Oceniono na 1 z 5

Kunne jeg give 0 stjerne havde jeg gjort det. Har sendt 21 mails omkring en reklamation på de hynder der fuldte med min solvogn. De er i stykker og der er sorte finger på dem. De skrev at de ville fin... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Malaga daybed är skön och fin, snabb leveranstid. Går inte att passa in helt vid montering, behövs borrmaskin och bra med gummiklubba. Bambupinnar som tyngd till tygtaket räcker inte, behöver knytas m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi bestilte 3 ting. De 2 var beskadiget. Telefonnummeret de bruger både på FB, Instagram og hjemmesiden virker ikke! De svarer ikke på mail! Hold jer langt væk!!! Kan se der sidder nogen og svarer, a... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Sofaen (daybed) er utrolig fin og enkel å montere. Selve madrassen er litt fast, noe som gjør at den nok vil holde seg fin, men den er litt hard å sitte på. Jeg har forøvrig fått en fantastisk kundes... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Pr. december 2025 har virksomheden solgt alle rettigheder til brandnavn og produkter til en tredjepart og er ikke længere involveret i drift, salg eller kundehåndtering relateret til dette brand. Trustpilot-profilen afspejler derfor ikke længere virksomhedens aktiviteter.

2,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

2,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Good experience but waited 3 weeks for…

Good experience but waited 3 weeks for my sun bed.. it is quite long and I was not aware when I purchased the item

20 maja 2024
Logo NorthByNorth

Odpowiedź od NorthByNorth

Kære Pernille,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din nye solseng, og vi håber, at sommeren byder på mange solskinstimer, så du kan nyde den fuldt ud.

Vi beklager, at solsengen ikke var på lager ved bestilling. Dette fremgik under produktet, og jeg kan se i vores mailkorrespondance, at vi har oplyst dig om ventetiden og tilbudt dig muligheden for at annullere din ordre.

Alt i alt håber vi, at du får en skøn sommer med din nye solseng.

God sommer!

NorthByNorth

Uprofessionel virksomhed!!!!!

Meget dårlig kundeservice!!!
Uprofessionel virksomhed!!
De ignorerer deres kunder så snart deres produkter ikke lever op til den kvalitet de lover!!!
Startede en reklamations sag vedr . Vores overtræk til vores daybed, overtrækket er begyndt at blive utæt flere steder, kundeservice spøger om der har lægget sne og blade på det! Nej svare jeg!! Så stopper alt kontakt derefter selvom jeg rykker for et svar!! Meget uprofessionelt!! Alle deres møbler samt beskyttelse kan ikke tåle vejeret i Danmark, selvom man opbevare det inde om vinteren.Vores bambus får mug pletter flere gange om året og nu virker vores beskyttelse ikke!!!

17 sierpnia 2023
Opinia niezależna
Logo NorthByNorth

Odpowiedź od NorthByNorth

Hej Anders, Tak for din tilbagemelding.
Dine regn betræk er over 2 år gamle og derfor ombyttes de ikke. Vores garanti dækker i følge købelove de første 2 år.

Oceniono na 2 z 5

Bambussofa med blå farve fra emballagen

Min bambus sofa havde desværre taget afsmitning af blå farve fra plastbånd der er en del af emballagen. Da jeg ikke kunne vaske det af kontaktede jeg NorthByNorth, som anbefalede mig at slibe sofaen med sandpapir. Jeg havde dog ikke forventet at skulle ud og købe sandpapir og til at slibe på en helt ny sofa. Ikke hvad jeg forventede mig af et kvalitetsprodukt.

28 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Hurtig kontakt

Vi manglede en sofa, da de bestilte møbler kom - men firmaet var nemt at komme i kontakt med, og leverede den manglende sofa med få dages forsinkelse.

31 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Hele processen blev kørt totalt…

Hele processen blev kørt totalt professionelt fra NorthByNorth side og jeg havde min bambus daybed indenfor 2-3 dage. Sofaen er i super god kvalitet og er allerede blevet mit ynglings udemøbel. Virkelig på alle måder en super oplevelse.

1 czerwca 2023

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej