Malaga daybed är skön och fin, snabb leveranstid. Går inte att passa in helt vid montering, behövs borrmaskin och bra med gummiklubba. Bambupinnar som tyngd till tygtaket räcker inte, behöver knytas m... Zobacz więcej
Vi bestilte 3 ting. De 2 var beskadiget. Telefonnummeret de bruger både på FB, Instagram og hjemmesiden virker ikke! De svarer ikke på mail! Hold jer langt væk!!! Kan se der sidder nogen og svarer, a... Zobacz więcej
Sofaen (daybed) er utrolig fin og enkel å montere. Selve madrassen er litt fast, noe som gjør at den nok vil holde seg fin, men den er litt hard å sitte på. Jeg har forøvrig fått en fantastisk kundes... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Pr. december 2025 har virksomheden solgt alle rettigheder til brandnavn og produkter til en tredjepart og er ikke længere involveret i drift, salg eller kundehåndtering relateret til dette brand. Trustpilot-profilen afspejler derfor ikke længere virksomhedens aktiviteter.
Langes Gård 26, 1., 4200, Slagelse, Dania
- northbynorth.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Kunne jeg give 0 stjerne havde jeg…
Kunne jeg give 0 stjerne havde jeg gjort det. Har sendt 21 mails omkring en reklamation på de hynder der fuldte med min solvogn. De er i stykker og der er sorte finger på dem. De skrev at de ville finde en løsning, men har intet hørt fra dem siden. Det er 7 uger siden nu. De hævede også penge på min konto uden at levere varen, de kom retur efter 5 mail og 3 uger.
Hurtig levering. Har endnu ikke brugt brændet men glæder os til det.
Elendig service
Elendig service - svarer ikke.
Jeg har bestilt 2 krukker og har også fået 2 krukker leveret. Dog er den ene ikke den rigtige, men en væsentlig billigere krukke. Virksomheden svarer ikke på mails og man kan så heller ikke ringe til dem. Jeg er så træt af det, da den slet ikke ligner den jeg havde bestilt.
Jeg var inden køb i kontakt med kundeservice ift mål på en krukke og fik hurtigt svar.
Varen er bestilt 1/8 og leveret 7/8 - men siden levering er der ingen kontakt.
Kan på ingen måde anbefale at købe her!!
Pas på med at handle her
Kan se der sidder nogen og svarer, at virksomheden ikke findes længere, men jo de sælger stadig i navnet Northbynorth.
Ingen kommunikation vedr fragt og dårlig service
Det har været det dårligste jeg har oplevet ifm levering af ordrer Jeg bestilte den 26/6 havemøbler og krukker for 15.000kr og Aftalte telefonisk levering den 16/7
Der kom ingen havemøbler den 16/6
Jeg forsøgte at ringe men blev mødt af en telefonsvarer som henviste til mail på hjemmesiden
Jeg skrev hver dag og bad om tidspunkt for levering
Intet svar
I dag får jeg 20 min inden levering svar fra fragtmand
Vi er i sommerhus og kan først være fremme en time senere
Heldigvis er fragtmanden så sød at blive til vi kommer
Aldrig vil jeg bruge dette firma ige

Odpowiedź od NorthByNorth
Alt var som forventet.
Meget lang leveringstid - mon den kommer?
Lagde en online ordre d. 25. april og har stadig ikke modtaget varen (d. 9. Maj) eller svar på min mail om hvornår jeg kan forvente varen. Dog HAR de trukket beløbet, selvom varen ikke er afsendt…
God oplevelse
Hurtig levering.
Super glad for møblerne. Effektiv og hurtig levering. 5 stjerner herfra.
Super hurtig levering til trods for…
Super hurtig levering til trods for forkert adresse lækker daybed
Kan varmt anbefales
They walk the talk..
They promise to answer within 24 hours - and they do. The communication is clear, honest and friendly. The action has been likewise very customer- and action oriented.
Flot
Flot handling fra firmaet, da jeg fejlagtigt mente, jeg ikke havde modtaget varen.
Jeg fik leveret et forkert hyndecover…
Jeg fik leveret et forkert hyndecover til en bambussofa på grund af dårlig kommunikation på hjemmesiden (web butikken) og blev anmodet om selv at betale fragt da coveret skulle returneres. Ender med at have en sofa med en upraktisk madrasfarve (kridhvid) der ikke er hvad jeg troede jeg købte (jeg havde bestilt det olivengrønne sofabetræk der poppede op ved sofaen, da jeg købte den) og må derefter bruge tid på mails frem og tilbage. Selve bambus sofaen er fin nok, og leveringen gik ok hurtigt men web butikken er sat op så man nemt køber forkert tilbehør, og altså må bøvle med dette bagefter + være skuffet over forkert farve.
Oplevelsen med North by North har…
Oplevelsen med North by North har mildest talt været dårlig. Ikke blot, har de leveret et produkt, der var tæt på umuligt at samle, og som af den årsag er blevet beskadiget. De har også leveret den mest arrogante kundeservice jeg i mit liv har oplevet.
For det første modtager vi (hverken til vores Daybed eller Ottoman bord) den forkerte manual/samlevejledning. Det er lidt forvirrende, men vi finder ud af det. Det viser sig dog, at huller og pinde SLET ikke passer sammen - på trods af, at vi følger de angivne klistermærkenumre.
Vores Bambus Daybed har givet sig i sådan en grad, at den ikke kunne samles uden hårde bank med vedlagte bambushammer. Selvom vi lagde et tykt stykke pap i mellem, har det resulteret i, at vores nyindkøbte møbel er blevet beskadiget med bankemærker på siderne. I den fejlagtige samlevejledning står der: ”Be careful not use force or the bamboo can crack”. Vi var nødt til at bruge kræfter til at tvinge huller og bambuspinde samme, i en sådan grad, at vores møbel er blevet beskadiget.
Jeg kontakter North by North med ovenstående henvendelse, og bliver mødt af et arrogant svar om, at de ikke kan give hverken kompensation eller bytte vores møbel, blot fordi jeg har haft en "dårlig oplevelse" med at samle dem, og fordi jeg (og min mand) ikke kan "finde ud af at samle dem". Det kunne vi godt. Det var dog kun muligt ved beskadigelse af møblet. Det vil NorthbyNorth ikke forholde sig til og har "lukket sagen" op til flere gange på mail.
Vi valgte at købe møbler hos NorthbyNorth, da vi prioriterede kvalitet. Men vi må desværre konstatere, at hverken møbler eller service bærer præg af kvalitet, og vi står nu med en Daybed til 5000 kr (ny pris 10.000 kr), som allerede er blevet beskadiget, inden den er taget i brug.
Sagen er nu taget videre til Forbrugerklagenævnet.
Supet god service
Supet god service. Jeg skulle returnere et par varer, og det var super smidigt, og en virkelig god betjening.
There were spots on on of the cushions…
There were spots on on of the cushions but we did not want to reclaim since our delivery was delayed due to a mistake from the factory packing the furnitures in vietnam. The furnitures are not very comfortable so we have bought new cushions for the chairs.

Odpowiedź od NorthByNorth