Nutrilight Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Köpte en ansiktsmask som slutade fungera efter ett halvår. Fick en ny på garantin men samma sak hände med den. Fick en ny en gång till som höll i ett par månader. När jag skulle reklamera den så gick... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Väldigt trevlig och serviceminded kundtjänst. Jag hade beställt en av deras större paneler ”Red Deer” men tyvärr han den ta slut på deras lager innan den skickades till mig. Kundtjänst har därför lova... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Cobra-bältet levererar precis det som utlovas! Snabbare återhämtning vid träningsvärk och mina knän har blivit mer rörliga och smärtfria! Känner mig piggare och mer vital i hela kroppen! Enkel att anv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

På grund av artros i ländryggen har jag provat många massagebälten men cobran är den som har lindrat bäst - helt underbar. Dessvärre har det varit problem med massagefunktionen efter ett tag men den o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Innovativ ljusterapi som stärker immunförsvaret och får cellerna att fungera optimalt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Apparaten/lampan är av riktigt bra…

Apparaten/lampan är av riktigt bra kvalitet, gjord helt i tjock plåt, golvstativet likaså, diodernas kvalitet kan jag inte bedöma men de lyser och värmer mkt bra och starkt(man ser ju bara det röda ljuset.

20 czerwca 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar kvaliteten på våra paneler. Vi strävar alltid efter att erbjuda noggrant utvalda produkter av högsta standard.

Oceniono na 1 z 5

Jag har inte fått försändelsen som…

Jag har inte fått försändelsen som skulle ha
levererats 24 juni melan kö 10- 14
Ringt både Dhl och er!

Med vänlig hälsning,
Gunilla

18 czerwca 2024

Hej Gunilla,
Vi beklagar verkligen att du upplevde problem med leveransen, men vi är glada att vi kunde kompensera dig för besväret.

Fick afte blåsor

Fick afte blåsor

14 maja 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Det var tråkigt att höra om din upplevelse. Tveka inte att kontakta vår support om du har fler frågor eller funderingar kring användningen av din produkt. Vi hjälper dig gärna via mail eller samtal!

Oceniono na 4 z 5

Även om jag föredrar att prata med…

Även om jag föredrar att prata med någon.
Så gick det smidigt att byta mitt golvstöd.

20 kwietnia 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Hej! Härligt att höra att det gick smidigt med ditt golvstöd. Vill du prata med någon hos oss på Nutrilight så kan du nu boka samtal via vår hemsida. Hoppas vi hörs!

Toppen!

Snabb leverans och bra bemötande av kundtjänst vid en reklamation! Gillar produkten!

24 kwietnia 2024

Stort tack för ditt omdöme Lena! <3

IR Light

Har haft den lite kort tid men det känns bra och hoppas att långsiktigt användande ger bra resultat.

23 kwietnia 2024

Hej Rikard,
Stort tack för ditt omdöme och skönt att det känns bra!
Långsiktigt användande kommer definitivt ge bra resultat.

Jättebra produkter!

Otrolilgt bra produkter men jätteseg hemsida och lång svarstid med kundtjänst.

30 kwietnia 2024

Hej Jenny,
Tack för ditt omdöme och kul att du gillar våra produkter!

Vi har nyligen genomfört en plattformsförflyttning av hemsidan så nu bör den vara mycket snabbare.
Tråkigt att du upplevde svarstiden som lång men tack för att du meddelar oss, vi jobbar ständigt på att bli bättre!

Oceniono na 1 z 5

Beklämmande dålig kundtjänst och återkoppling

Snabb och bra leverans men helt obefintlig att svara på mail vid reklamation?! Har i tre veckor skickat mail och de har ännu inte återkopplat på ett enda av dem. Snart har garantitiden gått ut, är det deras taktik så det inte går att skicka i retur? Hoppas inte för Nutrilight verkar vara ett seriöst företag...

21 kwietnia 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Hej och tack för att du tar dig tid och skriver ett omdöme. Vi förstår att det är frustrerande att inte få svar på dina reklamationsmail och det är inte vår avsikt att processen ska vara besvärligt. Vi tar alla reklamationer på största allvar och det är viktigt för oss att du som kund känner dig väl omhändertagen.

