oss på hello@nutrilight.se

Varma hälsningar,

Oceniono na 1 z 5

Ramlar av-går ej att använda

Köpte lady bug, men den gick inte alls att fästa utan ramlade bara av. Jättebesviken:(

7 lutego 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Jag är verkligen ledsen att höra att din upplevelse med lady bug var så besviken. Det är verkligen inte såhär det ska vara, och jag beklagar för det frustrerande besväret det orsakade dig.

Vi tar din feedback på stort allvar och har omedelbart kontaktat fabriken för att undersöka om det fanns några konstruktionsfel med just ditt par. Det är viktigt för oss att säkerställa att våra produkter uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och att de levererar den önskade effekten till våra kunder.

När det gäller fästproblemen är det vår förhoppning att de tillhörande klisterlapparna ska hjälpa till att hålla eyepatchesen på plats. Även om klistret är av den lättare karaktären, särskilt med tanke på den tunna huden under ögat, bör de definitivt sitta uppe och erbjuda den önskade effekten av produkten. Vi ska fortsätta att arbeta för att säkerställa att våra produkter fungerar smidigt och effektivt för våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss. Om det är något mer vi kan göra för att hjälpa till, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att se till att du är nöjd med din erfarenhet och våra produkter.

Oceniono na 3 z 5

Snabbt och trevligt bemötande via mail

Snabbt och trevligt bemötande via mail. Något oklart kring leveransdatumet, blev lite senare levererat än vad som uppskattades. Vore en bra förbättring om man kunde få ett leveransnummer att följa. Bra produkt, the Red Deer, som är lätt att använda! Dock var det svårt att montera hjulen på golvstödet och på två av hjulen fick vi använda verktyg för att få på dem. Ett av hjulen verkade ha en annan dimension av muttern än de övriga.

3 lutego 2024

Över förväntan

Fungerar hittills bättre än jag förväntat mig. Efter bara 1 veckas daglig användning upplevde jag en tydlig förändring i form av mindre acne och bättre hy. Funderar redan på att köpa en större panel.

28 stycznia 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Tack så mycket för att du delar din erfarenhet med oss, och fortsätt njuta av fördelarna med din ljuspanel! Det är bara att höra av dig till hello@nutrilight.se om du önskar någon vägledning i ditt val av större panel!

Supernöjd

Bra o snabb information om produkten och dess handhavande. Är mycket nöjd med resultatet på kroppen. Enda negativa är det bristfälliga språket i manualerna, men OK- jag förstår ändå.

29 stycznia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej