Nutrilight Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Köpte en ansiktsmask som slutade fungera efter ett halvår. Fick en ny på garantin men samma sak hände med den. Fick en ny en gång till som höll i ett par månader. När jag skulle reklamera den så gick... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Väldigt trevlig och serviceminded kundtjänst. Jag hade beställt en av deras större paneler ”Red Deer” men tyvärr han den ta slut på deras lager innan den skickades till mig. Kundtjänst har därför lova... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Cobra-bältet levererar precis det som utlovas! Snabbare återhämtning vid träningsvärk och mina knän har blivit mer rörliga och smärtfria! Känner mig piggare och mer vital i hela kroppen! Enkel att anv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

På grund av artros i ländryggen har jag provat många massagebälten men cobran är den som har lindrat bäst - helt underbar. Dessvärre har det varit problem med massagefunktionen efter ett tag men den o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Innovativ ljusterapi som stärker immunförsvaret och får cellerna att fungera optimalt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Tveksam nytta

Jag märker ärligt talat ingen märkbar effekt alls efter några veckors ganska flitig användning.

12 stycznia 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Tack så mycket för din feedback. Det är verkligen synd att höra att du ännu inte märker någon tydlig effekt från din användning av panelen. Vi är här för att stödja dig och säkerställa att du får ut maximal nytta av produkten.

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt skulle det vara bra att veta vilka specifika behov du har och vilka effekter du försöker uppnå genom din rödljusbehandling.

Du använder The Fox, vilket är optimalt för medelstora områden som ansikte, mage, övre eller nedre delen av ryggen. Om du strävar efter att förbättra din allmänhälsa, öka fokus och energi, förbättra sömnkvaliteten eller stärka ditt immunförsvar, skulle en mer fokuserad behandling över större delar av kroppen vara fördelaktig. För att uppnå dessa önskade effekter behöver du antingen flytta runt The Fox så att den belyser större delen av kroppen alternativt kan det vara lämpligt att överväga en större panel, såsom The Red Panda eller The Red Deer, eftersom de ger en mer effektiv och heltäckande behandling.

För att maximera effekten är det också viktigt att exponera så mycket hud som möjligt och att hålla panelen ungefär 15-20 cm från behandlingsområdet.

Vi står till ditt förfogande om du har några frågor eller funderingar, och tänk på att du fortfarande har vår 30-dagars nöjdhetsgaranti. Om du inte är helt nöjd kan du återlämna panelen och kanske prova en större modell för att se om det ger de resultat du söker.

Melina på Nutrilight

Dåliga klisterlappar

Nöjd med själv produkten men klisterlapparna man ska byta ut på eye bugs är totalt värdelösa. Dem klistra ihop sig, väldigt svåra att få på plats bra och blir väldigt bort slitna och sitter ej kvar.

1 stycznia 2024

Nöjd kund.

Jag har en reumatisk sjukdom samt en nervsjukdom och därav mycket inflammationer och värk ...på den korta tiden jag haft nutrilight så har det varit så skönt att använda den där värken är som värst och den har hjälpt. Mycket nöjd med denna produkt.

4 stycznia 2024

Mycket nöjd med "The Red Deer" och supporten

Köpte en "The Red Deer" i augusti 2023 och har använt den i princip dagligen sen dess. Mycket nöjd så här långt.

Nu i januari fick jag ett problem med lampan vilket gjorde att jag fick skicka tillbaka den. Kundtjänst var mycket hjälpsam och jag hade en ersättningslampa hemma hos mig ungefär en vecka efter jag felanmälde så mycket bra support!

23 stycznia 2024
Opinia niezależna
Oceniono na 2 z 5

Dålig information hur lampan funkar

Dålig information hur lampan funkar, ingen manual kom med vid köp vilket jag tycker är dåligt!

25 grudnia 2023

Odpowiedź od Nutrilight

Tack för din feedback till oss, den är verkligen värdefull och vi tar till oss för att kunna bli bättre. I alla våra produktförpackningar medföljer en QR-kod som går att skanna som tar dig direkt till manualen. Detta för att kunna hålla våra manualer så uppdaterade som möjligt med den information som är behövd :) Jag gör så att jag mailar dig manualen också så att du har den tillgänglig i din mail!

Tveka inte att höra av dig till oss på hello@nutrilight.se om du skulle ha någon mer fråga eller fundering!

Varma hälsningar,
Melina

Oceniono na 4 z 5

Leveransen kom som planlagt men…

Leveransen kom som planlagt men Nutrilight kunne også opplyst om hvor mye man kunne forvente i toll, dvs oppgitt en % eller et omtrentlig beløp

4 stycznia 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Tack så mycket för din värdefulla återkoppling. Vi är tacksamma att du delar med dig av din upplevelse, och vi tar dessa synpunkter på stort allvar. Vi strävar efter att förbättra vår kommunikation och kommer arbeta på att tydliggöra och informera tydligare om de förväntade beloppen för våra kunder som handlar från Norge. Vi uppskattar din förståelse och ser fram emot att fortsätta leverera en förstklassig kundupplevelse. Tack för att du valde oss!

LED mask the Lynx

Jag har sedan ett år tillbaka haft väldiga problem med acne, har provat alla möjliga krämer och besök hos salonger men inget har hjälpt.
Så köpte jag denna mask på black friday och har använt blått och rött ljus nästan varje dag och nu är min hy fri från acne. Inte ens några ärr syns!
Är helt säker på att det är tack vare denna mask så jag rekommenderar den starkt till alla!!

9 stycznia 2024
Opinia niezależna

Jag är jättenöjd

Jag är jättenöjd! Tog mig två dagar att känna av effekten. Är mycket piggare och har inte ont i ryggen längre. Tittar in i lampan det första jag gör på morgonen och lyser på ryggen när jag kommer hem från jobbet. Lyser tills lampan slocknar.

24 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Jag är jättenöjd med produkten

Jag är jättenöjd med produkten. Saknade bara lite information om hur man gör med laddningen, och hur vet man när det är klart? Jag hittade ingen information om det på QR- koden man fick med i bipacksedeln.

10 grudnia 2023

Odpowiedź od Nutrilight

Tack snälla för din fina feedback! Laddningen tar ca 2 h för The Cherry att den ska bli fulladdad. :) Tack för att du uppmärksammar, vi ska uppdatera användarmanualen med detta!

Tveka inte att höra av dig till hello@nutrilgiht.se om du har några mer frågor eller funderingar!

Varma hälsningar,
Melina

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej