Lubię rezerwować z Novasol ponieważ ma pewne oferty, gwarantuje rezerwacje dokładnie tego obiektu co wybrałem i oglądałem. I oby tak było, bo to na pewno jest atut. W miarę proste przeglądanie ofert... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
- Na miejscu 1. wśród 1 najlepszych firm w kategorii Wynajem wakacyjny
NOVASOL Polska oferuje domy i apartamenty wakacyjne w całej Europie. Na naszej stronie zarezerwujesz obiekty wakacyjne m.in. w popularnej Chorwacji, Włoszech, Szwecji, Polsce czy Francji.
Storrady-Świętosławy 1B/ 35 , 71-602 , Szczecin, Polska
- novasol.pl
Na minus brak kontaktu telefonicznego z…
Na minus brak kontaktu telefonicznego z konsultantem w języku polskim
Zmiana terminu bez mojej wiedzy
Jedziemy grupą znajomych łącznie 16 osób i chcieliśmy dokonać rezerwacji na wille w terminie 14-21.06.2026. termin zaznaczony poprawnie,.zaliczka wpłacona a na potwierdzeniu mailowym okazała się że rezerwacja została przerzucona na termin 13-20.06.2026 o czym w w zesniejszycj krokach nie było informacji. Po napisaniu do firmy Novasol o całej sytuacji nie ma możliwości zmiany terminu bo właściciel przyjmuje od soboty do soboty a nigdzie nie było to uwzględnione. Zaliczka bez zwrotna i sprawa nie wyjaśniona.
Świetne oferty w dobrych lokalizacjach
Korzystałam z tej strony kilkukrotnie i…
Korzystałam z tej strony kilkukrotnie i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona
Prostota zakupu
Oszukiwanie klientów przez taką firmę…
Oszukiwanie klientów przez taką firmę jest bardzo nie na miejscu! Kupiłam pobyt w domu z pięknym widokiem na morze, na którym mi zależało. Na miejscu okazało się, że zdjęcia w ofercie były sprzed 10 lat, a piękny widok już nie istnieje, a zamiast niego jest ściana domu sąsiada. Sprzedaż nieaktualnej oferty to oszustwo.
Jasne reguły działania
Jasne reguły działania. Bez niespodzianek i zaskoczeń. Lata doswiadczen zbudowały pewną markę. Mozna jej zaufać.
Duży wybór domów z prywatnym basenem
Polecam. Małgorzata
Z usług Novasol korzystam od wielu lat. Oferty są rzetelnie przygotowane a na miejscu zawsze wszystko zgadza się z opisem. Nie ma też nigdy problemu ze zmianą terminu rezerwacji czy rozpatrywaniem ewentualnych reklamacj co raz mi się przydarzyło.
Korzystam z Novasol od lat....
Korzystam z Novasol od lat, kiedyś była polska infolinia, można było w łatwy sposób otrzymać potrzebne informacje, nie rozumiem dla czego firma zlikwidowała oddział w Szczecinie, kontakt tylko za pomocą bota, który różnie działa, Polska to duży rynek, mają fajne oferty, ale obsługa się pogorszyła, to samo dotyczy strony, wyszukiwarki, wcześniejsza była dużo lepsza, ostatnio konkurencja Interhome zastosowali wyszukiwanie z mapy, to bardzo ułatwia wyszukiwanie obiektów...
Dokładnie sprawdzać rezerwacje.
Opłacałem pobyt w Chorwacji na termin wrześniowy ale zakodował się termin majowy.Wasz konsultant po rozmowach zmienił termin ale nie zmienił ilości osób Ma być 4 a przeszło 2 osoby.Nie wiem czy nie będzie problemu ? dlatego 3 gwiazdki.
Przejżystość oferty
W tej konkretnej rezerwacji poprosiłem…
W tej konkretnej rezerwacji poprosiłem e-mailem o dodatkową informację. Brak odpowiedzi.
Szybko, łatwo i skutecznie
Atrakcyjne ceny za wynajem obiektu.
Prosty i przejrzysty formularz złożenia zamówienia oraz dokonania płatności.
Bardzo szeroka i przede wszystkim…
Bardzo szeroka i przede wszystkim rzetelna informacja o wynajmowanym apartamencie.Z usług Novasol korzystaliśmy już w latach wcześniejszych i też byliśmy zadowoleni.
Proste i wygodne wyszukiwanie, bezproblemowe dokonanie rezerwacji.
To już kolejna rezerwacja przez Novasol i za każdym razem było OK