Otroligt dålig kundservice med en leverans på 1 1/2 månad. När fasadsiffrorna kom var det fel färg. Kommer aldrig beställa härifrån igen. Varning!! Företaget ser ut att ha en Svensk sida men finns i D... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Inget fel på varan men bedröööövlig återkoppling från kundtjänst. Har snart gått två månader sedan beställning och jag har fortfarande inte fått hela min order. Har hört av mig ett antal gånger till k... Zobacz więcej
Jag beställde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och är jättenöjd! När leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade läget... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beställde en mätsticka & vimpel med namn i doppresent. Blev jätte nöjd med produkterna & är helt säker på att föräldrarna & barnet kommer bli glada & tacksamma. Kan varmt rekommendera deras produkter... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Nordic Craft är ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 6% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Vara som inte levererades till jul
Jag beställde en vara den 2/12 de lovade mellan 5-10 dagars leverans. Jag har mailat flera ggr utan svar även anmält på kundservice där de lovar svar inom 24 Tim. Har fortfarande inte hört något idag är den 27/12.
Väldigt lång leveranstid
Väldigt lång leveranstid, om ens paketet skickas?
Beställde för 3 veckor sedan och har inte fått min vara än. Varan har inte ens lämnat lagret.
Lampa barn (väggmonterad)
Generellt: Fin lampa i trä till bra pris.
Nackdelen var belysningen. Lyser lite för svagt i min mening. Också vid laddning är det inte tydligt att laddning pågår/är avslutad (ingen tydlig lysdiod som syns).

Odpowiedź od Nordiccraft SE
Beställde för 3 veckor sedan..
Beställde för 3 veckor sedan..
Fortfarande inte fått något
Skylten va trasig och repig!
Väldigt fin och lagom starkt sken.
Väldigt fin och lagom starkt sken.
Lite knepigt att tända och släcka.

Beställde för 5 veckor sedan och fortfarande ingen leverans
Beställde lampor 31 oktober - det vill säga 5(!) veckor sedan! Företaget hävdar att de skickat varorna men att de skickats tillbaka till dem- nu påstår de att de har skickat paketet igen men kommer fortfarande inga lampor... Kan absolut inte rekommendera!
Lite krångligt
Fick först fel produkt som jag reklamerade utan problem, de skulle ” tillverka och skicka rätt produkt omgående.”. Efter en vecka hörde jag av mig igen och önskade en uppdatering - utan svar. Nu, två veckor senare, fick jag min produkt till utlämningsställe trots att jag ursprungligen bokat med hemleverans för att undvika att åka iväg med två små. Fortfarande ingen respons från kundservice. Tog allt som allt nästan 5 veckor för rätt produkt att levereras. Men! Superfin produkt när den väl kom hem och kommer se toppen ut på sonens rum!
Har inte fått min vara än!?

Trevlig butik
Trevlig hemsida. Produkten levde upp till det jag såg. Känner mig väldigt välkommen och företaget visar sin uppskattning. Återkommer gärna igen!

Snygga designer
Snygga designer, kul att man kunde ändra färg på skrivrutorna, tydlig information och snabb leverans.

Odpowiedź od Nordiccraft SE
Har ej mottagit beställning än.
Har ej mottagit beställning än.
Edit: mottagit beställning.
Beställning lades: 2025.11.02 och mottogs först 2025.11.28