Oceniono na 1 z 5

Kunne jeg give 0 stjerne havde jeg gjort det. Har sendt 21 mails omkring en reklamation på de hynder der fuldte med min solvogn. De er i stykker og der er sorte finger på dem. De skrev at de ville fin... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Malaga daybed är skön och fin, snabb leveranstid. Går inte att passa in helt vid montering, behövs borrmaskin och bra med gummiklubba. Bambupinnar som tyngd till tygtaket räcker inte, behöver knytas m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi bestilte 3 ting. De 2 var beskadiget. Telefonnummeret de bruger både på FB, Instagram og hjemmesiden virker ikke! De svarer ikke på mail! Hold jer langt væk!!! Kan se der sidder nogen og svarer, a... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Sofaen (daybed) er utrolig fin og enkel å montere. Selve madrassen er litt fast, noe som gjør at den nok vil holde seg fin, men den er litt hard å sitte på. Jeg har forøvrig fått en fantastisk kundes... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Pr. december 2025 har virksomheden solgt alle rettigheder til brandnavn og produkter til en tredjepart og er ikke længere involveret i drift, salg eller kundehåndtering relateret til dette brand. Trustpilot-profilen afspejler derfor ikke længere virksomhedens aktiviteter.

2,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

2,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Kan varmt anbefales!

Vi elsker bambusmøblerne fra NorthByNorth! De lever fuldstændig op til forventningerne. Loungemøbler og spisebordssæt. Var lidt nervøs i forhold til vind og vejr, har ikke en overdækket terrasse, men møblerne har nu stået ude i regn det meste af foråret og er stadig lige fine! Super god betjening og hurtig levering. Kan varmt anbefales! :-)

27 maja 2021

Odpowiedź od NorthByNorth

Tak for din anmeldelse 🙏 Det glæder os at høre i glade for møblerne og nu kommer sommervejret så i kan få brugt dem lidt mere. God sommer 🌼

Nem bestilling

Nem bestilling. Hurtig levering. Alt er godt!

27 maja 2021

Odpowiedź od NorthByNorth

Tak for din anmeldelse. Nyd sommeren i din nye bambus sofa 🌼

Oceniono na 4 z 5

Mangler 2 holdere samt skruer til…

Mangler 2 holdere samt skruer til snorholdere 👎

25 maja 2021

Odpowiedź od NorthByNorth

Hej Tine, tak for din anmeldelse. Hvis du retter henvendelse til kundeservice på info@northbynorth.com så kan de få leverandøren af gardinerne til at sende dig de holdere som mangler.

Oceniono na 5 z 5

Vi var meget tilfredse med vores handel…

Vi var meget tilfredse med vores handel med jer. Dog var transporten lidt dyr 500 kr når vi sagtens selv kunne have transporteret plantebordet fra “Tikanten” og hjem hvis I havde haft et lager der. Bordet kostede 1000 kr.

22 maja 2021

Odpowiedź od NorthByNorth

Tak for din anmeldelse Jytte.

Oceniono na 5 z 5

I have bought both bamboo furniture and…

I have bought both bamboo furniture and several pots with North by North. I am very happy with both type of products. They have lasted me and my mother 4 years (one pot was a gift to my mum). Their showroom had a lot of products to choose from and the owner was kind and informative.

22 maja 2021
Opinia niezależna
Oceniono na 2 z 5

Jeg syntes det var meget meget svært at…

Jeg syntes det var meget meget svært at samle- og spurgte hos North by north som sagde jeg kunne for bore hullerne - og det havde jo passede på fabrikken - ottoman har vi ikke kunne samle helt .....overtrækket jeg købte passede ikke og det var en fabriks fejl😧NBN sender nyt når det er produceret- så lige nu står det i regn- øv
Skrev til dem at mit bambus lignede ikke ensartede pænt bambus sendte billede til dem- ved godt det er natur produkt meen med den pris kunne det godt være meget pænere- mit er spættet - plettede og glad for der skal hynde på, fik en lang mail om det var forventeligt - sådan så det ikke ud i show roomet
Man sidder fint i sofaen og jeg syntese det er er pænt samlet set - fik meget god hjælp i showroom i Hillerød utrolig søde folk

10 maja 2021

Odpowiedź od NorthByNorth

Hej Lotte, Tak for din anmeldelse - vi sætter altid pris på tilbagemelding.

Sætter ind kopi af den mail korrespodance vi havde efter du tog kontakt til os:

Kære Lotte

Tak for din mail.

Først, regn betrækket til ottoman’en har vi desværre opdaget en fejl i målene på, du har tidligere i dag modtaget en mail omkring det. Så det er for småt og der er sat en ny produktion i gang for at få syet et nyt og korrekt betræk. Se gerne alt information i den tidligere mail 😊
Betrækket til sofa’en passer helt perfekt og dækker som det skal (jeg har kigget på dine billeder). Alle vores regn betræk er syet på mål tilpasset præcist til vores møbler af en producent i Holland.

Du kan desværre ikke sammenligne at samle håndlavede bambusmøbler med et IKEA møbel som er lavet på samlebånd.
Bambus er et naturmateriale, selvom alle møblerne har været samlet i produktionen og skilt ad igen så arbejder træet videre og derfor kan det nogle gange følelse ”stramt” at samle det. Men det også langt bedre det stramt at samle, så man sikre sig man har et møbel som er stabilt i årene fremover.
Det lidt svært nu at vejlede dig ekstra i hvordan i skulle have samlet dem – ville ønske du havde ringet til os. Normalt kan lidt enkel vejledning over telefonen hjælpe. Det ikke meningen vores møbler skal samles med skruer. Man banker normalt med bambushammerende til det er sat helt sammen – hvis man i sjældne tilfælde ikke kan få hullet til at passe præcist men kun f.eks. 80% så det bedre at efterbore hullet og fortsat sætte ind bambuspinden.

Sædet på din sofa er helt som det skal være, som du selv skriver er det naturmateriale og der kan være knaster og andet i træet.

Jeg beklager at i har haft en dårlig oplevelse med at samle møblerne men håber trods alt i bliver glade for dem når solen kommer og det tid til at nyde dem.

Har du yderligere så høre jeg selvfølgelig meget gerne fra dig 🙏

Hilsner Gitte

Very recommended

Quality and good variety of products, great customer service. You pay but it is all worth it👍

5 maja 2021

Odpowiedź od NorthByNorth

Thanks for your review🙏. We hope you enjoy your large selection of our bamboo furniture. Wish you a great summer.

Oceniono na 2 z 5

Generelt dårlig oplevelse

Mange leveringsproblemer. Kun manual med som hverken var på engelsk eller dansk. Der måtte slibes rigtig meget før bænken var til at samle

21 kwietnia 2021

Odpowiedź od NorthByNorth

Hej Mette, tak for din tilbagemelding. Jeg beklager at DSV leverede før det opgivet tidsinterval, det er kun et estimat de opgiver. Vi havde gerne hørt fra dig mht til at samle sofaen, nogle gange kan enkel guide pr. telefon hjælpe.

Meget tilfreds!

Hurtig levering, hurtige svar og så flotte møbler! Meget tilfreds

20 kwietnia 2021

Odpowiedź od NorthByNorth

Tusind tak for din anmeldelse. Det vi glade for at høre.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Udbudet var smalt - men godt, og betjeningen i top. Hurtig levering - og LÆKRE bambus møbler!

6 kwietnia 2021

Tak for din anmeldelse 🙏

Meget fint produkt

Meget fint produkt, som jeg er meget glad for. Leveringen af bambusgardin tog ca. en uge.

30 marca 2021

Odpowiedź od NorthByNorth

Det vi glade for at høre.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej