Reakcja na opinię
Lampene gir et vakkert lys og er pene å se på. Kanskje stålampa kunne vært litt større i diameter, så velter den ikke så lett. Jeg hadde også foretrukket brune/ gull ledninger istedet for hvite. Lampe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kjøpte et spesiallaget husnummer. Utrolig fint pakket og veldig fint skilt. Litt lang leveringstid, men siden det var spesiallaget med adressen min er det helt innafor. Hadde jeg vært 20 år eldre... Zobacz więcej
Kjøpte et navneskilt hos Nordiccraft og fikk plutselig pakken stoppet, hvor jeg da fikk melding fra UPS om å betale dobbelt med frakt. Sendte en henvendelse til Nordiccraft, og de var veldig behjelpel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
NordicCraft ble startet av Frederik og Stine, med en stor lidenskap for å skape unike og personlige produkter til hjemmet og til livets spesielle begivenheter. Det hele begynte i vår garasje, hvor vi med stor nysgjerrighet og skapertrang kastet oss ut i å designe produkter som kunne bringe glede og sette et personlig preg i folks hverdag. Interessen vokste raskt, og i dag har vi flyttet produksjonen til flotte lokaler i Viborg, Danmark. Vi er stolte av å produsere alle våre varer lokalt i Viborg – dansk håndverk med kjærlighet til detaljene. Våre produkter blir laget av nøye utvalgte materialer, hovedsakelig eik og akryl, som sikrer høy kvalitet og lang holdbarhet. Når du bestiller hos oss, settes produksjonen som regel i gang samme dag, fordi vi jobber hver eneste dag for å levere raskt og effektivt uten å gå på kompromiss med kvaliteten. I dag består NordicCraft av et engasjert team på 50 medarbeidere som sammen med oss deler lidenskapen for godt håndverk og kreative løsninger. Vår visjon er enkel: å skape vakre, holdbare produkter som gjør en forskjell i hjemmet ditt og til dine store øyeblikk.
Dania
Odpowiada na 45% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg bestilte et 4 tall, ene hjørne er ødelagt, nesten 3 uker leveringstid, merkelig da de ville ha en evaluering etter 1 uke. Men det verste er at tallet er knekt og biten mangler. Det var veldig bra pakket så det må ha blitt sendt ødelagt, ellers hadde biten som er knekt ligget i pakken.

Odpowiedź od Nordiccraft
Bought a clock with the recipient's name printed on it. The name was placed too close to the edge of the clock. Otherwise the product was well packaged and arrived unharmed.

Odpowiedź od Nordiccraft
Raskt og riktig levering. Produktet sto til forventningene sett opp mot prisen.

Odpowiedź od Nordiccraft
So fast delivery! The house numbers i just bought er nice and soon we will put them on the house. The price was good and I recomand this shop.

Bestilte 1 lampe med 3 knagger. Fikk 1 knagg og lampe uten lys

Odpowiedź od Nordiccraft
Fint produkt men mye rot når jeg pakket opp pga spon. Miljøvennlig men rotete.
Manglet opphengs mulighet det må man skaffe selv

Odpowiedź od Nordiccraft
Rask levering og flotte vimpler av god kvalitet. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet!

-RASK LEVERING.
-ORDNET EFFEKTIVT OPP VED EN FEIL BESTILLING
-HYGGELIG 0G HØFLIG MAILKOMMUNIKASJON

Odpowiedź od Nordiccraft
Produktet stod til forventningene, både med hensyn til størrelse og utseende. Veldig fin lampe.

Fine produkter.
Litt vanskelig å komme i kontakt med de, men dette var i julehøytiden og de ga tilbakemelding på fravær, så det er rimelig.
Fikk først feil produkt, men dette ordnet de opp i så fort de fikk beskjed.
Handler gjerne igjen. :)

Odpowiedź od Nordiccraft
The packaging was excellent, and the house number sign turned out really neat and even better than expected, especially for such a reasonable price. I will definitely recommend NordicCraft to others

Odpowiedź od Nordiccraft
Fikk produktet raskt, veldig fin og av god kvalitet😍 anbefales

Odpowiedź od Nordiccraft
Difficult to return goods to Nordiccraft.

Odpowiedź od Nordiccraft
Fantastisk flotte produkter, har kjøpt både lampe og veggklokke. Veldig fornøyd. Anbefales!

Har ikke mottat noe vare så det er grunnen til 1 stjerne

Odpowiedź od Nordiccraft
Produktene var som vist på nettet.
Nydelig utført.
Pakket godt med treull. Ingen skader under transport.

Odpowiedź od Nordiccraft
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.