Vi har undersökt vår inkorg noggrant för att hitta dina mail, men tyvärr har vi inte kunnat hitta dem. Det enda vi har sett är bekräftelsemailen för ditt köp. För att lösa situationen har vi omedelbart skickat ett mail till dig för att bistå dig med din retur, om det fortsatt är det du önskar. Vi hoppas att vi kan lösa detta så snabbt och smidigt som möjligt för dig.

Om du inte får vårt mail eller om det är brådskande, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst per telefon så hjälper de dig omedelbart. Vi ber om ursäkt för det inträffade och tackar dig för din tålamod och förståelse!

Bortkastade pengar - ingen effekt

Tyvärr bortkastade pengar då ingen effekt överhuvudtaget märks varken på huden eller eksemen. Vore bra om det tydligt framgick att 30 dagars öppet köp EJ gäller ansiktsmasken. Dubbel besvikelse👎

1 kwietnia 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Jag är verkligen ledsen att du inte märkte någon effekt alls på din hud eller dina eksem efter att ha använt vår ansiktsmask. Det är naturligtvis inte det resultat vi hoppades på att du skulle uppnå och jag förstår din besvikelse.

När det gäller vår 30-dagars nöjd kund-garanti och returpolicy, vill jag beklaga eventuell förvirring som kan ha uppstått. I våra villkor framgår det tydligt att denna garanti inte gäller för våra hygienprodukter, inklusive The Lynx ansiktsmask, då den placeras direkt mot huden. Vi förstår att detta kan vara en dubbel besvikelse för dig, och vi uppskattar din ärliga feedback om detta.

Jag vill att du ska veta att vi tar din feedback på största allvar och vi kommer att överväga hur vi kan göra våra villkor och information ännu tydligare framöver. Om du har några fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss när som helst.

Tack för din ärliga återkoppling och för att du gav våra produkter en chans.

Melina

Underbar njutning

Så härligt att sitta ned på morgonen i lugn och ro. Känner mig stärkt och blir pigg resten av dagen

29 kwietnia 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Tack för ditt härliga omdöme! Underbart att du känner dig rofylld och får energi av rödljuspanelen!

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker att hela grejen verkar bra

Jag tycker att hela grejen verkar bra. Jag har inga större problem men min gubbe har jätteproblem med nacke och axlar. Det har gått för kort tid för att vi ska kunna säga något. För övrigt är det ju bra för kropp och själ. Har ett gott öga till Fredrik som jag litar på.

1 kwietnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans. Bra produkt. Skulle velat ha lite mer/bättre info bara om hur jag bäst använder lampan och varför jag ska använda den just så.

31 marca 2024

Ingen leverans.

13 marca 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Tack för ditt omdöme. Vi har kontaktat dig på din mail för att se hur vi bäst kan hjälpa dig. Enligt fraktbolaget har din beställning inte hämtats ut inom tidsramen för uthämtning på ombudet varpå din beställning återgått till vårt lager. Återkom till oss på hello@nutrilight.se så hjälper vi dig vidare på bästa och smidigast sätt!

Oceniono na 4 z 5

Det skulle ta 5 arbetsdagar men fick en respons väldigt tätt inpå orderdatum att den var på väg

6 marca 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Tack snälla för din feedback - och härligt att du fick återkoppling så snabbt. Vårat mål är att skicka inom 1-3 dagar så vi är glada att vi kan leva upp till detta. Är det något ytterligare du önskar från oss så hjälper vi gärna till med rekommendationer eller tips - bara hör av dig till hello@nutrilight.se

Oceniono na 5 z 5

Har en infrabastu som jag använt i…

Har en infrabastu som jag använt i flera år regelbundet vintertid och som ger bättre cirkulation till min frusna kropp.. Att skaffa en rödljuslampa är en positiv fortsättning och jag behandlar nu dagligen olika smärtor i kroppen och har ibland märkt av omedelbar effekt😊

24 marca 2024

Odpowiedź od Nutrilight

Det låter fantastiskt att höra att din infrabastu har varit så användbar för dig under vintertid och att du nu har upptäckt fördelarna med att använda en rödljuslampa för att behandla olika smärtor i kroppen. Att få omedelbar lindring är verkligen en positiv upplevelse. Det är tydligt att du tar hand om din hälsa på ett aktivt sätt och utforskar olika metoder för att förbättra ditt välbefinnande. Tack för att du delade din erfarenhet!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej