Byliśmy z Tej firmy w Chorwacj już 2krotnie. Za każdym razem wszystko zgodne z planem od rezerwacji do realizacji i pobytu. Teraz od 8.06.26 będzie nasz 3ci raz.
Polecam wszystkim wyjazdy za pośrednictwem Casamundo, oferty sa zawsze zgodne z prawda, niskie ceny, szybka rezerwacja i rewelacyjny kontakt! Wszystkim znajomym polecilam Casamundo, którzy nie chcą ju... Zobacz więcej
Z Casamundo korzystam już drugi raz i jak do tej pory jestem bardzo zadowlona. Obiekt, który wybraliśmy w zeszłym roku wręcz przerósł nasze oczekiwania. Cały proces od rezerwacji do wyjazdu przebiegał... Zobacz więcej
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
To już kolejny raz kiedy kożystam z…
To już kolejny raz kiedy kożystam z aplikacji casamundo. Jak dotąd wszystko odbywało się bez problemu. Serdecznie polecam.
Ocena Casamundo. Byliśmy z Tej firmy w Chorwacj już…
Bardzo czytelna strona i szybki proces…
Bardzo czytelna strona i szybki proces rezerwacji.
Błyskawiczna i bez problemowa…
Błyskawiczna i bez problemowa rezerwacja. Jedynie szkoda, że brak możliwości płatności elektronicznych.
Zamawialam przez Wasze Biuro…
Zamawialam przez Wasze Biuro apartamenty wiele razy. Zdjęcia zawsze odzwierciedlaly prawdziwy stan.Nie było upiększeń i po przyjeżdzie nie było rozczarowania.Zdjęcia zawsze były prawdziwe i to było dla mnie ważne.Co widziałam na fotce,tak było
Od pięciu lat korzystam z usług tej…
Od pięciu lat korzystam z usług tej firmy i nigdy mnie nie zawiodła
NIE POLECAM - oszuści!
Totalnie NIE POLECAM! Na swojej stronie casamundo.pl informuje, że anulowanie rezerwacji to 75% wpłaconej kwoty, nie mniej niż 425 zł - TO USZUSTWO nie chcą oddać całej wpłaconej kwoty tytułem rezerwacji, pomimo iż, do wyjazdu pozostało 8 miesięcy! OSZUŚCI I TYLE!

Odpowiedź od Casamundo
Czytelność ofert oraz super kontakt.
Szybko sprawnie przebiegł proces…
Szybko sprawnie przebiegł proces rezerwacji
Kupiłem nocleg przez aplikację
Kupiłem nocleg przez aplikację, kasa zapłacona za całość z góry. Dostałem od razu potwierdzenie rezerwacji w aplikacji(brak maila) bez kontaktu do gospodarza. Chciałem zadzwonić do Casamundo ale telefony nie działają, przez czat aplikacji nie da się połączyć jedynie można maila wysyłać. Zacząłem szukać po necie: znalazłem ten sam nocleg na Bookingu w tym samym terminie już wtedy wiedziałem że coś jest nie tak. Zaczął się stres bo nie wiedziałem czy to oszustwo czy overbooking. Brak kontaktu przez cały dzień. Zacząłem szukać w Internecie na niemieckiej stronie znalazłem kontakt na whatsapp. Tam dopiero mogłem wyjaśnić sprawę. Finalnie nocleg mi anulowano po kilku dniach i szybko zwrócono pieniądze. Ogólnie najadłem się stresu a to bo brak kontaktu, porządnego supportu albo gdy maile gdzie zamiast polskich znaków mają ?? nie wygląda to profesionalnie i człowiek nie wie czy nie został oszukany.

Odpowiedź od Casamundo
Dotyczy rezerwacji nr 9011797697697371…
Dotyczy rezerwacji nr 9011797697697371 , w spowiedzi na odpowiedź z Casamundo , Szanowna Pani , nie chodzi o anulowanie rezerwacji , tylko o brak kontaktu oraz nie wywiązania się z propozycji oferty zastępczej którą się zadeklarowaliście, wnioski są takie że potraficie zadbać o klienta tylko do czasu otrzymania środków

Starigrad Chorwacja
Szczerze obawy były, ponieważ pierwszy raz korzystałam z aplikacji casamundo. Teraz wiem, że rezerwacja odbyła się bez problemów mimo małego lęku wynikającego z błędu przy rezerwacji. Przed przelewem należy potwierdzić ilość osób i to przeoczyłam.Na szczęście później była możliwość naprawy swojej nieuwagi. Mam nadzieję, że po wakacjach też wystawimy pozytywną opinię.
Mam problemy z zapłaceniem zaliczki.
Super strona
Szybko łatwo i przyjemnie rezerwuj, potwierdzenie przychodzi w kilka minut, a ceny na waszej stronie są bardzo przystępne
Znalazłem to co chciałem szybko…
Znalazłem to co chciałem szybko zarezerwowałem to czego oczekiwać więcej
Uwaga na Casamundo
Uwaga na Casamundo
Zarezerwowałam obiekt przez Casamundo. Na miejscu pobrano ode mnie dodatkową opłatę 96 €, o której nie było żadnej informacji w ofercie, bez wystawienia potwierdzenia.
Dodatkowo przez trzy dni nie mieliśmy dostępu do bieżącej wody, a kontakt z właścicielem był praktycznie niemożliwy.
Pomimo licznych reklamacji, Casamundo odcięło się od odpowiedzialności, ignorując obowiązki względem konsumenta wynikające z prawa polskiego i unijnego.
Ostrzegam przed rezerwacją przez tę platformę – w przypadku problemów zostajesz sam(a).
Nie polecam.
Aktualizacja do odpowiedzi
Dziękuję za odpowiedź, jednak nie mogę jej uznać za satysfakcjonującą. Casamundo jako pośrednik ma obowiązki wynikające z prawa konsumenckiego, zarówno polskiego, jak i unijnego – szczególnie w zakresie transparentności oferty, nadzoru nad partnerami oraz wsparcia w przypadku reklamacji.
Dodatkowa opłata w wysokości 96 € została pobrana bez wcześniejszej informacji w ofercie oraz bez potwierdzenia na miejscu, co wprowadza w błąd i stanowi naruszenie przepisów o ochronie konsumenta. Brak wody przez trzy dni i praktyczny brak kontaktu z gospodarzem to poważne naruszenia standardów, za które jako platforma również ponosicie odpowiedzialność – szczególnie jeśli rezerwacja odbywa się za Waszym pośrednictwem.
Brak odpowiedzi gospodarza nie może być wymówką do zakończenia procesu reklamacyjnego. To Casamundo jako strona umowy ma obowiązek dochodzić roszczeń w imieniu klienta, jeśli oferta została opublikowana na Waszej stronie.
Z przykrością stwierdzam, że Wasze stanowisko utwierdza mnie w przekonaniu, że Casamundo nie zapewnia wystarczającej ochrony swoim klientom. Będę rozważać dalsze kroki – również prawne – w celu wyegzekwowania swoich praw.
Nie polecam rezerwacji przez Casamundo.